Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ספורט-וואן בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק:-)

באמת משעשע! אני צריך להתקלח מרוב שהתגלגלתי על הרצפה...

למה קשור השטויות שהוא רשם?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת משעשע! אני צריך להתקלח מרוב שהתגלגלתי על הרצפה...

למה קשור השטויות שהוא רשם?

קודם כל, ידידי, להתקלח זה תמיד רעיון טוב. שנית, תרשה לי לציין שזה אתה שכתבת שטות. ועוד פתחת על זה דיון . אנחנו מדינה חופשית. לא מתאים לך המחיר - על תקנה. או תתחיל במחאת אוהלים מול סוכנות הראשית של היבואן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. זה המחיר, ואם יש חלופות טובות יותר בזול אז למה להתעקש לקנות את היקר?

בגלל שיש לזה סמל של VW?

בגלל ה"איכות" הזאת שכולם מדברים עליה אבל אף אחד לא מסוגל להסביר אותה?

אתה רוצה לקנות מותג - אתה תשלם יותר. ככה זה עובד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בואו נעבור כולם לקלחוז בסיביר ונוכל לנסוע ב"זיל" בלי הבדלי דת גזע או מין ובלי שום אפשרות בחירה אחרת. "זיל" בזיל הזול ולעזאזל כלכלת שוק חופשי. אנשים כאן מגיבים כאילו שמו להם אקדח לרקה ואולטימטום לקנות את הרכב. הגולף ספורטואן היא מחליפת הגולף פלוס. רצון של היצרן לתת ללקוחות המשפחתיים של הגולף "יותר אוטו". זה גם עולה יותר והשיקולים עימם וההחלטה היא של הלקוחות אם העסקה טובה להם. מי שזה מתאים לו יכול לקנות מרצונו החופשי, ומי שלא, שיסע במריבה או בלוגאן או במה שבא לו. בגלל זה יש עשרות יצרנים ומאות דגמים והיצע נרחב ומגוון של אופציות בכל מחיר. אגב, עגלת סופרמרקט זולה בהרבה משתיהן, מבוססת על שלדת עריסה, בעלת מוט היגוי מרכזי וגג פתוח ועולה חמישה שקלים דמי פיקדון.

פורסם
קודם כל, ידידי, להתקלח זה תמיד רעיון טוב. שנית, תרשה לי לציין שזה אתה שכתבת שטות. ועוד פתחת על זה דיון . אנחנו מדינה חופשית. לא מתאים לך המחיר - על תקנה. או תתחיל במחאת אוהלים מול סוכנות הראשית של היבואן.

אני לא כתבתי שטות, כתבתי עובדה. יש לך משהו לתרום? בבקשה. אין לך? גם טוב. שרשור אפשר לפתוח גם על דברים לא טובים לידיעתך.

"על תקנה"? אני לע אקנה...

פורסם (נערך)
אוי נו בחייך.

C4 פיקאסו מתחרה של הטוראן.

רוצה להשוות?

אוץ לבדוק כמה עולה C3 פיקאסו חדשה.

הגולף ספורט-וואן מתחרה בדיוק, אולי קצת מלמטה, ברנו סניק ו-C4 פיקאסו. הטוראן מתחרה בעיקר בגרסאות הגרנד שלהן.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
הגולף ספורט-וואן מתחרה בדיוק, אולי קצת מלמטה, ברנו סניק ו-C4 פיקאסו. הטוראן מתחרה בעיקר בגרסאות הגרנד שלהן.

על מה אתה מדבר, פיקאסו (לא גרנד) הרבה יותר גדולה ומרווחת מהגולף המגודלת הזו.. וגם מגיעה עם מנוע אמיתי ולא צעצוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הספורט ואן זה בכלל לא סטיישן, זה האצ'בק רגילה עם בסך הכל 3 אינץ' אורך יותר מהגולף 5 דל' הרגילה. הגג טיפה גבוה יותר וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לסניק ול-C4 פיקאסו 7 מושבים, לגולף פלוס רק 5.

אני צריך להמשיך להרחיב, או שאתה מבין לאן אני חותר?

קהל היעד של שני הראשונים לא יגיד: "אה, בעצם אני לא צריך את שורת המושבים השלישית. שהילדים ישבו על הגג. העיקר שיהיה לי סמל של פולקסוואגן בחזית".

"פראיירים לא מתים, הם קונים פולקסוואגן."

פורסם (נערך)

ל-C4 פיקאסו הרגיל גם חמישה מושבים, אבל בסיס גלגלים גדול ב-10 ס"ם. לשם השוואה, היתרון של ספורטואן על מריבה בפרמטר הזה הוא 4 ס"ם (בגובה יתרון קל למריבה ורוחב זהה).

הפיקאסו הרגיל לא נמכר בארץ רק הגרנד

אתה בטוח? לפי המפרט באתר של סיטרואן ישראל, נראה שכן. בהתחלה היה רק גרנד.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

לסניק ולפיקאסו דגמי 5 מושבים, הפיקאסו הרגיל לא נמכר בארץ רק הגרנד. רנו למשל מוכרים בארץ גם דגם 5 מושבים קצר של הסניק וגם דגם 7 מושבים שמכונה "גרנד".

הסניק 5 מושבים מתומחר ב-150K, לא רחוק בהרבה מהתמחור של הגולף ספורטוואן.

לגבי הגולף, היא נראית לא רע אבל אני לא רואה הרבה אנשים בארץ שירכשו כאלה, מי שקונה רק גולף יקנה את הדגם הרגיל, מי שמחפש מרווח ימצא אותו באוקטביה שם ב-155K מקבלים גירסה מאובזרת עם מנוע 1.8 ליטר טורבו ו-180 כ"ס.

פורסם

אני מאד אוהב את בסגמנט הזה של מיניואנים קומפקטיים עם 5 מקומות.

מדובר בניצול מירבי של המרווח הפנימי יחד עם תא מטען גדול ושימושי, ישיבה די גבוהה ונוחה ואורך חיצוני קצר יחסית.

אופציה מעולה למשפחה.

בספורט וואן הספסל האחורי לא מחולק ל- 3 מושבים כך שלמשפחה עם 2 ילדים בלבד זה סידור עדיף למשפחה עם 3 ילדים זה סידור פחות טוב.

הרכב אכן מתומחר יקר לעומת האופל מריבה ומחירו בפועל של הרנו סניק, אבל מדובר בשני רכבים בסוף חייהם וממותגים חלשים יותר מפולקסווגן.

אם מתעלמים מהסגמנט אליו הוא משתייך ומשווים אותו לקטגוריית הג׳יפונים אז המחיר סביר.

מה שכן בניגוד לקטגוריית הג׳יפונים הפופולרית, קטגוריית המיניוואנים 5 מושבים לא זכתה אף פעם להצלחה בישראל וכך אני צופה שיהיה גם עם הספורטוואן בייחוד במחירו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...