Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לחלק הזה של ההודעה.

" יש הרבה תלונות על ספיקר עם רעש מוזר, GPS שלא קולט, דברים כאלה שנובעים מבקרת איכות לא אידיאלית(אופייני ל-LG לצערי). "

גוגל חבר טוב בשביל למצוא בעיות בכול מכשיר וכול מוצר שלא תעלה על הדעת. אם מתוך 10 מיליון מכשירים שנמכרים בעולם אתה מוצא 10 הודעות על תקלות מסויימות במכשיר הדבר לא מצביע על איכות בקרה גרועה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גיבוב של שטויות.

היי, אני רק אומר מה שהיה אצלי.

הפתיע אותי מאוד שהאפרכסת הייתה גרועה, שכן, בביקורות אמרו שאיכות השמע בו מצויינת. עד שראיתי נקסוס 5 אחר ששם השמע באמת היה מצויין.

לעומת זאת, בשעה שאצלי הנקסוס קלט GPS מיידית, אצל אותו נקסוס 5 מקביל, זמן הקליטה היה יכול להגיע גם ל-10 דקות.

ואם אתה נכנס לפורומים השונים, אתה רואה שהבעיות האלה הם לא בודדות.

אבל אם לעזוב את זה, המכשיר באמת מצויין. לדעתי, המכשיר האנדרואידי הכי קרוב לחווית השימוש של האייפון.

פורסם
אומנם הייתי בהתלבטות דומה אבל בסוף סיימתי עם oppo find 7a אבל זה לפעם אחרת.

אני אשמח (ומאמין שעוד כמה) לקבל סקירה קצרה על המכשיר, כולל עלויות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם אפשר להידחף לכם פה -

one plus one ב350 דולר (במידה ואני מוצא מישהו שיביא לי), יש מה לפחד מבחינת אמינות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא.

בנתיים אין בעיות וברשת אין שום סיפורים על תופעות ספציפיות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זמן סוללה זה מה שמפריע?

עושים רוט (מוותרים על הota) ושמים greenify

זה יסדר לכם את בעיות הסוללה.

אל תשכחו שלהפעיל את המסך על 100 אחוז בהירות כל הזמן גם כותש את הסוללה.

בקשר ל opo, עדיף להשקיע כמה שקלים על הoppo find7 ולקבל מכשיר מתקדם בהרבה ולא סתם ממוצע כיום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מי שטוען שמצליח להוציא יותר מ 3.5-4 שעות זמן מסך עם הנקסוס 4/5 שלו, חי בסרט.

ברגע שהמסך (גם כשמוגדר לבהירות מינימלית) ורכיבי הרדיו (סנכרון לרשת הסלולרית ותעבורת DATA) פועלים, הסוללה מפגינה את חולשותיה, לא משנה עם איזה קרנל ו governor תהיו. מה שקורה ב stand-by לא רלוונטי.

פורסם

אליקו,אשמח אם תסביר לי למה הFIND7 מתקדם בהרבה מהOPO?

אעזור לך,להלן ההשוואה ביניהם:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6214&idPhone2=6327

מה הרבה יותר מתקדם פה?

ויש הבדל של 150$ ביניהם,ממש לא "כמה שקלים" כדבריך.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
לגבי אחריות לא יודע מה להגיד לך, מבחינתי זה לא פקטור במכשירי אלקטרוניקה כי יש לחנויות נטייה להכריז "קורוזיה" ולשלוח אותך לחפש.

מוזר, אני עובד עם יבואנים רשמיים ולא נתקלתי בדבר כזה אלא אם כן באמת הייתה קורוזיה (נדיר).

לדעתי האישית עדיף להוסיף קצת וללכת על LG G2 32GB וליהנות מסוללה חזקה יותר משמעותית.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

זה אמנם לא עוד כמה שקלים אך בFIND 7 יש סאונד משופר, מסך QHD, סוללה נשלפת, כרטיס זכרון והטעינה האולטרה מהירה.

בFIND7A המסך זהה FHD, אך סוללה סאונד כרטיס זכרון וטעינה כמו ב7.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם (נערך)
אליקו,אשמח אם תסביר לי למה הFIND7 מתקדם בהרבה מהOPO?

אעזור לך,להלן ההשוואה ביניהם:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6214&idPhone2=6327

מה הרבה יותר מתקדם פה?

ויש הבדל של 150$ ביניהם,ממש לא "כמה שקלים" כדבריך.

בעקרון בוא נאמר שהOPO זו הגירסה המוזלת של FIND7A, מכל הבחינות, רק שבOPO אתה מקבל תוספת קטנה בתדר הליבה וכמות הזיכרון.

בעקרון כמו קורבט עם יותר כ"ס לעומת רכב אירופאי מקביל שבעל פחות כ"ס אבל איכותי ויוקרתי יותר:-).

הOPPO עדיף ב:

*איכות בנייה ותיכנון.

*סוללה נישלפת

*אפשרות לכרטיס הרחבה

*טעינה סופר מהירה(4.5A מטען!).

*רמקולים משודרגים + פלאגינים של MaxxAudio שמי שמגיעה מעולם המוזיקה יודע על מה מדובר.

הOPO עדיף ב:

*תוספת 0.2GHZ לתדר המעבד + 1GB זיכרון.

*רום CM למי שחובב.

*מחיר זול יותר אבל מיתפשרים על 64GB גג.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ועדיין,רוב ההבדלים האלו הם לא גדולים ומשמעותיים לרוב המשתמשים.

אם אקח את כל ההבדלים ואתקין אותם על גלקסי S2 זה לא יהפוך אותו לסופר מתקדם.

ההגזמה הזו קצת חורה לי.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

ההבדלים לא היו משמעותיים אם זה היה המצב של פער במחיר של 350$ לעומת 700$, אחרי הכל הפערים בין מכשירי הדגל של היום לשנה שעברה קטנים בהרבה אבל עדיין אנשים מוכנים לשלם מחיר גבוהה בהרבה.

בין 350$ ל499$ זה כבר מתחיל ליהיות שיקול מעניין וכל אחד צריך להחליט בעצמו, בוא נאמר שבשביל סוללה נישלפת וכרטיס הרחבה כבר הרבה אנשים היו מוכנים לשלם את ההפרש(צילון 4K מישהו?), אז יחד עם כל התוספות האחרות זה כבר תוספת כדאית.

לדעתי אם תיתן לאנשים רק את האפשרות לנסות את הטעינה המהירה אז גם רק בשביל זה הם יוסיפו את ההפרש.

אבל יש משהו מעניין שכדאי ליבדוק לפחות בנושא הזה, אני זוכר בזמנו שהיה דיון בנושא שגם לOPO יש חיבור 7 פינים כמו לFIND 7, לכן אמור ליהיות אפשורת להטעינו מהר יותר ממה שמוגדר, לא יודע מה קורה בנושא מאז, ב4.5A בטוח שלא יטען אבל יש מצב לקצת מעל 2A.

אבל בכל מיקרה- בשני המיקרים תקבלו תמורה מצויינת לכסף :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...