Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מקווה שלא טעיתי במקום.

משום מה בפורד פיאסטה החדשה (לא ידוע לי אם גם בישנה יש את הבעיה הזאת) הדלת נטרקת חזק מאוד וזה כבר מתחיל להוציא אותי מדעתי כי אני אולי למדתי לסגור אותה ממש חלש אבל אחרים שנכנסים לאוטו לא רואים שלט מול העיניים שלהם "נא לסגור את הדלת בעדינות" כי בסה"כ הם סוגרים אותה באופן נורמלי זה פשוט הטריקה מאוד רועשת.

יש איזה אפשרות להתמודד עם זה? אולי ספוג\גומי או משהו... אין לי רעיון אפילו מה אפשר לעשות בשביל שהדלתות לא יסגרו בכזה רעש...

תודה לעוזרים :-)

פורסם

האם זה קורה בשני הדלתות?

הרכב אני מניח עדיין במסגרת אחריות למה שלא תיגש לבדוק את הנושא,

לגבי פתרונות יצירתיים אני מניח שתמיד אפשר לחפש חתיכה של פלציץ שיגרום לשיכוך, או לחילופין כדור גומי (בדרך כלל משתמשים בו בדיוק לנושאים אילו) שמחברים לדלת..

פורסם
האם זה קורה בשני הדלתות?

הרכב אני מניח עדיין במסגרת אחריות למה שלא תיגש לבדוק את הנושא,

לגבי פתרונות יצירתיים אני מניח שתמיד אפשר לחפש חתיכה של פלציץ שיגרום לשיכוך, או לחילופין כדור גומי (בדרך כלל משתמשים בו בדיוק לנושאים אילו) שמחברים לדלת..

זה בכל הדלתות, משהו שגרתי לכל פיאסטה לא רק אצלי.

תוכל לפרט קצת או להפנות אותי להסבר כלשהו לכמה פתרונות יצירתיים?

ככה זה הרכב הזה.

אם אתה לא רוצה לשפוך אלפייה על בידוד דלתות כדאי שתלמד לחיות עם זה.

דווקא חשבתי יותר על כיוון Home Made :-D

פורסם

אין יותר מדי דברים שאתה יכול לעשות home made כדי למנוע את זה.

הדלת בפיאסטה בנויה בצורה שונה מרוב המכוניות ואני משער שבגלל זה היא נשמעת חלולה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...