Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

יש ברשותי סאב :[h=1]Alphasonik PSW612 12" Dual 4 ohms Subwoofer[/h]אני מעוניין לרכוש מגבר 4 ערוצים שאני יוכל להפעיל זוג קומפוננטים ואת הסאב הזה.

הסאב כרגע בעל התנגדות סופית של 2 אום.

לגבי קומפוננטים עדיין לא סגור אבל זאת לא הבעיה.

תקציב עד 1000 שקל למגבר

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

רק להוסיף על דבריו של המלך - אין לך סיכוי למצוא מגבר 4 ערוצים שיגביר מפלצת שצריכה 700W RMS ועוד בגישור ב-2 אוהם (רוב אם לא כל מגברי ה-4 ערוצים מסוגלים לעבוד רק ב-4 אוהם ומעלה בגישור).

מציע לעבור על פורום יד שניה לחפש מונובלק (לדוגמה זה וזה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש מגברי 4 ערוצים שיכולים לרדת ל2OHM בגישור,

לדוגמא סידרת הpower של rockford t4004 t6004 וכל אחיהם הגדולים.

אבל באמת להגיע ל700RMS בגישור זה לא כל כך פשוט.

פורסם (נערך)

ולכן אמרתי רוב :wink:.

כמו כן אם תציץ בחוברות הפעלה של רוקפורד ספציפית , אין רישום לכמה וואט הם יספקו בגישור ב-2 אוהם וישנה הערה "reduced thermal time may occur", שמה שאני מבין מכך, שבעומס קבוע של עבודה חזקה הוא כנראה יכנס להגנה. לא בדיוק אידיאלי.

(הסתכלתי בחוברת של ה-1000.4, אבל אני מניח שזה תקף גם לאלו שציינת ברמה כזו או אחרת).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על התגובות.

אני רוצה לחדד שאין לי שום כוונה לנצל את מלוא העוצמה שלו אלא רק טיפה שיהיה מורגש, האם עדיין אתם חושבים שצריך מונו?

חשבתי אולי מגבר כמו JBL 1004??

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

העוצמה כאן זה לא העניין - הבעיה היא בהתנגדות 2 אוהם.

מגברים בודדים תומכים ב2 אוהם בגישור - ראה ערך מגברים של מוסקוני למשל או מגברי 4 ערוצים שהם בעצם "קוואד-מונו" יכולים לתמוך בכך.

והתשובה לשאלה למה? היא:

כאשר מגבר עובד בגישור הוא מוריד שני הערוצים שלו להתנגדות המינימלית שלהם - ברוב המוחלט של המגברים זה יהיה 2 אוהם

ומיד לאחר מכן הוא סוכם את העוצמות שלהם כאשר הפאזה של אחד הערוצים הפוכה ואז אתה מקבל ערוץ בודד שלם.

להסביר את זה הלאה אתן לך דוגמא -

מגבר שמוציא 50 וואט כפול 2 ב4 אוהם

ומוצהר להוציא 75 כפול וואט כפול 2 ב2 אוהם

בגישור לערוץ בודד יתן לך 150 וואט ב4 אוהם וזו גם תהיה ההתנגדות המינימלית בגישור.

מקווה שזה יותר ברור למה אתה לא יכול להגביר סאב עם התנגדות סופית של 2 אוהם על מגבר מגושר ב4 אוהם

(אלא אם כן מדובר במגבר שתומך בעבודה שכזו אבל שוב - התקציב יהיה רחוק שנות אור מאלפיה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את ה 1004 לא מומלץ לגשר בשני אוהם, חפש מונו, לא חייב אחד של 1000 ואט rms, גם אחד של 500 יעשה את העבודה.

לגבי המגברים שכן ניתן לגשר בשני אוהם, הם לא בתקציב, וגם אז , זה בהחלט לא הייעוד שלהם.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...