Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אליקו,אשמח אם תסביר לי למה הFIND7 מתקדם בהרבה מהOPO?

אעזור לך,להלן ההשוואה ביניהם:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6214&idPhone2=6327

מה הרבה יותר מתקדם פה?

ויש הבדל של 150$ ביניהם,ממש לא "כמה שקלים" כדבריך.

אני יסביר, בעקרון זה פחות או יותר אותו מכשיר כי זה פשוט גרסה מסורסת, oneplus הוקמה ע"י יוצאי oppo ונוסף על כך oppo היא אחת מבעלי המניות.

ההבדלים בינהם הם כך-

מטען 4.5 אמפר, שמצדיק לבדו את ההפרש במחיר, סוללה מלאה ב55 דקות שמחזיקה לי 24 שעות.

סוללה נשלפת, כלומר אחת שניתן להחליף אם מתקלקלת או נשחקת.

הרחבת כרטיס זכרון עד 128 גיגה.

מערכת ההפעלה רשמית coloros כולל עדכוניים רשמיים.

מגן מסך שמגיע ישירות מהחברה.

אלו המעניינים יותר, מי שאין לו עניין בהם יכול להסתפק בopo... העניין הוא שבשיל הפרש של 100 דולר שלי יצא, ובכאב ראש לקבל הזמנה לopo, הoppo בקלילות עולה לראש סדר העדיפויות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתכוון לקנות את הנקסוס 9 החדש.

אתם חושבים שכדאי להביא מאמזון דרך BUY2USA או שעדיף לחכות שיביאו לארץ? התלבטות קשה.

פורסם

תלוי בדחיפות. תביא בחשבון זמן אספקה של 2-3 שבועות באמצעות buy2.

אישית הזמנתי באמצעותם טלפון לפני מספר חודשים ולא היתה לי שום תלונה לשירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זמן סוללה זה מה שמפריע?

עושים רוט (מוותרים על הota) ושמים greenify

זה יסדר לכם את בעיות הסוללה.

טקטיקת מכירות מקובלת הקרויה "בגדי המלך החדשים" היא לזרוק מושגים טכניים שברור שהקונה לא מבין, כדי לגרום לו לקנות בלי לשאול שאלות, מתוך אמונה שמה שנאמר פותר לו דילמה.

אז:

1. כל מה שכתבת לא רלוונטי לצרכן.

2. סוללה של 2300 לא תתפקד כמו סוללה של 3000, לא חשוב כמה שינויי חומרה תעשה.

ובמקרה בדקתי גם ו... לא.

אי אפשר לגרום לנקסוס להחזיק זמן סוללה כמו ה-G2.

אפילו לא קרוב.

וכן, זמן סוללה זה דבר שמאוד מאוד מפריע, למי שצריך את המכשיר שלו עובד, ולא עובד בלתכנת את המכשיר שלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הניסיון שלי אומר:

• גלקסי S2 פרללי שנרכש ב- eline- מאוד מרוצה ללא תקלות וללא צורך בהפעלת אחריות
  • גלקסי S3 פרללי שנרכש ב- eline- ללא תקלות וללא הפעלת אחריות, מכשיר מאכזב
  • גלקסי S4 מיני שנרכש באילת מהיבואן הרשמי (סאני)- הגיע עם פיקסל שרוף ובעיה אחת גרמה לו להכנס ולצאת מהמעבדה שלהם 3 פעמים עד שדרשתי החלפת מכשיר\בורד...מאז הכל תקין.

את המכשיר הבא אני קונה באילת גם עם עם אחריות יבואן רשמית (sony z3 compact) למרות שאני יכול לרכוש את המכשיר מחו"ל ב- 500 ש"ח פחות (20% מעלות המכשיר בארץ).

אני הייתי מוסיף 300 ש"ח ולוקח נקסוס 5 מהיבואן הרשמי עם אחריות לשנתיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני גם מאוד התאכבזתי מהS3 ואצלי עוד היה הדגם משפור 9305,לעומת הנקסוס אין מה להשוות ממשק הרבה יותר איטי,לדעתי מכשיר מאכזב מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לא.

בנתיים אין בעיות וברשת אין שום סיפורים על תופעות ספציפיות.

יש ויש: מסכים מצהיבים. אתה מוזמן לחפש, זאת רק בעיה אחת גדוה ומוכרת. יש נוספות - פחות חמורות (כנראה יפתרו בעדכון תוכנה הבא).

לחבר יש 1+1 בן כחודש, לבינתיים הוא מרוצה. יופי של תמורה לכסף. יותר מהנקסוס 5 (רק יש לקחת בחשבון שה-1+1 מכשיר גדול למדי).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני גם מאוד התאכבזתי מהS3 ואצלי עוד היה הדגם משפור 9305,לעומת הנקסוס אין מה להשוות ממשק הרבה יותר איטי,לדעתי מכשיר מאכזב מאוד.

מה משופר בדגם הזה? נכנס לא מזמן דגם חדש 9301 עם 1.5GB זיכרון.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

9305 לעומת ה9301 תומך בLTE,יש לו 2 גיגה זיכרון לעומת 1.5,מעבד A9 לעומת A7.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין צורך יותר בהזמנות כי מחיר הדגם של 64GB בחנויות הסיניות ירד ל399$.

זה בערך המחיר שמשלמים למי שקונה מהחנות ושולח דרך BUY2.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עדכון:

בבוקר הרמתי טלפון לחנות שפירסמה בזאפ את הנקסוס 5 במחיר הנמוך ביותר הכוללת אחריות רשמית של רונלייט. המחיר עמד על 1,799 ש"ח, רק 100 ש"ח יותר מהמכשיר הזול ביותר שמצאתי מיבואן פרללי ואמרתי שזו תוספת זניחה בשביל ראש שקט.

לא ענו לטלפון בחנות אבל החלטתי לנסוע בכל זאת, אחרי הכל מדובר באחד המכשירים הפופולריים בשוק, ואם לא יהיה בסניף אחד אז יהיה בסניף אחר.

התבדתי.

הגעתי לחנות ולא היה את הנקסוס 5.

וגם לא את ה LG2

וגם לא את ה LG2 מיני.

"אם אתה רוצה - נזמין!" התבשרתי.

- "כמה זמן יקח?"

- "שלושה ימים"

- "אתה יכול להתחייב שעוד 3 ימים זה יגיע?"

- "לא"

השארתי טלפון, אמרתי תודה ויצאתי מהחנות.

מאחר וסחבק לא פראייר ומכיר קומבינות ישראליות מצויות, ברור לי לחלוטין מה היה קורה בעוד יום-יומיים. הייתי מקבל טלפון ש"שומע אחי אני מצטער, יש נקסוס במלאי אבל המחיר הוא 1,950, היבואן העלה את המחירים". סביר להניח שזה גם מה שהיה נאמר בשיחה אם הייתי מזמין LG G2 או כל מכשיר אחר ש"במקרה" לא נמצא במלאי. אני תוהה איזה ענף סובל מתדמית חוסר אמינות גדולה יותר, ענף המוסכים או כל ערס שפותח חנות פלאפונים ובטוח ששם נמצא הכסף הגדול. :roll:

בגלל שבאמת כבר מאסתי ביום הארור הזה (ראו את שרשור הרב-קו שיפתח בדקות הקרובות) שמתי פעמיי לסניף של אייבורי, שם במחיר השוק האמיתי רכשתי נקסוס 5 16 גיגה שחור עם שנתיים אחריות של רונלייט, בלי טריקים ובלי שטיקים.

:?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...