Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכן לחתום שמדובר פה על כתבת קידום שנועדה נטו לקדם את סיאט/פולקסווגן ולא נכתבה ע"י אף אחד מהכתבים של וואלה אלא ע"י חברת קידום חיצונית. חבל שוואלה בוחרת לקדם את החברות שמפרסמות אצלה בכזו אגרסיביות ובלי התחשבות בקוראים תמימים שאשכרה הולכים לבלוע את גיבוב השטויות שכתוב שם.

אלעד, אותה גברת מלוכה אליה התכוונת כותבת היום במגזין אחר כך שקשה לי להאמין שזה פרי עטה.

אתה ממש גאון

מה הסגיר את העניין ?!?!

איך עלית על זה ?

האם זה העובדה שכתוב במודגש ובפוניט גדול יותר : "הכתבה הוכנה בשיתוף סיאט"

או שזה העובדה שהסלוגן "המשפחתית הספורטיבית" הוא הסלוגן של סיאט , והוא האוטו היחיד שהוצג ככזה פעמיים אם כי פעם אחת ההתייחסות היתה לעיצוב הספורטיבי בזמן ששאר הרכבים צויין במפורש שאים רכבים ספורטיביים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אהיה מופתע אם סיאט יעלו בקרוב פרסומות עם הטקסט הבא :״מגזין הרכב של אתר וואלה קבע - סיאט לאון המשפחתית הספורטיבית הטובה ביותר״

פורסם

הקטע המצחיק הוא שיש כמה מכוניות שנכנסות לקטגוריה...רק כנראה לא שילמה דמי כניסה לכתבה.

איפה הפוקוס אקובוסט 180 כ"ס? האסטרה 1600 עם 180 כ"ס? איפה הונדה סיויק? איך כתבה על משפחתיות ספורטיביות בלי ג'ולייטה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני שבוע או קצת יותר גם יצא מוסף רכב של ידיעות אחרונות שממומן רק מכספי מפרסמים. עלבון לקוראים, והכי גרוע זה שחתום עליו עיתונאי ותיק ומוערך. אין מה לעשות, הכסף מדבר ומי שקובע את האג'נדה של העיתונות זה מנהלי הפרסום. הם אלה שמביאים את הכסף לבעלי הבית, לא הקוראים ולא כתבות מעניינות. תכלס, הלאון היא באמת משפחתית עם אופי ספורטיבי מאחרות בקבוצה שלה והייתה יכולה לנצח מבחן כזה "בכוחות עצמה" אבל ברגע שכותבים "הוכן בשיתוף" זה מאבד מהאמינות והרלוונטיות. חבל שעיתונות הרכב מדרדרת ככה כל הזמן וזה לא משהו שבלעדי לוואלה או לידיעות אחרונות. אף אחד לא חף מנגע השיקולים הכלכליים וקשה להאשים אותם. יש משכורות לשלם לעובדים ויש ארנונה לשלם ויש הוצאות רבות על צילומים ודלק ומבחנים ובלי המפרסמים, בארץ לא היתה יכולה להתקיים עיתונות רכב. טופ גיר שיש לה שלושה מיליון מנויים יכולה להרשות לעצמה לשים קצוץ על היצרנים ולהגיד שם מה שרוצים, בארץ זה לא יכול לעבוד ורק צריך לקוות שזה לא יעשה בצורה מוגזמת ובוטה.

פורסם
אני לא אהיה מופתע אם סיאט יעלו בקרוב פרסומות עם הטקסט הבא :״מגזין הרכב של אתר וואלה קבע - סיאט לאון המשפחתית הספורטיבית הטובה ביותר״

וואללה

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הקטע המצחיק הוא שיש כמה מכוניות שנכנסות לקטגוריה...רק כנראה לא שילמה דמי כניסה לכתבה.

איפה הפוקוס אקובוסט 180 כ"ס? האסטרה 1600 עם 180 כ"ס? איפה הונדה סיויק? איך כתבה על משפחתיות ספורטיביות בלי ג'ולייטה?

אפילו אוקטביה 1.4...

אגב, הג'ולייטה לא רלבנטית מבחינת המחיר, אז אני דווקא מבין מדוע לא כללו אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה ממש גאון

מה הסגיר את העניין ?!?!

איך עלית על זה ?

האם זה העובדה שכתוב במודגש ובפוניט גדול יותר : "הכתבה הוכנה בשיתוף סיאט"

או שזה העובדה שהסלוגן "המשפחתית הספורטיבית" הוא הסלוגן של סיאט , והוא האוטו היחיד שהוצג ככזה פעמיים אם כי פעם אחת ההתייחסות היתה לעיצוב הספורטיבי בזמן ששאר הרכבים צויין במפורש שאים רכבים ספורטיביים.

כתבתי את מה שכתבתי כי ראיתי שאנשים מתחילים לעוף על הכתבים של וואלה. הכוונה שלי הייתה שהם (הכתבים)לא הכתובת לזלזול, ושזאת היתה ככל הנראה החלטה של הדרג העליון (ויכול להיות שאפילו מעל לוואלה רכב עצמם) לפרסם את ה"כתבה" הזאת.

אני בטוח שלא גיליתי לאף אחד את העובדה שמדובר בכתבת קידום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אגב, הג'ולייטה לא רלבנטית מבחינת המחיר, אז אני דווקא מבין מדוע לא כללו אותה.

לא מתחילה בכ 135K ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תכלס, הלאון היא באמת משפחתית עם אופי ספורטיבי מאחרות בקבוצה שלה והייתה יכולה לנצח מבחן כזה "בכוחות עצמה"

הלאון אולי משווקת ככזו והיא מוצעת עם מנועים חזקים כולל גרסת ביצועים, אבל בכל הקשור לניהוג, שזה החלק החשוב ביותר בכל רכב ספורטיבי (להבדיל מביצועים), בזאת היא נמצאת די מאחור, אפילו מאחורי הגולף.

פורסם

בושה וחרפה.

כתבה שלמה על מכוניות משפחתיות ספורטיביות בלי להזכיר את המכונית שהמציאה ז'אנר משלה- מכונית על משפחתית- הI20!

היא כמו פרארי להפרארי, רק עם ספסל אחורי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני לא יודע, אבל איכשהו הסגנון מזכיר לי כתיבה של גברת אחת שהדביקה לעצמה תואר מלוכה מכובד וכינוייה דומה מאוד לשמו של סרט של מנחם גולן משנת 71' בכיכובם של יהודה ברקן וגילה אלמגור.

ביים בשנת 70 לפי ויקיפדיה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...