Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום בעליאקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כל המוכרים עובדים שם רק עם אשראי? אין אפשרות לפייפל?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

התשלום באשראי הוא לעליאקספרס ולא למוכרים. הם מקבלים את הכסף מעליאקספרס אחרי שהסחורה מסופקת, ולא מקבלים את פרטי האשראי שלך.

לדעתי, אין חשש לשלם באשראי.

:turn-l:
פורסם

בדומה לאיביי גם שם יש דירוג למוכרים.

באליאקספרס אני קונה רק מTOP RATED (יש לך אפשרות בחיפוש לסמן את האפשרות הזאת)

פורסם

אם אתה ממש מפחד - כרטיס אשראי וירטואלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אל תקנה שם. חרא של אתר

למה חרא ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אחרי מעל 500 רכישות באלי אקספרסס התחלתי להעדיף את השיטה שלהם, במיוחד אחרי השינוי האחרון בפייפאל.

הם עדיין מבטחים במקרה שהמוצר לא הגיע ומה שיותר נחמד שאין הגבלה ממשית לפתיחת דיספיוט כמו בפיפאל כול עוד אתה מבקש הערכה.

המוכרים מקבלים את הכסף רק שהעסקה נסגרת זאת אומרת שאתה מאשר קבלת מוצר או פג תוקף עסקה.

עד עכשיו לא התאכזבתי לאומת אייביי שפעם הצליחו לעקוץ אותי ב30$ אם כול ההגנה של פייפאל.

בקצרה אין לך ממה לחשוש כול עוד אתה לא משלם דרך אלי אקספרס.

אודי A4

דימה.

פורסם
אחרי מעל 500 רכישות באלי אקספרסס התחלתי להעדיף את השיטה שלהם, במיוחד אחרי השינוי האחרון בפייפאל.

הם עדיין מבטחים במקרה שהמוצר לא הגיע ומה שיותר נחמד שאין הגבלה ממשית לפתיחת דיספיוט כמו בפיפאל כול עוד אתה מבקש הערכה.

המוכרים מקבלים את הכסף רק שהעסקה נסגרת זאת אומרת שאתה מאשר קבלת מוצר או פג תוקף עסקה.

עד עכשיו לא התאכזבתי לאומת אייביי שפעם הצליחו לעקוץ אותי ב30$ אם כול ההגנה של פייפאל.

בקצרה אין לך ממה לחשוש כול עוד אתה לא משלם דרך אלי אקספרס.

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך.

פורסם

הזמנתי נעליים, הגיעו. המידה הייתה קטנה. התכתבתי עם המוכר שאמר לשלוח חזרה. שלחתי ומאז נעלמו עקבותיו. אין אפשרות לכתוב לתמיכה. יש להם רק צ׳אט ששם מבטיחים לטפל בזה כבר חודשיים. בקיצור הלך הכסף

פורסם
אל תקנה שם. חרא של אתר

אני חולק עליך.

מאז שנרשמתי לאלי, והתגברתי על הפחד שאין פייפאל, אני מרוצה.

אני מזמין רק מאלי, ומאז שאני שם למעשה לא התקרבתי לאיביי.

מזמין הכל מהכל.

כבר היו לי לא מעט דיספיוטים והכל הוחזר כשורה. הדבר הכי מעולה באלי זה שכמעט לכל שטות שאתה מזמין יש מספר מעקב.

*בקשר למידות נעלים ובגדים- תמדדו בסנטימטרים ואל תסתמכו על טבלת המידות שמשווה למידות האירופאיות, אצל כל סיני יש סטיה של כמה ס"מ.

פורסם (נערך)

bigbosf למוכרים באלי יש נטייה לנסות לסגור עסקעות מחוץ לאתר, ככה הם יכולים לחסוך עמלות או משהו כזה ומציעים מחיר יותר אטרקטיבי, אין בעייה לקנות ככה אבל זה סיפור הרבה יותר מורכב בשביל לא ליפול בפח ואז בשביל הגנת עסקה יש צורך בהרבה יותר מסתם פתיחת דיספיוט.

זה לא נדיר שאתה פונה למוכר בשאלה והוא אומר לך בוא נסגור עסקה דרך פייפאל בלי אלי אקספרס, עסקאות כאלו בדרך כלל נסגרות ישירות דרך טרייד מנג'ר של אליבאבא ללא אלי אקספרס.

ככה אפשר גם להתמקח על מחיר ולקבל אפשרויות משלוח הרבה יותר עדיפות, במיוחד זה פרקטי לקניות קבוצתיות של 10 יחידות ויותר :)

פוני במקרה שלך פשוט פותחים דיספיוט ודורשים מאלי הקפאה של עסקה עד ששני הצדדים מסכימים, אם הוא נעלם במקרה כזה אתה פשוט מקבל את הכסף חזרה.

לא ברור למה אתה בכלל מחפש מייל שלהם, הם קישרו ביניכם , אם אישרתה שהעסקה בוצעה בהצלחה זה בעייה שלך ולא של אלי אקספרס, אם פתחתה דיספיוט והמוכר נעלם אז אתה תזכה אוטומטית אחרי פרק זמן מסויים.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...