Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול מי שאני מכיר מאוכזב מהG2 ומדווח על תקיעות וחוסר חלקות,זה בדיוק במה שנקסוס חזק בו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזמנה מחו"ל לא רלוונטית. פעם לא הבנתי מה אנשים עושים עם סמארטפון, היום אני לא מבין איך הסתדרתי עם הנוקיה X2 שלי. אין מצב שאני ממשיך ככה עוד כמה שבועות עד חודשים.

אני כבר לא תופס ממייזו מה שתפסתי מהם עד לא מזמן, ה mx2 לא נוח לשימוש, אני לא אוהב את המערכת הפעלה שלהם (ואין ממש למה לשדרג) ולכן אין לי כוונה לרכוש את ה mx4.

ה G2 והנקסוס 5 מוצעים כמעט באותו המחיר, הבדל של כמה עשרות שקלים. המפרט שלהם די דומה למעט המצלמה והסוללה החזקה יותר של ה G2, אבל הנקסוס יותר עושה לי את זה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הזמנה מאמאזון אירופה היא עניין של 4-5 ימים, לא שבועות וחודשים. אם מדובר באמאזון ארה"ב וחברת שילוח זה עולה ל-10-14 יום. לכן השיקול שציינת לא רלונטי, אלא אם אתה חסר מכשיר לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להסתובב עם נוקיה X2 משול ללהיות חסר מכשיר לחלוטין. סמס ושיחות, זהו. החיים שלנו מתנהלים היום בסמארטפון.

אני לא יכול להיות סמוך ובטוח שהמכשיר יגיע תוך 4-5 ימים (וגם זה כפי שציינתי יותר מדי), בטח לא כשמדובר בדואר ישראל ועוד אחרי תקופת החגים, השביתות והרפורמות שהיו בדרך ובהתהוות.

עריכה:

אמאזון אנגליה 262 פאונד לפני משלוחה = 1,600~ ש"ח אחרי.

אמאזון צרפת 336 יורו לפני משלוחה = 1,600~ ש"ח אחרי.

עולם הקולנוע ישראל = 1,699 ש"ח כולל אחריות לשנה, ניתן לרכישה מחר בבוקר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש,מכשיר מצוין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קניתי לאחרונה 16GB nexus 5 במכרז של אולסייל כולל אחריות יבואן מקורי לשנתיים ועדכוני FOTA , המחיר ה"זוכה" היה 1780 ש"ח כולל משלוח וייתכן שאפשר לרדת עוד מעט במחיר בהתאם ליכולת המיקוח (אם אתה מתקרב למחיר המכירה שלהם הם יחזרו אליך בטלפון וינהלו מו"מ). המחיר המלא באתר היבואן הוא 2099 ש"ח אבל מכיוון שיצא דגם חדש אולי יהיו גמישים יותר. הטלפון נשלח ישירות מן היבואן והגיע תוך יומיים עם שליח.

פורסם
ה G2 והנקסוס 5 מוצעים כמעט באותו המחיר, הבדל של כמה עשרות שקלים. המפרט שלהם די דומה למעט המצלמה והסוללה החזקה יותר של ה G2, אבל הנקסוס יותר עושה לי את זה.

בדיוק קניתי G2.

הנקסוס קורץ בגלל שהוא בא נקי, בגלל שהמסך מט, אבל זמן סוללה... זה יותר מהותי לי מהכל.

המכשיר אצלי הוא כלי עבודה, בנוסף, מסיבות אישיות, אני צריך להיות זמין. אני לא רוצה לדאוג במשך היום אם יש או אין סוללה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לי אישית האפרכסת של המכשיר הייתה דפוקה ושמעו בה רעשים מוזרים, ככה גם יש הרבה תלונות על ספיקר עם רעש מוזר, GPS שלא קולט, דברים כאלה שנובעים מבקרת איכות לא אידיאלית(אופייני ל-LG לצערי).

אם קיבלת מכשיר שהוא טוב, אז הוא יהיה אחלה. מלבד הבעיה הזאת הנקסוס היה אצלי חצי שנה ולא הייתה לי שום בעיה איתו.

הבעיה היא לקבל מכשיר שהוא לא פגום.

גיבוב של שטויות.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ לך לגגל/לייטייב או פשוט לגשת לפורום של XDA ולראות כמה התלוננו על הנקסוס 5 מהבאצ'ים הראשונים (נובמבר-דצמבר-ינואר), בייחוד על תפקוד ה GPS ו jitter שמתחולל ברגע שמתבצע מגע ממושך במסך/ת"כ טעינה. לא מדובר בשטויות כלל.

סיפור דומה היה גם עם הנקסוס 4.

פורסם

אולי זה היה בהתחלה המכשיר אצלי מתחילת השנה וללא הבעיות הללו כולל אצל אישתי,גם ביוטיוב שלא ראיתי בעיות.

פורסם
גיבוב של שטויות.

אתה אומר שהוא שקרן ושלא היתה לו בעיה במכשיר והכל המצאה שלו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אומנם הייתי בהתלבטות דומה אבל בסוף סיימתי עם oppo find 7a אבל זה לפעם אחרת.

מה שאני רוצה לספר זה את נושא האחריות הבזיוני בארץ בעיקר שזה מגיע ליבואנים פרלליים, רכשתי לאישתי גלקסי 3 בקרביץ שבדיעבד התברר כיבואן מקביל, בעקבות תקלת המוות הפתאומי במכשיר הוא יום אחד נכבה והפסיק לעבוד, שפניתי ליבואן קיבלתי גיבוב של שטויות שטען כי פרצנו את המכשיר ושינינו רום, דבר שאיננו נכון ומעולם לא התעסקנו עם המכשיר, אחרי מעל שנה זכיתי במשפט ומאז החלטתי שאני סמארטפון קונה או יבואן רשמי או בחו״ל ומוותר לגמרי על האחריות.

בנוגע לנקסוס, מכשיר מצויין, לי הוא הרגיש פלסטיקי מידיי, והציק לי מאוד העובדה שאין אפשרות להוסיף כרטיס זכרון, אם אתה רוכש בארץ הייתי רוכש אותו עם יבואן רשמי ומנסה לקנות מאילת כדי לצמצם עלויות.

• תוכן חדש...