Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז באופן מקרי לגמריי ודווקא ביום שהציגו את הנקסוס 6 - המסך של ה meizu mx2 שלי נשבר ואני עצוב.

מאחר ואני לא הולך להחליף את המסך פעם נוספת צריך לקנות סמארטפון חדש.

הנקסוס 5 מוצא חן בעיני ובטח ובטח עונה על כל הצרכים שלי.

הסוגייה היחידה היא המחיר, יש פער של 200-300 שקלים בין היבואן הרשמי שנותן שנתיים אחריות לבין מכשירים מייבוא פרללי עם רק שנה אחריות.

 

אז מה א-ת-ם הייתם עושים? יש לי דרך לבדוק שמכשיר מייבוא פרללי הוא לא זיוף / refurbish? דרך לראות תאריך ייצור לפני הקנייה?

 

תודה,

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר נקודתי לנקסוס 5, הייתי הולך על אחריות יבואן רשמי לשנתיים - ולא על אחריות של יבואן פרללי לשנה.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם היבואן הרשמי זה GOMOBILE?

 

כי אם כן, אז הייתי ממליץ לאו דווקא בגלל שזה יבואן רשמי ושנתיים אחריות, אלא בגלל שלפחות על פי חוות דעת, החברה הזאת מכבדת את האחריות, ולא זורקת אותך מהמדרגות תוך כדי צעקת "קורוזיייההההה"

 

אני אישית,במיוחד במכשיר כמו נקסוס שבקרת האיכות שלו לא להיט, הייתי מוסיף והולך על גו מובייל

פורסם

מה הבעייה עם מכשירי הנקסוס?

 

עריכה: נכנסתי לאתר של גומובייל, הם לא יבואנים רשמיים. מחיר המכשיר: 1749 ש"ח באתר, 1819 בחנות אמיתית. רוצה ייבוא רשמי ושנתיים אחריות? תוסיף 99 ש"ח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אם אין לך אפשרות לקנות באילת ששם המחיר נמוך גם לאחריות יצרן, אני הייתי הולך על יבוא מקביל. את כל הפלאפונים שלי (מוטורולה ריזר, גלקסי 3 ועכשיו נקסוס 5) קניתי ביבוא מקביל ובחיים לא היתה לי רבע תקלה או משהו שאיכשהו דורש מימוש אחריות.

 

אני רואה שלפניי המליצו דווקא כן לקחת אחריות יצרן. אולי זה גם תלוי ביכולת שלך לפתור תקלות תוכנה לבד באמצעות חיפוש בגוגל. אם זו בעיה בשבילך, אולי כן צריך אחריות ותמיכה. אני העדפתי לחסוך את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי TheBigOne
פורסם

שים לב שאתה קונה את ה-D821 ולא D820 לטובת תמיכה ב-4G.

 

לגבי אחריות לא יודע מה להגיד לך, מבחינתי זה לא פקטור במכשירי אלקטרוניקה כי יש לחנויות נטייה להכריז "קורוזיה" ולשלוח אותך לחפש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה הבעייה עם מכשירי הנקסוס?

 

עריכה: נכנסתי לאתר של גומובייל, הם לא יבואנים רשמיים. מחיר המכשיר: 1749 ש"ח באתר, 1819 בחנות אמיתית. רוצה ייבוא רשמי ושנתיים אחריות? תוסיף 99 ש"ח.

 

לי אישית האפרכסת של המכשיר הייתה דפוקה ושמעו בה רעשים מוזרים, ככה גם יש הרבה תלונות על ספיקר עם רעש מוזר, GPS שלא קולט, דברים כאלה שנובעים מבקרת איכות לא אידיאלית(אופייני ל-LG לצערי).

אם קיבלת מכשיר שהוא טוב, אז הוא יהיה אחלה. מלבד הבעיה הזאת הנקסוס היה אצלי חצי שנה ולא הייתה לי שום בעיה איתו.

הבעיה היא לקבל מכשיר שהוא לא פגום.

פורסם

spire אני מודע להבדל בין הדגמים. תודה.

באופן כללי אין לי יותר מדי אמון במעבדות פלאפונים למיניהם, וגם במקרה של תקלה יש לי לאן לפנות וגם גוגל ואיביי הם חברים טובים. אם המכשיר נחשב לאמין אז אני לא רואה סיבה לשלם עוד 100-200-300 ש"ח ליבואן רשמי, אני יותר חושש מזיופים / מכשירים מפורבשים / מכשירים ממקורות מפוקפקים. יש לי דרך לזהות מקוריות בעת הקנייה? אולי המלצה לחנות אמינה באיזור המרכז?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי ולאישתי קניתי 2 נקסוסים בELINE כי היו זולים יחסית לעומת השאר וכן אני מודע לכך שחלק מפרסמים שרמת השירות לא טובה,לא יודע לא בדקתי,בנתיים המכשיר אצלי כבר 10 חודש ללא בעיות באפרכסת,הGSP תוך כמה שניות כבר מוצא את היעד ובכלל הכול עובד מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי ממליץ לך להזמין מ HANDTEC. היה יוצא לך פחות מ 1500 במידה ולא היה נתפס במכס (הזמנתי משם 4 טלפונים ולא נתפס במכס) ואתה גם יודע שהטלפון שאתה מקבל הוא מקורי, סים פרי וסגור באריזתו המקורית ישר מהמפעל. כבר מזמן הפסקתי לקנות טלפונים בארץ. נכון שזה עניין של מזל אבל אצלי הנקסוס 5 כבר שנה וטפו טפו הכל בסדר (הזמנתי מאנגליה).אבל בגלל שאתה לחוץ על טלפון אז אני מניח שזה לא רלוונטי לגביך. לטעמי אין טעם לשלם על אחריות יבואן במידה ואתה יודע לשמור על הטלפון כמו שצריך.

פורסם
לי ולאישתי קניתי 2 נקסוסים בELINE

 

ELINE לא יזכו לראות ממני אגורה שחוקה.

רכישה מחו"ל אכן לא רלוונטית, תודה. ה MEIZU תוכנן להיות מכשיר חלופי והוא כבר לא יהיה כזה.

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא תמיד הכול תלוי בנו ולפעמים יש בעיות עם המכשירים.

לקוות שמכס לא יתפוס לא הייתי בונה על זה,חבר שלי הזמין 3 מכשירים סינים ולא נתפס,ב4 כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדוק הזמנה מאמאזון. הם מחסירים את המע"מ האירופי ומתחייבים על תשלום מיסים ישראליים, וכנראה שזה פחות או יותר מתקזז. הוסף לכך עוד משהו תמורת המשלוח (עד הבית, מניסיוני עניין של 4-5 ימים) - ותקבל עסקה מצויינת. הבעיה באמאזון היא שלא כל דגם נשלח לארץ מכל חנות של אמאזון. יש לבדוק לפחות ארה"ב, אנגליה וצרפת, כאשר כנראה שלפחות לגבי מכשירי מוטורולה בזמן האחרון הזול ביותר הוא מצרפת עם חיוב באירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

תבדוק כמה יעלה לך דרך BUY2USA

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתי מציעה לך לחכות לMEIZU MX4, באג מתכננים לשווק בסוף החודש :-).

וגם אני ממליץ על גומובייל, לא יצא לי ליבדוק מימוש אחריות אבל לפחות בשירות והמכירה עשו רושם מצויין.

 

עריכה: אני רואה שהבדלי המחיר בינו לבין הG2 לא משמעותיים, ניראה לי שווה שתישקול את הG2 לא?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃


×
×
  • תוכן חדש...