Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ספורט-וואן בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנא הפלא אותנו - אני מוכן להתפלאות!

אולי תספר לי שהוא SPORT כמו ה- optra sport, למשל? או על שלל צבעי הקשת בהם הוא מגיע + תוספת צבע מטאלי? או למה בארץ הפער במחיר גבוה יותר מאשר בחו"ל?

לפחות יש שלוש שנים על הגיר :-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותה טכנולוגיה שהציגה עצמה כעובדת מצויין, כשהיא עובדת. טורבו בנזין זה כבר לא חדש.

בוא תספר על דברים טכנולוגים שיש ברכב הזה ואני אמצא לך אותם במכוניות זולות בהרבה.

היא אולי איכותית אבל מתומחרת בחוצפה ושחצנות, ובסופו של דבר זו רק עוד גולף עם תקרה גבוהה.

אני לא מתכוון לרכוש אותה וגם אם כן, לא הייתי אפילו פוזל לכיוונה ) או לכוון צ'מפיון לצורך העניין( , אבל התמחורים האלה מרתיחים. כמה תעלה 1.4 מאובזרת? 200 אלף?!

פורסם
רשמתי את זה?

אם כבר הם מתמחרים מכוניות בהתאם למחיר יהלומים, אז לפחות שבמחיר הזה תקבל את הגרסה החזקה יותר או המאובזרת.

זו ה-1.2 הכי יקרה בארץ נראה לי...

נכון, היה יותר הגיוני במחיר הזה לקבל את המנוע 1.4 החדש עם 150 כ"ס (או לפחות זה עם 125 כ"ס) שיש באירופה, מחיר כזה ל-1.2 זה מאוד מוגזם. מה גם שבאמת מבחינת הגודל היא דומה מאוד למריבה, על הנייר היתרון המשמעותי הוא בגודל תא המטען - 500 ליטר ב-VW מול 400 באופל. אבל את זה צריך לבחון במציאות. אם לבחור בין שני הרכבים האלה, אז מריבה ללא ספק, הבדל פשוט עצום במחיר!

פורסם
המחיר של הגולף לא יכול לשמש ברירת מחדל,הוא פשוט מוגזם ברמות.

אולי בשבילך אחרת לא היינו רואים כל כך הרבה גולף על הכביש.

כמו כן האוריס עולה כ-130K ש"ח, ה-3 האצ'בק כ-128K ש"ח והסיוויק האצ'בק כ-135K ש"ח (לפי האינטרנט).

לא בדקתי, אבל אני בטוח שצרפתיות וקוריאניות מקבילות יעלו פחות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
בושה ממש, הרכב מסוגל בכלל לנסוע עם טסות? בנימה יותר רצינית, זה היופי בשוק חופשי, יש כאלה שחישוקי 19" לא עושים להם רושם והם מחפשים רכב מרווח עם מפרט טכנולוגי מתקדם, בקרת אקלים דיגיטאלית ומפוצלת, מיזוג אחורי ואפילו בקרת שיוט. לאלה שחושבים שרכב לא יכול לנסוע ללא ג'נטים יכולים לשלם עוד 6% ולרכוש את הדגם המאובזר יותר. או לחליפין לרכוש גרייט וול C10 - רכב עם טכנולוגיה מיושנת ונתונים עלובים, אבל הי, לפחות הוא נוסע - יש לו ג'נטים...

הוא יכול לנסוע גם בלי גלגלים.

פורסם
אולי בשבילך אחרת לא היינו רואים כל כך הרבה גולף על הכביש.

כמו כן האוריס עולה כ-130K ש"ח, ה-3 האצ'בק כ-128K ש"ח והסיוויק האצ'בק כ-135K ש"ח (לפי האינטרנט).

לא בדקתי, אבל אני בטוח שצרפתיות וקוריאניות מקבילות יעלו פחות.

99% מהרכבים המקבילים יעלו פחות,חלק לא קטן גם יתן תמורה גדולה יותר לאותו המחיר,ושקט נפשי.

פורסם

למה שהדגם הזה יעלה פחות מניסאן קשקאי למשל לו תג מחיר זהה? בגלל שהוא קרוסאובר? הרי הוא לא יותר מרווח בשום צורה מהגולף SV, הביצועים שלו פחות טובים ותיבת ה- CVT פחות נעימה לשימוש מ-DSG. נכון, הוא קצת יותר מאובזר אבל לא באופן קיצוני.

פורסם
הגולף פלוס הקודמת עלתה 150,000 שקלים לדגם 1.2 TSI, גרסת ה-1400 עלתה 165,000 שקלים.

אם ציפים להוזלה גדולה לעומת דור הקודם, אז לא רצל פולקסוואגן.

מי שרוצה בצ'מפיון רכב עממי עם תמחור טוב יותר מוזמן לעבור סוכנות לסקודה או סיאט.

וזה אחד הסיבות שאתה לא רואה הרבה הגולף + על הכביש.

תמיד תמצא פרירים שישלמו יותר (וגם יקבלו רכב פחות אמין...)

פורסם

באמת זו חוצפה שאין כמות! אני גם תמיד רותח ממחירים של גולף-ספורט! מה זה הדבר הזה? צריך לעמיד אותם במקום! נתחיל מפקוח ממשלתי על מחירי גולף-ספורט, אחר-כך, אם זה לא יעזור, נקבע מע"ם 0 על גולף-ספורט ובסוף, אם שום דבר לא יעזור, נכניס צבא לסוכנויות יבואן!

הרי המצרך הזה הוא אסטרטגי וחיוני לכל אזרח במדינה!!!

פורסם
בושה ממש, הרכב מסוגל בכלל לנסוע עם טסות? בנימה יותר רצינית, זה היופי בשוק חופשי, יש כאלה שחישוקי 19" לא עושים להם רושם והם מחפשים רכב מרווח עם מפרט טכנולוגי מתקדם, בקרת אקלים דיגיטאלית ומפוצלת, מיזוג אחורי ואפילו בקרת שיוט. לאלה שחושבים שרכב לא יכול לנסוע ללא ג'נטים יכולים לשלם עוד 6% ולרכוש את הדגם המאובזר יותר. או לחליפין לרכוש גרייט וול C10 - רכב עם טכנולוגיה מיושנת ונתונים עלובים, אבל הי, לפחות הוא נוסע - יש לו ג'נטים...

איזה פלא, לאופל מריבה יש גם בקרת אקלים ואפילו בקרת שיוט. שלא נדבר בכלל על הפלא הטכנולוגי והנעים מאוד של הדלתות ההפוכות שמקל מאוד על הושבת ילדים במושב תינוקות.

והמנוע. 1.4 טורבו, לעומת 1.2.

תשלם אתה 40K ש"ח על פתחי מיזוג אחוריים :lol:

פורסם
C4 פיקאסו החל מ-166K ש"ח.

אוי נו בחייך.

C4 פיקאסו מתחרה של הטוראן.

רוצה להשוות?

אוץ לבדוק כמה עולה C3 פיקאסו חדשה.

פורסם
באמת זו חוצפה שאין כמות! אני גם תמיד רותח ממחירים של גולף-ספורט! מה זה הדבר הזה? צריך לעמיד אותם במקום! נתחיל מפקוח ממשלתי על מחירי גולף-ספורט, אחר-כך, אם זה לא יעזור, נקבע מע"ם 0 על גולף-ספורט ובסוף, אם שום דבר לא יעזור, נכניס צבא לסוכנויות יבואן!

הרי המצרך הזה הוא אסטרטגי וחיוני לכל אזרח במדינה!!!

בדיוק:-)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...