Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קונים לחינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מתנה שהיא לא כסף זה אחרי זה מטלה לזוג כי כמה כבר אפשר לחדש? קרוב לוודאי שיצטרכו להחליף.

אלא אם אתה יודע על משהו ספציפי.

אירוע כ״כ מיותר בעיניי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מרוקאים.. לך תבין.

החבר הוא חבר ילדות, לחתונה הוא מקבל מתנה מאוד מכובדת.

השאלה היא מה עם האירוע החרטא הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי דעתי זה תלוי, אם המתנות בצורת כסף הולכות להורי הכלה(וכבר שמעתי על מקרים כאלו)(במידה והם ממנים את ארוע החינה), אז תביא להם איזה גיפט כארד מאחת מחנויות הציוד לבית fox home או golf and co ), אם בכל מקרה הכל הולך לזוג, תביא כסף מזומן, המתנה הכי שימושית .

לגבי מיותר או לא מיותר זה עניין של תרבות, אשתי מרוקאית ואנחנו עשינו חינה מאוד צנועה בבית של ההורים שלה, מבחינתה, הארוע הזה התעלה על החתונה עצמה מבחינת ריגוש , ישנם עדות עם מנהגים וטקסים שזה חלק בלתי נפרד מהזהות של אותו אדם, להגיד מיותר זה מיותר :wink:

• אחראי פורום
פורסם

כתבתי במיוחד ״בעיניי״. ומקור המשפחות של שנינו הוא משם.

אותנו לא עניין, לא המסורת ולא המסיבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי מיותר או לא מיותר זה עניין של תרבות, אשתי מרוקאית ואנחנו עשינו חינה מאוד צנועה בבית של ההורים שלה, מבחינתה, הארוע הזה התעלה על החתונה עצמה מבחינת ריגוש , ישנם עדות עם מנהגים וטקסים שזה חלק בלתי נפרד מהזהות של אותו אדם, להגיד מיותר זה מיותר :wink:

גיסתי מרוקאית וגם לדעתה היה מרגש הרבה יותר מהחתונה.

לדעתי, זה היה אירוע נחמד עם הרבה צהלולים, שמשמר מסורת נחמדה מאוד.

לגבי מה להביא, בד"כ בחינה מביאים מתנות - אני ממליץ להביא כסף.

פורסם
חזרה גנרלית לפני החתונה...

לא יודע למה, אבל בעיניי החינה היא אירוע שמח יותר מהחתונה

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

גם מבחינתי החנה היתה טכס הרבה יותר מיוחד ונהניתי בו יותר מאשר מהחתונה, אם כי גם זו היתה מוצלחת במיוחד.

בכל מקרה, המרוקאית שלי, שנוהגת לתת מעטפה עם ניר מסומן בדיו מגנטית, ממליצה לתת לחינה על ציוד לבית. מחלוקי רחצה וצפונה. אבן אנחנו old fashioned, מתקרבים לחתונת הכסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהוג שאת החינה עושים הוריי הכלה עם כל המשתמע מכך, ושמתנות בצורת כסף מגיעות אליהם.

אם הזוג עדיין לא גר יחד, כל דבר שתקנה מרשת כלי בית ישמש אותם. אם כבר גרים ביחד כמעט כל מה שתקנה יהיה מיותר עבורם.

ואם כבר נגעו בעניין, אוסיף שאני מרוקאי וגם לדעתי מדובר בטקס מיותר, בעיקר בגלל שמחצרות של בתים הוא התגלגל לאולמות אירועים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

מתן, על המשפט האחרון אין עוררין. החינה שלנו היתה ביתית עם כמה עשרות מוזמנים שכולם מקרב המשפחה והחברים הקרובים בלבד.

אמנם מדוןבר על טכס של הכלה, אבל למעשה הוא של הזוג.

לגבי ציוד לבית - מה שאתה כותב נכון חלקית מאד, כיון שכמות הציוד הדרושה לזוג בתחילת דרכו קטנה בהרבה מהנדרש בהמשך הדרך. אני חושב, למשל על המצב אצלי בבית כאשר עברנו (לפני כשנה)) מכיריים גז לכיריים אינדוקטיביים, מה שמצריך החלפת כלי הבישול (לא כולל כלי אפיה). זה, לבד, היה עניין של לפחות 20-30 סירים, והסתכם באי אילו אלפי ש"ח. אני בטוח שלזוג שרק שכר דירה אין מספר כזה של סירים, או סכו"ם, או צלחות, ולא מזיק לצייד אותם. לגבי העברת מתנות להורי הכלה - אם הם ממנים את טכס סביר שמתנות כסף יעברו אליהם (בדומה לאולם שמחות), אבל מה יש להם לעשות עם עוד כמה מגבות או סדינים? לעומת זאת, בדרך כלל הזוג הצעיר יזקק להם בטווח הנראה לעין, וגם אם מדובר בכמות גדולה מהנדרש מייד, הרי שכיון שמדובר בציוד שאינו מתכלה הבעיה היחידה היא שידרוש קצת מקום אחסון. הורי כלה שיקחו לעצמם מתנות מסוג זה - בעיני זה כבר "לא יפה". אני מצפה מההורים לתמוך בזוג הצעיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא יודע איזה זוג צעיר משתמש ב 20-30 סירים. אצלנו יש סט בשרי וסט חלבי ויש לנו סיר אחד גדול ואחד קטן בכל סט, ומחבת אחת גדולה ואחת קטנה בכל סט. ובסט החלבי יש כלי בין סיר למחבת. זהו.

כמו שכתבתי, רק המתנות בצורת כסף הולכים להוריי הכלה. הם אלו שמשלמים את כל הוצאות האירוע.

מתנות לזוג כמובן מגיעות לזוג.

כך לפחות אני יודע שנהוג.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...