Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלוהי הפורום האדירים! מה קורה בשרשור הזה?! :roll:

פותה"ש כבר רכש צמיגים חדשים!

איליה, אני ממליץ בחום להחליף את הצמיגים שלך לפני החורף הנוכחי.

אם אין לך כסף לתחזק את הרכב כראוי, עדיף שתמכור אותו.

השרשור לא היה נעול ואל הסתכלתי על התאריך,ראיתי שפותח השרשור קנה את הצמיגים אחרי שלחצתי על "שלח תגובה".

אפרופו בעיניין הצמיגים שלי,חבר משפחה שהוא במקרה היה הבעלים של מוסך המהנדסים בעכו עבד שם שנים והוא אמר שמנסיון הצמיגים שלי מסוגלים להחזיק עוד מעל לשנה מדרגת השחיקה שלהם ובשימוש היום יומי שלי ככה שהצמיגים שלי בסדר גמור לפחות לזמן הקרוב...

אני לא נוסע על כבישים מהירים כמעט בגלל שאני לא יוצא מהעיר עם הרכב הזה

הבן אדם אמר שהסדקים שיש לי על הצמיגים לא מסוכנים בכלל במיוחד שהרכב הזה עומד 90 אחוז מהזמן בתוך חניה

חוץ מזה אני ממליץ לך להסתכל סביב על רכבים בשנתון של הטויוטה הזו,שנת 2009 ותסתכל על הצמיגים שלהם ותראה שהמצב לא יותר טוב ממה שאני מתאר המון אנשים מתעלמים מהצמיגים שלהם כשהרכבים האלה הספיקו לעבור פי 2 ממה שהרכב שלי עבר

הרכב מטופל בפדנטיות לא נורמלית אני בודק כל שבוע שמן מיים מחליף כל שנה פילטרים כדי לא להגיע למצב שמשהו מתקלקל (בעיקר בתיבת הילוכים כי היא ידנית והזמן המתנה לתיקון גבוהה בגלל מחסור בחלפים לגיר הידני) ככה שמבחינת תחזוקה עקצת את הבן אדם הלא נכון :-o

יש לי עוד רכב שהוא שלי בלבד והוא לא משותף לא עם ההורים ולא עם אף אחד שהוא לא פחות שמור רק שאותו אני שומר הרבה יותר מבחינת צמיגים כי בלי כל המערכות נגד החלקה ובלימת חירום ועוד כל מיני מערכות סיוע שב1995 לא היו קיימות הרכב יכול להחליק בקלות עם צמיגים יבשים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ניסיתי לעקוץ וזו לא תחרות בין הצמיגים שלך לצמיגים של אחרים.

כל אדם שיבין מעיון בפורום פה שצמיגים הם אלמנט חשוב ביותר שדורש התייחסות נאותה, אשרינו.

זה שיש עוד עומק לחריצים, וזה שאין סדקים עמוקים בדופן, לא מעיד כמובן על קצב התיישנות הצמיגים והגומי מהם הם מורכבים.

ישנם נזקים שאינם נראים לעין ויכולים להתפתח לכדי כשל קטסטרופלי באופן פתאומי.

אז נכון, מבחינת המדינה הצמיגים מותרים לשימוש עד 8 שנים מתאריך ייצורם. אז מה?

האם מרחקי עצירה לדוגמה בתוך העיר, כשהמהירות המותרת עשויה להגיע גם ל-70 או 80 קמ"ש בדרכים מסויימות, לא חשובים?

גם מערכות נגד החלקה צריכות לעבוד עם מה שיש ויצליחו במשימתן בצורה מוצלחת יותר עם צמיג טוב יותר.

אגב, אם כבר מדברים, רכב שיושב בחניה 90% מהזמן לא נשמע כמשהו כלכלי במיוחד. מונית לפי הצורך תהיה יותר זולה.

פורסם

ובכן, אעדכן שלאחר כמה עשרות קילומטרים הצמיגים מרגישים טוב יותר כנראה שהתרגלתי. בסה"כ לא הבדל משמעותי מהמישלין אז אני מניח שהרכישה הייתה טובה.

הרכב גם מרגיש טיפה יותר אוחז, עד כמה שאפשר לצפות לאחיזה ממכונית קטנה כזאת.

תודה לכל העוזרים וחג שמח :)

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...