Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Microlab Solo 4C

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לך שלל ביקורות באינטרנט:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=764631

http://www.hometheater.co.il/vt149595.%D7%9E%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-MICROLAB-SOLO-4C-%D7%9B%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.html

שים לב לביקורות לגבי האיכות וכד' ולא אלה שרושמים שהמכשיר התקלקל אחרי יומיים, כי יש אחריות והסיכוי שזה התקלקל מאוד נמוך, למשל הביקורת הראשונה בזאפ זה נשמע כמו מוצר פגום לגמריי או ביקורת תלושה מהמציאות.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה אור :)

עוד שאלה, המליצו לי לשים את הרמקולים בגובה האוזניים בערך, עכשיו הבעיה שאין לי מקום על השולחן והברירה היחידה היא על מדף מעל המסך, בערך 20-30 ס"מ גבוה יותר ממני בזמן ישיבה. האם זו בעיה ואני לא אהנה מהרמקולים ככה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש את ה SOLO 7C והם מדהימים

ממה שאני מבין זה אותה מערכת סאונד - רק פחות חשמל ו RMS (כמובן הגודל שונה, אצלי הם גדולים מאוד)

אני משתמש ברמקולים כרמקולים לדירה בכלל לטלויזיה ולסרטים, והם עושים עבודה טובה יותר מהרבה סראונד ששמעתי או מקרנים בטווח המחירים למיניהם.

אם יש לך את האופציה להתגמש - ממליץ מאוד מאוד.

עלו לי 800 ש"ח

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעלים גאה של C4 יושבים אצלי על השולחן מחשב. רמקולים נהדרים למחיר שלהם(קניתי במבצע) ואני גם לא אוהב שיש יותר מדיי חוטים ובאלגן ולכן תצורה של 2.0 זה נהדר, חיסרון לדעתי לא יורדים נמוך מספיק בבאסים וכשמגבירים מאד הצליל לא הכי נקי, אלו לא רמקולים לאודיופילים, חוץ מזה נראים טוב ועוצמתיים מאד והשלט נוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי משהו דומה SOLO15 , הם מחוברים אצלי בסלון לטלוויזיה דרך מחשב.

אני לא אודיופיל אבל זה מפתיע עד כמה ששומעים בדבר הזה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רמת האיכות שלהם הפתיעה אותי ביותר, יש כאלה שמתייחסים לרמקולים היותר טובים שלהם כמוצר HIGH END או אפילו טובים כמוניטורים.

בכל אופן כפי שכתבתי אם יש לך אופציה להתגמש - SOLO 6C או 7C יעשו אותך מרוצה יותר

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר בחרתי ללכת על Z523 של לוג'יטק. יש שיגידו שלוג'יטק לא מתמחים בזה והרמקולים מאכזבים.

אני אישית מאוד נהנה מהם, באס עמוק ואיכותי (ומה שעוד יותר כיף שאני יכול לשלוט בו), סאטלייטס שמספקים צליל נקי ואיכותי בכל סגנון

מוזיקה שניסיתי, ומייצר סאונד שממלא את החדר (15 מ"ר) גם כשהמחוג של הווליום מכוון רק עד האמצע.

תודה רבה לכל העוזרים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...