Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש במקרה מישהו שמגיע לשם מחיפה ויכול לתת לי טרמפ (להטרימפ אותי) למפגש הבא :?::D

יש לי הצעה,

בקש מהמארגנים של המפגש את כתובת המקום...

תקום בבוקר יום שישי.

מוקדם מוקדם.

כשיש עדיין ינשופים על העצים.

קח את האופניים שלך,

כמה בורקסים,

בקבוק קטן של מים,

מטריה,

וצא לדרך.

וככה יצא לך שתגיע בסביבות ארבע, ארבע וחצי למפגש, סחוט ממים אבל בכל זאת - בדיוק בזמן. נשמע מפתה, לא?

:wink:

172

פורסם

אתה צוחק?????!!!!!!!!!!

אתה היית שם לא?, מי זה אם לא אתה?

download.php?id=1311

:shock::D

פורסם

אתה צוחק?????!!!!!!!!!!

download.php?id=1311

חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

בחיים שלי לא צחקתי ככה!!!!!!!

:wink::wink::D:D:D:D

פורסם

נהיגה בכביש רטוב עם זוג צמיגים קדמיים יבשים וקשים מאוד זה סיפור מסובך... אחרי שכל פנייה כמעט נלקחה בתת היגוי מזוויע, החלטתי לעלות לשלישי-רביעי ולנסוע רגוע. זה לא עזר הרבה, מכיוון שפנייה אחת חדה שלרוב נלקחת בהילוך שני (אחת הפניות המוכרות ביותר באזור נס הרים והסביבה) נלקחה הפעם בשלישי על 2500 סל"ד, כאשר הרגל מאוד עדינה על הגז, אבל הסטה קטנטנה של ההגה יותר מדי שמאלה גרמה לאחוריים לצאת החוצה בזווית די מפחידה, כאשר בגלל הכביש הרטוב לקחו כמה רגעים טובים עד שההיגוי ההפוך פתר את המצב... מאותה נקודה נסעתי כמו סבתא בערך, כאשר ג'רמי לא מפסיק לצחוק עלי :wink:

בכל זאת, היה אחלה, תודה לג'רמי וזאב על האוכל, היה נחמד למרות שהגיעו מעט אנשים יחסית (הגשם...) - והתמונות של המכוניות עם הקשת בשמים היו שוות את הכל :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה צוחק?????!!!!!!!!!!

download.php?id=1311

לא מצחיק :!:

טוב נו בעצם כן... :lol:

אל תדאגו

יום אחד שיהיה לי רישיון נהיגה אני יקח את האוטו ישים את האופניים בבגאג' ואז אני יגיע למפגש עם אופניים :!::mad:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

היה ממש סוף הדרך !! נהנתי לאללה ... !

חבר'ה אחלה ... מסלול אחלה ... האוטו אחלה והחומוס ? החומוס פיצוץ ! 8)

אהה .... תודות לנווט שלי רועי-306 שהואיל וניווט אותי בסטיג' שטח-ראלי שעשיתי חויה עצבנית ומלכלכת ! :twisted:

אהה ... גם כמעט גמרתי בספין על 20-30 קמ"ש באיזה סיבובון קטנטן ... אבל אז נכנסו לפעולה יכולות פ*ן הזהב !! ויצאתי מזה כמו גדול ... (ולא מעוך ! ) :wink:

הייתי רוצה לארגן עוד כמ החבר'ה רציניים ולנסוע לאותו כביש ביום שהכביש יבש ... מישהו רוצה לבוא ? :roll:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
נהיגה בכביש רטוב עם זוג צמיגים קדמיים יבשים וקשים מאוד זה סיפור מסובך... אחרי שכל פנייה כמעט נלקחה בתת היגוי מזוויע, החלטתי לעלות לשלישי-רביעי ולנסוע רגוע. זה לא עזר הרבה, מכיוון שפנייה אחת חדה שלרוב נלקחת בהילוך שני (אחת הפניות המוכרות ביותר באזור נס הרים והסביבה) נלקחה הפעם בשלישי על 2500 סל"ד, כאשר הרגל מאוד עדינה על הגז, אבל הסטה קטנטנה של ההגה יותר מדי שמאלה גרמה לאחוריים לצאת החוצה בזווית די מפחידה, כאשר בגלל הכביש הרטוב לקחו כמה רגעים טובים עד שההיגוי ההפוך פתר את המצב... מאותה נקודה נסעתי כמו סבתא בערך, כאשר ג'רמי לא מפסיק לצחוק עלי :wink:

בכל זאת, היה אחלה, תודה לג'רמי וזאב על האוכל, היה נחמד למרות שהגיעו מעט אנשים יחסית (הגשם...) - והתמונות של המכוניות עם הקשת בשמים היו שוות את הכל :D

רוני

ואני עדיין לא מפסיק לצחוק עליו!!!!!

אני הייתי מאסף, כשרוני 2 רכבים לפני, ואחריו שלומי ב 106XSI, ורוני אפילו לא נהג כמו סבתא!

הוא נהג כמו נהג חדש שזה עתה קיבל רשיון, ואמא שלו הפולניה היא המלווה, או כמו חנון-הייטק בלנטיסומטית בטיול משפחתי עם חמותו באוטו.

זה היה פשוט מביש, לראות את פאר היצירה הגאלית לוקחת סיבובים כמו עגלת סופרמרקט עמוסה באריזות מים מינראליים.....

ואיך שהוא האט בסיבוב של הר הטייסים!!!!!!! סיבוב של 80 קמ"ש ביבש ו 60 ברטוב הוא לקח על 30 גג!!!!!!

התביישתי להיות תקוע מאחוריו.....

פיאט אונו קשישה כבר הבהבה לי מאחורה שאני נוסע לאט מדי!!! :oops::oops::oops::oops:

לא נורא רוני.... אני אתן לך עוד צ'אנס

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אתה צוחק?????!!!!!!!!!!

download.php?id=1311

לא שמתם לב לשתי דברים

א. הגרביונים

ב . הדייהו , מה כזה דבר עושה במפגש של צרפתיות מופקרות ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אתה צוחק?????!!!!!!!!!!

download.php?id=1311

לא שמתם לב לשתי דברים

א. הגרביונים

ב . הדייהו , מה כזה דבר עושה במפגש של צרפתיות מופקרות ?

אתה לא שמת לב לשני דברים:

א. מה זה עניינך גרביונים או לא? הבעלים אוהב את זה? שיבושם לו.

ב. זה היה טיול וזה כנראה אחת מהעצירות, עצירות במקומות ציבוריים שפתוחים לא רק לחברי PSI. אגב גם אם הייתה שם דייהו נו אז?

בכל מקרה נשמע שעשיתם כיף חיים כולכם (טוב נו, חוץ מסבתא זיסקינד!)..!!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...