Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2014 1200 tsi dsg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב בעיקר על גיר ה dsg , ובנוסף האם הדגמים של 2012 ו 2013 זה אוטו הרכב ואיך זה הולך לגבי המחירון של הרכב מכיוון שעכשיו הוא במבצע של 80000 שח והקודמים עלו 100000 שח .

פורסם

יש המון מידע על הDSG מציע להריץ חיפוש.

ב2013 היצרן אמר שיש שיפור לעומת שנים קודמות,בעתיד נדע אם זה באמת ככה,למרות שממה שרואים לא 100%.

מי שקנה פעם ב100K הפסיד הרבה,אבל ככה זה אצל סיאט.

אותך בתור קונה זה לא מעניין כמה בעלים שילם,אם מישהו רוצה על הרכב שלו 80 אלף ל2013,אז מובן שהוא יגלה שאף אחד לא יקנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שאני יכול להמליץ לך זה לא לאמין לאף אחד פה, מה שתקבל פה בפורום זה חצי אמת. כך גם אמליץ להתיחס. עוד דבר, לא לאמין שביטוח לרכב זה הוא יקר. זה לא נכון. לא לאמין שרכב פחות בטיחותי. בהצלחה.

פורסם

אז איך בן אדם יכול לקבל חוות דעת לגבי רכב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Yulian, לא דיברתי על תגובה שלך ספציפית :)

אבל יש פה אוכלוסיה שכותבים מה שהיה נכון לפני 5-10 שנים, כך כאשר אני שאלתי על איביזה (אתה אולי זוכר) , אז הפחידו אותי כאשר סיפרו ממש ממש שטויות על איביזה, לכן אני ממליץ מניסיון שלי פה ...

פורסם

הרכב בטיחותי עם 5 כוכבים ו-4 כריות אויר בעוד שברכבים אחרים יש 6 או 7 כריות.

הרכב חסכוני בדלק כל עוד אתה לא עם רגל כבדה על הגז, אחרת הוא ישתה דלק והרבה.

הביטוח לא יקר באופן מיוחד, מבדיקה שעשיתי למי שלא נהג צעיר ללא עברות עם היסטוריה של ביטוח, הביטוח יהיה יקר ב-350 ש"ח לשנה.

לנהג צעיר ללא היסטוריה ביטוחית, יהיה יקר יותר ב-800-1400 ש"ח לשנה.

(עשיתי השוואה בין פורד פיאסטה 2014 לאיביזה).

הגיר אכן שנוי במחלוקת, חצי מהפורום ישבחו אותו וחצי יקללו, לא נדע עד לעוד כמה חודשים שהרכבים האלה יעלו על הכביש ויסעו כמה חודשים.

סיאט אומרים שהם סדרו את הבעיות שהיו.

מה שכן, נותנים על הרכב שנתיים אחריות במקום 3 או 7 אצל קיה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הDSG איתנו מ2011 ה7 הילוכים,לא היסטוריה טובה כול כך,כמו שאמרת באחד התגובות שלך מ2013 היצרן אמר שטיפל בזה,אבל גם פה היה ניתן לראות שזה לא 100 אחוז.

אף אחד לא אומר שכול בעל רכב DSG יתקל בבעיה,אבל קיימים סיכויים גדולים לעומת המתחרות,נכון הגיר עצמו לדעתי הטוב בין הרובוטים שיש ונעים מאוד,אבל לי ולהרבה עדיין אין ביטחון לקנות אותו.

הלוואי ואחוז המקרים באמת ירד והגיר יחשב לאמין לפחות כמו הפלנטרים.

פורסם

אוהד - ציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק רלוונטי לגרסה עם 6 כריות אוויר, ולא ל4 כריות אוויר שנמכרת ברוב המקרים בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אוהד - ציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק רלוונטי לגרסה עם 6 כריות אוויר, ולא ל4 כריות אוויר שנמכרת ברוב המקרים בארץ.

כמו שאמרתי, לא לאמין, רכב שנבדק ב-euroncap היה עם 4 כריות אוויר, קיבל 5 כוכבים.

פורסם

אתה בטוח? כי מפרסמים אותו עם 5 כוכבים בארץ.

זה הטעיה שיווקית?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...