Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 307 שנת 2007, כדאי לקנות?

eliran 23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם.

ארצה לשמוע את חוות דעתכם על הרכב פיג׳ו 307, שנת 2007, יד שנייה, 1600 סמ״ק, עברה כ-90k קילומטר.(4 צמיגים כמעט חדשים)

הרכב היה תקופה בליסינג בה הייתה תאונה וכשנמכרה נעשתה לרכב בדיקה במכון וע״פ המוכר אומר שאין פגיעת שלדה ושהוא בעצמו עשה לרכב בדיקה ולא הייתה פסילה כלשהי.

הוא לא מתחייב על בדיקה אך הוא מצהיר שמבחינתו בשנים שהוא אצלנו לא היו תאונות וגם כשקנה לא הייתה פגיעה בשלדת הרכב.

מבחינת המחיר הוא משתלם (לא אפרט כי אולי הוא גולש בפורום).

האם כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה?

ני מחפש שמראש יפסלו את הרכב בגלל התאונה היישנה שהייתה לו.

אשמח גם להסבר מבחינת הבדיקות כי קצת פיספסתי כאן משהו.

יש בדיקה במוסך ויש בדיקה במכון, מה ההבדל בניהם? האם צריך לעשות את שתיהן? ואילו סעיפים יכולים לפסול/להתיר רכב לקנייה?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן לקחת לבדיקה. אחרי שיהיו תוצאות נוכל לעזור לך יותר. אפשר גם לקחת לפחח שיוכל לתת חוות דעת לגבי השאסי ולמוסך מתמחה כמו למשל אורן שירותי רכב. זו אופציה עדיפה בעיניי אך מסורבלת מעט.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיוני שאמרו לי באורן שירותי רכב שהבדיקה היא חינם?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני מתחיל להתבלבל קצת.

האם בדיקה אצל שירותי אורן הוא מספיקה ובזה זה נגמר?

מה עם בדיקה אצל מכון?

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיקה במכון היא לרב כסת"ח בכל הקשור למנוע/גיר. רב המכונים עם לא נותנים אחריות לבדיקת הגיר האוט'. כדאי לבצע בדיקת מרכב במכון ובדיקה של מנוע/גיר במוסך מתמחה (כמו אורן שרותי רכב).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...