Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה הבאה היא על מפלצות השטח האגדתיות: הג'וק , הקאפטור (הכתבה בשיתוף קרסו) והאטראג' (שכמו שהבחנתם, בדומה למאזדה 3, יש לה את יכולות השטח הכי פחות טובות אבל לא מבוטלות כל עוד היא בליסינג).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, זה מביך ברמות אחרות, וממש לא רק בגלל שבשביל לכתוב את ערמת הזבל הזאת צריך "להיעזר" בסיאט...

אגב, מעניין שהם שכחו את הניסאן ג'וק האימתני. הרי גם לו יש מנוע 1.6 ליטר!

בת הזוג של אבא שלי קנתה אחד לפני כמה חודשים ותשמעו... זאת עגלה. אפילו אבא שלי, שרגיל לפאקינג פריוס, טוען שהג'וק איטית לו מאוד. רק בארץ אנשים התרגלו לדבר על ביצועי מנוע בהקשר של מנועי 1.6 ליטר. אני לא טוען שצריך 3.7, אבל בכל מקום נורמלי בעולם המנוע הממוצע חזק פי 1.5 לפחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני שוקל להדפיס את הכתבה רק כדי שאוכל לזרוק אותה לפח (רק חבל לי על הנייר)

על זה אומרים שחבל על הנייר שזה כתוב עליו (או כלשון הגשש: "תעשה מזה טיארה...")

חבל על הנייר. תציל עץ ורל תדפיס כלום :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם
1. אני מצדיע ליחצ"ן שאירגן את הכתבה. זה לא דבר של מה בכך. 50 קוראים ייקרעו מצחוק. 5000 קוראים יקראו ויספרו למשפחה בערב החג מה שהם קראו.

2. לצערי, הספורטיבית מספר 1, "גירסת העל" לא מופיעה כאן. כנראה שלא רצו לבייש את הוואגיות שבשמן נערך המבחן. אני לא בטוח שאני יכול לומר לאיזה רכב אני מתכוון. ארמוז שיש לו מנוע 1.6 ליטר אימתני וגיר ידני.

לא יכלו כי הפ....ה שייכת לקטגוריית רכבי הסופר-מיני-על ולא המשפחתיות.

מה שכן מפתיע, לא יכלו להשאיר משהו במשפחה ולקחת את הא.....ה?

לפחות לקחו שני בני דודים, הגולף והלאון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רק בארץ אנשים התרגלו לדבר על ביצועי מנוע בהקשר של מנועי 1.6 ליטר. אני לא טוען שצריך 3.7, אבל בכל מקום נורמלי בעולם המנוע הממוצע חזק פי 1.5 לפחות...

בהכללה הכי גסה שבעולם, על משקל של עד טון וחצי לא חושב שאפשר לדבר על רכב עם פחות מ-25 קג"מ כחזק.

הכתבה פשוט ביזיון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הכתבה הבאה היא על מפלצות השטח האגדתיות: הג'וק , הקאפטור (הכתבה בשיתוף קרסו) והאטראג' (שכמו שהבחנתם, בדומה למאזדה 3, יש לה את יכולות השטח הכי פחות טובות אבל לא מבוטלות כל עוד היא בליסינג).

חחחח אני בוכה פה מצחוק :-D

פורסם

IN FLAMES, באמת חבל על הנייר. בוא תמצא מסך "14 עתיק, תחבר אותו למחשב, תציג את הכתבה על המסך - ואז תזרוק את המסך לזבל.

קראו בגיליון הקרוב: ואנדורה, מוביל הנוסעים הספורטיבי. 7 נוסעים יתרווחו בנוחות בעוד המנוע העוצמתי מותיר סימני גומי חרוך לאורך המסלול. וגם: פיאט פנדה, המזל"ט. מפעיל הפנדה יתרווח בנוחות בכורסתו אשר בבסיס אי שם במרכז הארץ בעוד הפנדה ממריאה אל השמיים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לכתבה הזאת יש אפקט של סרטי מהיר ועצבני. כל מי שיקרא את זה יחשוב שהמשפחתית שלו בעצם רכב ספורט בתחתפושת ובשבוע הקרוב ינהג רק בקיקים.

אפשר לומר על כמה מכוניות סטנדרטיות שהן מהנות לנהיגה, אבל ספורטיביות?! למה לא מכוניות על? אחלה חלופה חסכונית לבוגאטי ווירון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בדיוק מה שקורה כאשר ל'כתבים' אין מה לרשום, אז הם רושמים את כל השטויות שעולה להם בראש.

למי אכפת? הם מקבלים משכורת, הם צריכים לתת תוצאות. הרי אין דבר כזה ביקורת שלילית, כל מה שנרשום פה לא ישפיע על הכתבות בעתיד ולנו נשאר רק לקוות שיום יגיע ותהיה כתבה נורמלית.

דרך אגב, הפיאסטה שלי ממריאה עם 82 הסוסים שמתלווים אליה, עם עיצוב חדשני שכזה ומראה קדמי של אסטון מרטין, אפילו הספורטיביות ביותר מתחילות לפחד ממנה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2786737

אתם בטח חושבים לעצמכם: משפחתית ספורטיבית?

אם הספורט שלך זה כדורגל בטלוויזיה ואיגרוף בהתכתבות, אז כן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מוכן לחתום שמדובר פה על כתבת קידום שנועדה נטו לקדם את סיאט/פולקסווגן ולא נכתבה ע"י אף אחד מהכתבים של וואלה אלא ע"י חברת קידום חיצונית. חבל שוואלה בוחרת לקדם את החברות שמפרסמות אצלה בכזו אגרסיביות ובלי התחשבות בקוראים תמימים שאשכרה הולכים לבלוע את גיבוב השטויות שכתוב שם.

אלעד, אותה גברת מלוכה אליה התכוונת כותבת היום במגזין אחר כך שקשה לי להאמין שזה פרי עטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מוכן לחתום שמדובר פה על כתבת קידום שנועדה נטו לקדם את סיאט/פולקסווגן ולא נכתבה ע"י אף אחד מהכתבים של וואלה אלא ע"י חברת קידום חיצונית. חבל שוואלה בוחרת לקדם את החברות שמפרסמות אצלה בכזו אגרסיביות ובלי התחשבות בקוראים תמימים שאשכרה הולכים לבלוע את גיבוב השטויות שכתוב שם.

אלעד, אותה גברת מלוכה אליה התכוונת כותבת היום במגזין אחר כך שקשה לי להאמין שזה פרי עטה.

הרי זה ברור.

כל יבואן משלם כסף רב בכדי שירשמו עליו כתבות וסקרים טובים, גם אם זה לא באמת ככה.

אני מקווה שכל בית ישראל יכיר את הפורום הזה ויבקש חוות דעת אמיתיות ולא את כל השטויות שרושמים בכתבות האלה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד יותר נח להאמין לשטויות כי זה מהונדס למטרה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברים הכל למכירה גם בוואלה.

צריך מאוד להיזהר ולא להאמין לשום דבר שקוראים.

לפחות היו נותנים גילוי נאות שמדובר בתוכן שווקי כמו שנהוג ומקובל היום, אבל כאן כתוב במפורש מאת: מערכת וואלה ואיפשהו בתוך הכתבה כתוב בשיתוף

סיאט וזה בעיני לא נחשב גילוי נאות לכך שמדובר בתוכן שיווקי.

זה עוד רגע עצוב בעיתונות הרכב שהתמסרה חזק מאוד לאינטרסים כלכליים מבלי לשמור על עמוד שדרה בכל הקשור לתוכן המערכתי.

• תוכן חדש...