Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשתמש באתר tire4u (או באתרים אחרים דומים) כדי להזמין את הצמיגים שאתה רוצה בצמיגיה שקרובה לבית שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, המחירים באתר tires4u לא הכי מעודכנים לפי הפנצ'ריה שהתקשרתי אליה דרכם שהכי קרובה אלי.

הם רוצים 360 בערך לקונטי והוא לא היה יכול להבטיח לי שזה יהיה מ 2014 או את המישלין ב"מבצע" ב380 עם הבטחה ל 2014.

האם לחפש פנצ'ריה אחרת או ללכת על אחד מאלה? אני גר בכפר סבא.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

המחיר מעט גבוה, עוד צמיג מומלץ הוא פירלי p1. יש לי רביעייה כזו עליה נסעתי כבר 20k ק"מ, לטעמי צמיג מצויין.

לפי האתר המדובר מחי מתחיל ב-290 ₪, למה שלא תבדוק אם יש באיזור שלך?

עוד דבר- אתה יכול לבדוק גם ב"סתם" פנצ'ריות באיזור שלך, בלי קשר לאתר.

פורסם

רכשתי את האקו קונטקט 3 בסוף. יכול להיות שהרכב יותר קשיח וקופצני איתם לעומת המישלין או שאני מדמיין?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מציע לכל מי שרוצה לרכוש צמיגים לקרוא מאמר זה

שלום לכולם!

"לכאורה" לאחר שהרבה לקוחות פנו אלינו אחרי שרכשו צמיגים דרך אתרי האינטרנט השונים, וניסו לרמות אותם / לחסל סחורה ישנה או סוג ב' וכו...

ההמלצה שלי היא להלן:

1. בשום פנים ואופן לא לשלם על צמיגים מראש !!!! "לא קונים חתול בשק", תבדקו אתם בעצמכם תאריך ייצור, באיזה ארץ מיוצר ( מוטבע על כל צמיג) , יש אצלנו באתר הסבר איך קוראים צמיג...

2. בשום אופן לא לרכוש צמיג לפני שראיתם תאריך ייצור,מומלץ שצמיג שיורכב על הרכב לא יהיה מעל שנה מיום הטבעת התאריך עליו . ( ניתן מבחינה חוקית להרכיב צמיגים עד 6 שנים מיום הטבעת התאריך עליהם אבל כמובן שככל שצמיג ישן יותר המחיר זול יותר).

3. יש לבדוק שמי שעובד לכם על הרכב הינו בעל הסמכה לתיקון והחלפת צמיגים או לחילופין שנמצא בעל הסמכה במוסך בזמן ההרכבת צמיגים לרכב.

4. לדאוג לקבל תעודת אחריות או שיהיה רשום על גבי החשבונית זמן האחריות ,ומי נותן האחריות.

5. החוק מחייב שעל גבי החשבונית יהיה רשום- קוד משקל, קוד מהירות, תאריך ייצור ,וארץ ייצור , לא קיבלתם רשום בחשבונית? החשבונית לא תקינה =עברה על החוק.

פורסם

תתחדש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שקונים צמיגים דרך האינטרנט אתה לא יודע תאריך ייצור של הצמיג.

אתה גם לא תדע את קוד המהירות ואת משקלו.

ואם הצמיג שהזמנת דרך האינטרנט ושילמת עליו באינטרנט תאריך יצורו לפני שנתיים ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשקונים צמיגים באינטרנט לא משלמים על כלום. ההזמנה שאתה עושה לא מחייבת אותך בשום דבר וזה גם רשום באתר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שקונים צמיגים דרך האינטרנט אתה לא יודע תאריך ייצור של הצמיג.

אתה גם לא תדע את קוד המהירות ואת משקלו.

ואם הצמיג שהזמנת דרך האינטרנט ושילמת עליו באינטרנט תאריך יצורו לפני שנתיים ?

כוונתי היתה - למה ההודעה שלך רלוונטית כעת לאחר שכבר בוצעה רכישה של צמיגים?

כל ה"חוקים" שציינת רלוונטים גם ברכישה פרונטלית. חלק מאתרי האינטרנט גובים דמי רצינות, לדוגמה טיירקלאב - 10 ש"ח. חלק אולי לא גובים כלל.

קוד המהירות והעומס מצויינים בכל האתרים שאני מסתכל דרכם.

• תוכן חדש...