Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנביס רפואי,מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שאין לי נסיון עם חומר רפואי, אבל לצערי יצא לי להסתובב הרבה במסדרונות מרפאות אונקולוגיות רלוונטיות לכן אני אספר מה אני יודע וראיתי במו עיני.

יש כמה סוגי חומרים. כולל כאלה שעושים רק תיאבון או רק מרדימים בלי שום תופעה אחרת שבגללה אוהבים את הTHC. יתרה מכך החומר גם יכול להגיע בצורה נוזלית, כדי לא לדפוק ריאות ושאר איברים חיוניים וזה לא לכולם. ראיתי הרבה אנשים שניסו את החומר הרופואי והחזירו למרפאה כי זה פשוט עשה להם רע.

פורסם
אני מכיר אנשים (אני לא) שנוהגים הרבה יותר טוב אחרי שהם מעשנים. נוהגים לאט ובלי שטויות.

לצורך העניין גם תרופות הרדמה מפילות ולא מאפשרות נהיגה.

יפה שאתה לא מעיד על עצמך שאתה כזה, אני למשל לא מאמין לשטות הזאת, נכון הרבה פחות מסוכן מאלכוהול לדעתי אבל ממש לא נוהגים יותר טוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אולי לא נוהגים כמו שהם 100% צלולים , אבל בטוח לא "חוץ מלנשום ולאכול" , אנשים מתפקדים טוב מאוד גם בהשפעה , אבל כמובן שזה אינדיווידואלי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני מכיר אישה מבוגרת שסבלה מהתקפי חרדה ולוקחת כבר שנים קנאביס רפואי (בחו"ל). זה פתר לה את הבעיה.

מצד שני, גם SSRI יכול לעזור, עם או בלי תרופות נוספות.

צריך להתחיל עם פסיכיאטר ולנסות מה שקל להשיג, ולראות איך מסתדרים. כמו כל תרופה, ההשפעה שונה על אנשים שונים. כמו שיש מי שנורופן עוזר לו יותר מאקמול ולהפך. צריך לתת זמן לבדוק השפעות ולמצוא את התרופה המתאימה. אם לא מצליח, אפשר לחפש פתרונות אלטרנטיבים. בטח הפסיכיאטר יידע לכוון.

לא צריך להיבהל מזה משקבלים תרופות שמיועדות גם לחולי נפש עם אבחנות קשות יותר. התרופות היום הרבה יותר מאוזנות מבחינת תופעות לוואי, וזה שאתה מקבל תרופה שגם סכיזופרן מקבל, לדוגמא, לא אומרת שאתה סובל מסכיזופרניה. לפעמים זה רק עוזר לישון...

בכל מקרה, רצוי לדעתי שהפסיכיאטר יהיה בקשר עם הפסיכולוג, כדי שיהיו מיודעים והטיפול יהיה מתואם.

בטח שאין לך מה להתבייש, עברת חוויה מטלטלת. שמח שהכל בסדר עם הילד, עכשיו טפל בעצמך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מסכים עם כל אלה שמעלי.

תתחיל בלפנות למרפאת כאב או דרך רופא המשפחה/פסיכיאטר. אכן יש מגוון סוגים עם השפעות שונות.

יש הרבה מאוד מידע גם באתרים של החברות המשווקות. למשל, חברת 'תיקון עולם' או במוקד של משרד הבריאות.

תתחיל לקרוא הרבה, לעשות טלפונים ולבנות לך תמונה מלאה.

בישראל יש מודעות גוברת להשפעה החיובית של קנאביס רפואי, אתה במקום טוב :-)

רק בריאות!

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

תודה רבה למגיבים מעלי:oops:

ציטוט:

''בטח שאין לך מה להתבייש, עברת חוויה מטלטלת.''

מאין הבאת את האלמנט של הבושה ידידי?

אני מדבר בפתיחות וקלילות על זה

עם כל דיכפין, אינני מבין למה אנשים חושבים שאני מתבייש,ובמה?

פורסם

PTSD יכול להיות מאוד טורדני , היו לי מספר מטופלים בעבר שסבלו מזה וניכר היה לאיכות החיים שלהם ירדה בצורה משמעותית.

בנוסף, לחבר יש אישור לקנאביס רפואי, הוא מאז מרוצה עד הגג ... חיי כמו מלך.

איכות החיים שלו עלתה פלאים - רק קח בחשבון שנדפק לו הזיכרון מאוד!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

הבנתי שזה יכול להשפיע על חידוש רשיון הנהיגה,

זה מועבר למשרד התחבורה,לפיכך ירדתי מהעיניין הזה,

לא אקח פרומיל אחוז סיכון,לא שווה לי.

• תוכן חדש...