Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מבאס. איך שכחתי לחשוב גם על הרכות של הצמיג. בדיעבד הייתי מזמין את המישלין רק בגלל הרכות, אבל אין מה לעשות עכשיו חוץ מלהתרגל. תודה לכל העוזרים :-)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

בדקת את לחץ הצמיגים כפי שהוצע לך כבר?

תן גם קצת זמן לצמיג "להתיישב".

וזהירות בכמה מאות קילומטרים הראשונים עד ששכבת ההגנה תרד.

פורסם

אין על מישלין,היבואן לא מגיע שנקנה ממנו אפילו חצי צמיג.(קוגול)האחריות שלו שווה כמו קליפת השום.

אבל מה לעשות שהסחורה אאא

פורסם

לא יצא לי לבדוק את לחץ האויר האמת המד נמצא ברכב השני שלא נמצא אצלי כרגע. אבל רוב הפנצ'ריות שאני מכיר שמים אוטומטי 32 לכל הצמיגים שזה מה שהרכב שלי צריך אז יכול להיות שזה בסדר. בכל מקרה אני אחכה כמה מאות קילומטרים בשביל לתת דעה סופית עליהם. אגב הצמיג עם תווית אחיזה ברטוב B וצריכת דלק E שזה שונה ממה שחשבתי

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני קניתי לאחרונה פלקן Z912 מטייר קלאב והדגשתי בפניו שאני רוצה צמיגים טריים שזה חשוב. נאמר לי בכנות שזה יהיה מקסימום תחילת 2014 (קניתי ביולי אם אינני טועה) או סוף 13. לא להיט, אך גם בסדר גמור. מה שמוזר בצמיגים שהדבר היחיד שהכי קרוב לתאריך ייצור זה היה 4 ספרות 1114. כל השאר מספרים שלא קשורים.

בכל מקרה, חברות שמכבדות את עצמן ואף ספונסריות אני לא בטוח שיש סיבה לחשוש.

פורסם

האקו קונטקט 5 נמכרים כרגע בתור המחליפים של ה 3, בהחלט צמיגים מעולים. המחירים זהים ככל הידוע לי אלה אם כן מישהו כזה או אחר גוזר קופון.

פורסם

עפ השחיקה יש עוד זמן עד ההחלפה אבל ע"פ הסדקים היתי מחליף בזמן הקרוב עם זאת אתה יכול לשמור על הצמיגים הבאים עם כל מיני ספריים ששומרים על גומי ופלסטיקה.

אם תנקה את האוטו טוב טוב ותשטוף בשטיפה ידנית טובה כל צמיד תוכל לעבור ולהעלים סדקים אני נוסע על קורולה שנת 2009 שהצמיגים שלה יוצרו ב2008 עד היום לקראת הטסט ראיתי המון סדקים שטפתי אותם טוב טוב ועברתי טסט, עם צמיגים סדוקים לא מומלץ לנסוע הרבה.. מאחר ואני צעיר עם חור בכיס והשימוש שלי ברכב הוא בעיר בעיקר ובחודש אני עושה עד 600 ק"מ אני החלטתי שעד שנה הבאה אני אשרוד עם הצמיגים האלה כי שנה הבאה תוקפם יפוג גם ככה והם יהיו שחוקים וגמורים ולא יכאב לי להוציא 1000 שקל לרביעיה שתחזיק לי עוד 6 שנים.

פורסם

אלוהי הפורום האדירים! מה קורה בשרשור הזה?! :roll:

פותה"ש כבר רכש צמיגים חדשים!

איליה, אני ממליץ בחום להחליף את הצמיגים שלך לפני החורף הנוכחי.

אם אין לך כסף לתחזק את הרכב כראוי, עדיף שתמכור אותו.

פורסם

תגובות על דגמים אחרים כגון האקו קונטקט 5 וכו' נועדו למען הציבור ולכל מי שיקרא או יחפש ע"פ מילות מפתח, ללא קשר תמיד לפותח השרשור אלה לידע של כולם, עד כאן זה די בסיסי וברור.

לגבי איליה, ובכן שטיפה והעלמת סדקים זה בהחלט מעניין... משהו חדש בתחום הפיזיקה? אני גם מצטרף להמלצה של להחליף צמיגים כי ברגע האמת אי אפשר לדעת מה יקרה לצמיגים.

פורסם (נערך)

יוסי, אתה קורא לפחות 3-4 הודעות מעלייך לפניי התגובה? בחייך.

*** וכן שמתי לב רק שהמידה מתחילה ב 165 מכיוון ששכחתי לרגע כי המידה שלו היא 155 אם היה לפחות 165 היה מתאים אבל בסדר, שטויות. התרגלתי למידות גדולות כבר.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1

• תוכן חדש...