Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ושנה טובה.

אני מתגורר במרכז תל אביב, לומד בבר אילן ועובד ברמת החייל, ומעוניין קנות רכב שישרת אותי במהלך הנסיעות במשולש הזה (+ נסיעה שבועית למשפחה באוזר נתניה). אני מחפש רכב אוטומט (חובה), שיהיה חסכוני ככל הניתן, ושהסיכוי למצוא חנייה במרכז תל אביב יהיה גדול יחסית (משמע, רכב קטן).

ביצעתי קצת מחקר, והגעתי לאופציות הבאות:

1. דיהטסו סיריון 2008, מנוע 1.3.

2. פיג'ו 107 - 2010, מנוע 1.0, תיבת הילוכים רובוטית (אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על תיבה רובוטית, בדגש על יתרונות / חסרונות)

3. יונדאי I10, 2009, מנוע 1.25

4. ניסן מיקרה 2008, מנוע 1.4

מכאן אני קצת תקוע, ואשמח להמלצות / חוות דעת / יתרונות וחסרונות, או כל מידע אחר שיכול לסייע לי לקבל החלטה.

* גם המלצות לרכבים אחרים באותו טווח מחירים יתקבלו בברכה!

תודה,

עומר

פורסם

1-אופציה טובה,אמינה,לא גדולה מבחוץ אבל די מרווחת בפנים,רכב טוב לסטודנט.

2-הכי חיסכונית לתקציב,תא מטען קטן,הרובוט חיסכוני כמו גיר ידני רקר שאתה לא מעביר הילוכים אלא המחשב,החיסרון שבעיר הגיר פחות חלק מאשר אוטומט רגיל,צריך לנסות לראות,אם תתאים הרכב מאוד חיסכוני,לא יקר לאחזקה.

3-אמינה ודי זריזה לעומת הפיגו אבל לא חיסכונית כמו ה107 אלא דומה יותר לסריון.

4-את המיקרה הקודמת אני פחות מכיר.

5-יונדאי גטס,לא רשמת אבל אני מוסיף לא הכי חסכונית אבל מאוד אמינה ותהיה זריזה,חפש ברמות איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. אתה יודע איך היא מבחינת האחזקה?

2. מה הכוונה פחות חלק?

5. דווקא גטס? השמועה אומרת שהן שתייניות דלק...

פורסם

לא יקרה,אתה יכול לחפש פה שירשורים של אנשים שהחזיקו כזה רכב.

הכוונה בפחות חלק שבהילוכים נמוכים אתה מרגיש יותר את ההעברה,זה כאילו גיר ידני שרובוט מעביר את ההילוכים,תיסע על כזה רכב תבין על מה אני מדבר.

הגטס לא הכי חסכונית,אבל ב2006 המנוע מעט שונה ונהייה יותר חיסכוני וחזק יותר,לא הכול זה חיסכון,רכב אמין כמו הגטס לא פחות חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בעל יונדאי גטס 2006 GLI המנוע המשופר ואני יכול להגיד שהאמינות מפצה על זלילת הדלק

הרכב עושה 1:15 מחוץ לעיר

1:12 משולב

1:8 בעיר

אני מחזיק אותה שלוש שנים ואני ממליץ מאוד

פורסם

היונדאי גטס רכב מאוד אמין ואם אתה לא מתכוון לנסוע מעל 15Kק"מ בשנה אז ההפרשים בצריכת דלק יהיו 150 ש"ח מקסימום לחודש.

הייתי מוסיף פונטו גרנדה, הרכב מאוד אמין ואחד החסכוניים בקטגוריה, נוח לנהיגה וגם לנסיעות ארוכות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...