Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2786737

אתם בטח חושבים לעצמכם: משפחתית ספורטיבית? מעניין איזה דגמים מגניבים הם סקרו שם...

אל תעצרו את הנשימה - הנה הן באות (לפי סדר אקראי):

א. גולף!!!! לא GTI, סתם גולף: "הגולף הזו הוארכה ב-5.6 ס"מ, הורחבה ב-13 והונמכה ב-28, מה שהפך אותה למעט מרווחת יותר, ולמרות שמדובר במכונית משפחתית היא נותנת תחושה של מכונית ספורט" אני לא יודע על מי לרחם יותר. על הכתב שחושב כך, על הכתב שנאלץ לכתוב זאת בהכתבה מלמעלה, או על הציבור שקורא את זה ומאמין.

ב. קיה סול: מה, לא ספורטיבית? יש לה גג בצבע שונה! "לסול מנוע של 1.6 ליטר עם 132 כ"ס שמתקבלים ב-6,300 סל"ד [שלי: מאוד ספורטיבי], תיבת ההילוכים אוטומטית קונבנציונלית ולה שישה הילוכים, כולל תפעול ידני למי שאוהב. היא לא מהירה וספורטיבית [שלי: אבל היא תחת ההגדרה של משפחתית ספורטיבית], אבל הביצועים נשארים בטווח הנכון של הסקאלה, ולמרות כבדות מסוימת בהאצה ובעקיפות [שלי: סממן ידוע של רכבים ספורטיביים], לזכותה אפשר לומר שהשיוט בכבישים מהירים מהנה". מביך ממש.

ג. סיאט לאון: יאללה, נתנו גילוי נאות שהכתבה הוכנה בשיתוף סיאט (ומכאן כנראה גם הסיבה מדוע הלאון והגולף מופיעות ראשונות בכתבה ובלינק מופיעות רק סיאט לאון בתמונה). נתחיל בזה שלעיצוב שלה מייחסים מילים כגון "נועז", ואני באמת מקווה שחייו של הכתב נועזים יותר. מה שמביא אותי לשאלה, אם גם עבור משפחתו היה הכתב ממליץ: "לאון יכולה לשמש רכב ראשון או שני במשפחה למשך שנים ארוכות". נראה אותו רוכש רכב עם DSG7 לשנים ארוכות, או ממליץ על כזה לאמא שלו. או אחותו. או אחיו. אין ספק בעיני, אגב, שהלאון היא רכישה לא רעה בכלל בשוק הישראלי, אף שבחו"ל היא מגיעה עם שלוש שנות אחריות ובמבחר גדול יותר. ולמעשה, אם לא הייתי חושש מה- DSG7 ושירות היבואן, אולי אפילו הייתי רוכש אחת עם מנוע 1.8. אפילו שהעיצוב שלה לא נועז...

ד. מאזדה 3: טוב, אולי לא ידעתם, אבל "מאזדה 3 פחות ספורטיבית מהמכוניות האחרות ברשימה". וזה למרות שיש לה "אחיזה טובה". אין לי הרבה מה להוסיף, גם אני לא ממש מחבב אותה, אבל לא ברור איך אותה קוטלים ואת הקיה משבחים, למרות נתונים דומים...

ה. 308: דווקא כאן כתיבה יחסית סבירה. באמת. לא שהרכב ספורטיבי או מתיימר להיות, אבל כתבו שהוא נוח וזריז וזה כנראה נכון :-)

ו. יונדאי I30: מה, לא ידעתם שזה רכב ספורטיבי? מייגוד כדי להזיז אותו צריך רגל כבדה... אבל אני אתן לכתב להתפייט (והפעם, זה מביך במיוחד, לא פלא שאף כתב לא הסכים לתת את שמו לכתבה): "מנוע ה-1.6 ליטר של הקוריאנית מפיק 135 כ"ס, וזה לא עניין של מה בכך, שכן הביצועים והיכולת להשתלב בתנועה בבטחה, בהאצה לכבישים מהירים, בביצוע עקיפות וכדומה, חשובים לא פחות ממספר כריות האוויר שיפתחו מסביב ברגע המתאים". וואוו. זה רכב ששיא ההספק שלו ב6300 סלד אסטרונומיים, ושיא מומנט ליד 5000 סלד. איך זה בכלל עומד ליד הלאון? זה לא. אבל זה לא פחות חשוב מכריות אוויר. שיש כמובן רק ברכב הזה.

[וסליחה מראש אם מי מהכותבים קורא פה, זו ביקורת בונה. באמת. הייתי מת לקרוא ביקורת והשוואה בין דגמים דומים. אולי בין לאון 1.2 לאסטרה 1.4. אולי רנו 1.2T. אולי קיה סיד עם גיר כפול מצמדים. ואולי ואולי ואולי. אבל זה? ]

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיתונות הרכב מתדרדר פה מרגע לדודלי...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק עידן.

הנ"ל רק בשביל לרשום משהו והעיקר בשביל לרשום ולהראות נוכחות ("אנחנו חיים ובועטים").

הבעייה היא ששכחו שיש גם מי שקורא וקצת מתעמק (לכן הובקע בלשון העם "גול עצמי").

alfa 156 2.5.

פורסם

1. אני מצדיע ליחצ"ן שאירגן את הכתבה. זה לא דבר של מה בכך. 50 קוראים ייקרעו מצחוק. 5000 קוראים יקראו ויספרו למשפחה בערב החג מה שהם קראו.

2. לצערי, הספורטיבית מספר 1, "גירסת העל" לא מופיעה כאן. כנראה שלא רצו לבייש את הוואגיות שבשמן נערך המבחן. אני לא בטוח שאני יכול לומר לאיזה רכב אני מתכוון. ארמוז שיש לו מנוע 1.6 ליטר אימתני וגיר ידני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נו באמת

[h=1]המשפחתית הספורטיבית בשבילכם[/h][h=2]העלייה במחירי הדלק, מצוקת החניה בערים הגדולות והרצון לנייד את המשפחה במכונית מרווחת ובטוחה בלי להתפשר על ביצועי המנוע והעיצוב, הפכו את המשפחתיות הקומפקטיות ללהיט בישראל. הנה שש מתחרות בולטות בתחום[/h]

המקום היחיד שבו אוזכרה "משפחתית ספורטיבית" , זה בכותרת בכל מקום אחר ההתייחסות היא ל משפחתיות קומפקטיות

פורסם
(והפעם, זה מביך במיוחד, לא פלא שאף כתב לא הסכים לתת את שמו לכתבה)

אני לא יודע, אבל איכשהו הסגנון מזכיר לי כתיבה של גברת אחת שהדביקה לעצמה תואר מלוכה מכובד וכינוייה דומה מאוד לשמו של סרט של מנחם גולן משנת 71' בכיכובם של יהודה ברקן וגילה אלמגור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני שוקל להדפיס את הכתבה רק כדי שאוכל לזרוק אותה לפח (רק חבל לי על הנייר)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מה עם הסופר מיני החמות למיניהן - I20, יאריס, מייקרה ושות'? הכתבה הבאה עליהן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...