Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן ארבעת הצמיגים ברכב.

האם לקראת החורף נדרש להחליפם? (הצמיג הכי פחות יבש הוא צמיג הספייר ולכן כל החלפה אינה כוללת אותו, הספייר הנוכחי קרוע).

תודה,

אור

אחורי ימני.jpg

אחורי שמאלי.jpg

קידמי ימני.jpg

קידמי שמאלי.jpg

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את האחוריים בטוח הייתי מחליף. את הקדמיים הייתי מעביר אחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא הקידמי השמאלי נראה הכי גרוע ובגלל שהקידמי הימני הוא ספייר בעל שחיקה והתייבשות שונה אני לא בטוח שזה נכון להשאיר אותו ולכן אני מעדיף שהוא יהיה בספייר.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כלומר בעוד שבועיים יחלפו 4 שנים מייצורם.

איני יודע לתת עצה מקצועית בענין זה ויתכן וניתן למשוך איתם (למרות הסדקים).

דעתי האישית היא שהקדמי ימני נראה במצב הכי סביר. שים אותו כגלגל חילופי ורכוש 4 צמיגים חדשים.

פורסם

נצא מנקודת הנחה שהם תקינים. אני בטוח שהיובש הזה פוגע בבלימה אפילו קצת ויכול להיות הבדל של מטר אחד בבלימת חירום, מה שיכול להיות ההבדל בין תאונה לכמעט תאונה.

אני אישית מחליף כל 3 שנים מקסימום ללא קשר לק"מ שהם נסעו.

פורסם

זמן תקין לצמיגים הוא 5 שנים. מה עומק החריצים? אם הם יותר מ 2מ"מ אז עדיין אפשר לנסוע, חוץ מזה הם נראים יבשים, עכשיו תלוי מה אתה רוצה לעשות.. "לעבור" טסט או לשמור על הבטיחות שלך. תלוי גם בצורת הנהיגה שלך. אם אתה נהג פרוע אז תחליף אם את נוהג רגוע והחריצים הם יותר מ 2 מ"מ אז אפשר להמשיך לנסוע עליהם עוד קצת.

פורסם

שלושת היבשים עברו 63K בכמעט 4 שנים הרביעי באמת ספייר ואני רוצה צמיגים בשביל הבטיחות לא בשביל טסט.

אז אני מבין שהעצה הגורפת היא להחליף לטובת הבטיחות? צמיגים יבשים זה בעצם אומר אחיזה פחות טובה נכון?

החריצים נראים לי בעומק סביר האמת אבל לא מדדתי.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
תלוי גם בצורת הנהיגה שלך. אם אתה נהג פרוע אז תחליף אם את נוהג רגוע והחריצים הם יותר מ 2 מ"מ אז אפשר להמשיך לנסוע עליהם עוד קצת.

זה ממש לא קשור לנהיגה פרועה או לא. בלימת חירום יכולה לקרות גם אצל הנהג הכי זהיר בעולם (ילד קופץ לכביש, נהג שלא נתן זכות קדימה/חותך וכו').

כמה כבר עולים צמיגים לעומת מחיר הרכב? זה הקשר שלך היחיד לכביש, שווה להשקיע בו.

פורסם
שלושת היבשים עברו 63K בכמעט 4 שנים הרביעי באמת ספייר ואני רוצה צמיגים בשביל הבטיחות לא בשביל טסט.

אז אני מבין שהעצה הגורפת היא להחליף לטובת הבטיחות? צמיגים יבשים זה בעצם אומר אחיזה פחות טובה נכון?

החריצים נראים לי בעומק סביר האמת אבל לא מדדתי.

הבנת נכון :-)

החירוץ נועד לפינוי מים.

מה מידת הצמיגים?

• תוכן חדש...