Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני זמן קצר יצאתי לנסיעה בגולף מודל 96 ונדלקה נורת שמן. עצרתי מיד, דוממתי, בדקתי שמן וגיליתי כי אכן היה חסר מעט. לאחר ההשלמה - המנורה לא כבתה ונוסף רעש חריקה/דפיקה לא נעים בעת הנעה ובמיוחד האצה. אציין כי המנוע עבר 140 אלף קילומטר בלבד כך שהוא לא "שחות". מובן שאאלץ לגרור אותו, אבל למישהו יש מושג במה יכול להיות מדובר?

פורסם

יכול להיות שהקרטר מלא בבוצה ואין זרימה של שמן.

בכל מקרה אל תניע את האוטו וגם שהגרר ימשוך אותו ולא יניע.

פורסם

נסעתי משהו כמו 3 קילומטר במצב זה על מנת לחזור הביתה, יש סכנה שהמנוע נפגע בצורה חמורה יותר?

פורסם (נערך)

מנורה אדומה ונסעת 3 ק"מ.....:shock::roll:

הרעש ששמעת זה מה נקרא "מנוע דופק"

צריך לבדוק את המנוע, מה נקרא "פותחים רואים ובסוף משלמים"

תתחיל לבדוק כמה עולה מנוע מיבוא והאם זה כדאי. חוסר שימון בטח פגע קשות במיסבים , בסליבים ועוד....

שיפוץ מנוע ייסודי יעלה המון, אני חושב שכדאי לך לפנות לאזולאי חלפים. הוא מחליף מנועים במקום וגם מייבא עצמאית מנועים.

חבל 140000 ק"מ מנוע , חבל.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

קצת מתחת לחצי זה אומר שלא נדלקה נורת לחץ השמן בגלל חוסר בשמן. כל עוד השמן לא יורד מתחת למינימום, לא צריכה להיות בעיה מיידית.

כלומר אין טעם למלא עד המקסימום, אסור לנסוע עוד מטר אחד, אפילו לא להניע, רק לגרור למוסך.

פורסם

יהי זכר המנוע ברוך. בן 140,000 ק"מ היה במותו.

אני לא אופטימי, בלשון המעטה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה שלא היה חוסר בשמן, ובכל זאת לא הגיע שמן, הלך מנוע גם אם לא התחמם.

לפני כמה שנים הייתה לי סיוויק, גם כן נדלקו המנורות האדומות, והמנוע התחיל לדפוק, היה מים היה שמן והרכב לא התחמם, נסענו בו ככה 5 אלף ק''מ והוא ז''ל.

• תוכן חדש...