Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שנאמר בכותרת אני מחפש פחח מקצועי, שיכול לתקן שפשוף בטמבון ברמה גבוהה כך שיראה כפי שהיה לפני כן, הרכב חדש כך שהצבע לא דהוי אז לא אמורה להיות בעיה מבחינת גוון של צבע, קיבלתי המלצה אחת על איציק שוקר בא.ת הישן בראשון, מישהו מכיר אותו ?

כמובן מוכן לצאת מחוץ לראשון, אשמח לשמוע מהניסיון שלכם במידה ויצא לכם לתקן שפשופים מהסוג הזה.

אני לא יודע עד כמה הנושא מתאים לפורום הזה אבל אני מניח שיש לכם עין "פדנטית" יותר משל שאר האנשים כי מי שלא מתעסק בדיטיילינג יכול להגיד על כל פחח שהוא מקצועי אבל בנינו יש גם חאפרים בשוק הזה ויש מקצועניים שהיבואנים עובדים איתם כשמכוניות חדשות נדפקות בזמן ההגעה.

פורסם

לא יודע מי המליץ לך על איציק שוקר אבל הוא אחד החאפרים הכי גדולים שיצא לי להתקל בהם, הרבה מדברים על מוסך קלדס, אומרים שיש שם בחור בשם שפרן שעושה עבודה טובה לי בכל מקרה אין נסיון איתו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

הרבה כאן ממליצים על "אלעד שירותי רכב" בחולון.

לי אישית אין ניסיון איתו אבל בפעם הבאה שאצטרך פחחות (מקווה שלא אצטרך) הוא יהיה הראשון שאפנה אליו להתרשמות.

שרשור חוות דעת על "אלעד שירותי רכב"

עריכה אחרונה על ידי itziks
  • תוכן חדש...