Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון מיד לאחר ההנעה, הרכב החל לגמגם בכבדות, עד הרמה של משה רבינו ומעלה.

העניין כלל ריח שמן שרוף וקפיצות ממש של הרכב כשהוא מונע ולא משולב להילוך.

החלטתי שלא לנסוע בו ולקחת למוסך.

אתמול, נכנסנו למוסך גזית שבמפרץ חיפה, החבר'ה שם החליטו שמדובר הסליל הצתה בעבורו שילמתי 1300 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

העניין המשני הוא שהם ניסו 'לדחוף' לי, לדעתי, גם ניקוי בית מצערת (עוד 400 ₪ לפני מע"מ).

ו העניין הבעייתי יותר הוא שמרגע שהוצאתי את הרכב, בכל פניה שמאלה, אני מרגיש רעידות חזקות מאוד בהגה.

הרכישות הללו לא (!) היו לפני שנכנסתי, אחרת הטסטר שבדק לי את הרכב בשבוע שעבר, היה מכשיל אותי.

מה אתם חושבים שעליי לעשות?

תודה.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

ניקוי איכותי לבית המצערת מבורך הוא. לעניין המחיר לא אתייחס. לא ידוע לי מה ההליך שהם עושים במוסך והאם הם מוציאים את בית המצערת לניקוי מחוץ לתא המנוע או "על המקום" ואיך בדיוק.

מייד יקפצו כאן ויאמרו לך ויציעו לך לנקות בית מצערת בעצמך. ישנה אפשרות כזו אך ובכל מקרה יש לוודא לא לעשות זאת עם חומרים דליקים, ככל שלא מפרקים אותה מהרכב, ובנוסף, לוודא לא להתעסק עם המנגנון החשמלי כדי לא לגרום לו נזק.

לעניין ההגה המקפץ. חזור למוסך. זה לא משהו שיפתר כאן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

סליחה! על מה אתה מלין בעצם:על זה ששלמת 1300 ש"ח על הסליל הצתה, על זה שבקשו 400 ש"ח על ניקוי בית מצערת, או על זה שחיבלו לך ברכב, על פי דברך?

איך אתה יכול לדעת שהתקלה לא הייתה קיימת לפני כן, כאשר מדברך הרכב קרטע ולא היה במצב תקין לנסיע?

עריכה אחרונה על ידי Samyitz
פורסם

מיד כשהרכב החל לקרטע הכנסתי למוסך. וזה שחיבלו לי ברכב, זה לא לפי דברי, כמה ימים לפני כן הרכב עבר טסט. עם רעידות מטורפות כמו שיש עכשיו, גם טסטר בג'נין לא היה מעביר אותו.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם
......אתמול, נכנסנו למוסך גזית שבמפרץ חיפה......

ו העניין הבעייתי יותר הוא שמרגע שהוצאתי את הרכב, בכל פניה שמאלה, אני מרגיש רעידות חזקות מאוד בהגה.

.......

מה בדיוק השאלה?

ממש לא מובן לי מה יש לשאול כאן ולמשוך זמן?

מייד לחזור למוסך ולהביא תלונה זו בפניהם. כל יום שעובר מרחיק אותך מאחריותם לפתרון הבעיה ככל [ואני מדגיש] ככל שיש קשר בין התיקון שבוצע לבעיה שאתה מתאר בפנינו ואני בספק גדול אם יש קשר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בשלב ראשון, בדוק לחץ אויר בגלגלים (בכולם).

קשה לי להאמין שמהחלפת סליל הצתה, נגרם לך נזק נוסף (להגה ?!).

ב 407 (הראשונות, כמו שלך) היה צינור הגה שהיו מחליפים כתוצאה מרעידות במקום בזמן סיבוב הגה (צינור לחץ שמן שגרם לבעיית לחצים).

אני רק מעלה רעיון - אבל בהחלט ייתכן ומישהו במוסך בדק לך לחץ אויר בגלגלים, ומצא שחסר, והשלים - ועכשיו אתה מרגיש כל מיני דברים שלא הרגשת קודם.

בזמן שעבדתי במוסך כמה שנים טובות, נתקלתי לא פעם ולא פעמיים באנשים ש"מצאו" תקלות ש"לא היו" (באופן טבעי אנשים הופכים להיות יותר חשדנים ברכב שלהם ברגע שהוא יוצא מהמוסך, ואז "פתאום" שמים לב לכל פיפס קטן שלא תקין ברכב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דני, אתה צודק, אלך ואומר להם.

איציק, כחודש לפני הטסט שהיה בשבוע שעבר החלפתי צמיגים ומאז אני בודק כל שבוע וחצי לחץ אויר.

שנית, החברה שקיבלו את הרכב במוסך לא בדקו לחץ אויר ולא נוזלי קירור למינהם. אבא שלי, שליווה את הרכב במוסך אף העיר להם על כך.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

החשש שלי הוא למעשה שהרבה מעבר לטעות תמימה. המוסכניק דרש להשאיר את הרכב ללילה למרות שהגענו בשמונה בבוקר וסיימו לבדוק את הרכב לפני תשע.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

הגעת עם הרכב בנסיעה למוסך או עם גרר ?

בנוגע להלנת הרכב ללילה במוסך - יש לזה סיבה: במנועי ה 2 ליטר לעיתים קיימת תופעה של זיופים בבוקר כתוצאה ממרימים הידראוליים שלא מקבלים מספיק שמן (לעיתים זה בגלל מעברי שמן שנסתמים בגלל שגרת טיפולים גרועה, ולעיתים בגלל שמן סמיך או שמן מלוכלך מאוד שנהיה סמיך עם הזמן). זו הסיבה שמלינים את הרכב ללילה במוסך לצורך הנעת בוקר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב הגיע עם גרר.

המוסכניק אמר שסליל ההצתה מגיע במשלוח מתל אביב.

בהתחלה אמר שיגיע עד אחת בצהריים ואז יעבדו על הרכב.

כשראה המוסכניק שלאבא שלי יש נכונות להשאר עם הרכב עד הטיפול וגם במהלכו, תיקן המוסכניק את לוח הזמנים אומר שסליל ההצתה יגיע רק למחרת.

אגב, את הדיאגנוזה ואת דרך הטיפול החליטו כבר כשעה אחרי שהרכב הגיע למוסך, אז לא הבנתי לשם מה זקוקים להנעה קרה.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

• תוכן חדש...