Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשי תקתוקים בפונטו אחרי ישור גלגלים

shai0705
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

יש לי פיאט פונטו ספייס דינמיק 2005

לפני שבוע עשיתי טסט לאוטו ונדרשתי להחליף גומיה לצירייה השמאלית (בצד הנהג),

הגעתי למכון כיוון פרונטים הוחלפה לי הגומייה לצירייה ונעשה לי ב״מתנה״ ״ישור גלגלים״

לאחר יומיים שלושה שמתי לב שאני נוסע בסיבוב במהירות 60+ בסיבוב ימינה,

יש מין רעש של תיק תיק תיק לא משהו קבוע ורציף אבל חוזר על עצמו! הצליל מזכיר אבן בגלגל אבל זה לא.

וגם שמתי לב שהגה לא ישר באמת כשאני נוסע ישר כמו שהיה.

חזרתי לאותו מכון כיוון פרונטים הצגתי בפניו את הבעיות תוך כדי ציון שכל זה לא היה לפני!

סה״כ להחליף גומייה לצירייה!

הוא עשה סיבוב על האוטו ראה שההגה לא ישר באמת וסידר בחזרה.

אבל הרעש שאני שמעתי הוא אמר שהוא לא שומע והכול תקין.

יצאתי מהמוסך שלו מרוצה ופתאום שם לב שיש רעש של תיק תיק שמזכיר אבן בגלגל או משהו בסגנון מתיחת ברזל בלחץ (רק שזה לא אבן!)

וזה ניהיה כשאני נוסע ישר! ימינה! שמאלה! אבל זה לא מתקתק ברציפות על בסיס קבוע. זה קורה אבל לעיתים קרובות של 10-20 שניות עם לחיצה על ברקס או לחיצת על גז או בשיוט...

חזרתי אליו והוא אמר שהוא לא שומע את זה וזה שום דבר אבל אני שומע את זה, וזה מתסכל אותי!

יש למישהו רעיונות מה לבדוק? ניסיון דומה? אני משתגע! חיפשתי ולא ראיתי משהו לא תקין...

תודה רבה על העזרה אני אובד עצות!!!

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר את התופעה, היה לי משהו דומה בגטס בעת שהייתי פונה ימינה, לאחר זמן רב שניסיתי לבודד את הנסיבות, הוברר שהיה משהו שלא ישב טוב ברפידה של הבלם הימני , בעת שהייתי מסובב ימינה ולוחץ במקביל על דוושת הבלימה, היה נוצר לחץ על הגלגל או משהו היה נמתח שם והיה נשמע תקתוק או אפילו רעש בסגנון "קראש" כאשר הייתי עובר מעל שקע או בליטה בכביש.

הרכב הוכנס למוסך לאחר זמן מה, במסגרת החלפת הרפידות גם נעלם הרעש. כיוונו את הכל כמו שצריך ומאז שלום. (בלי עין הרע כמובן)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נגעו לי בבלמים אז אין קשר לדעתי.

כפי שזכור לי יש מין עיגול פלסטיק שמתלבש על הנבה בין הגנט,

אבדוק שהוא עדיין קיים ויעדכן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה:

לאחר שבדקתי ופירקתי את הגלגל...

התברר לי שחסר העיגול פלסטיק שאמור להיות בין הג׳אנט לנבה.

הבאתי פלסטיק חדש (שאותו מכון לכיוון פרונטים לא הרכיב בחזרה ואיבד, שילם על עלות החדש)

הרכבתי חיזקתי את הברגים והרעש נעלם!

אז תודה רבה לכול העוזרים!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...