Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי טויוטה יאריס TS שנת 2006.

המוטות ההידראולים ברכב שלי נחלשו והדלת של תא המטען לא מתרוממת מעצמה וגם לא נשארת למעלה בכוחות עצמה.

במוסך ביקשו 1000 שקל בעבור מוט אחד (מקורי של טויוטה).

האם מישהו מכיר את המק"ט של המוט הזה? (מקורי או תחליפי כך שיתאים לרכב שלי)

תודה

פורסם

מק"טים:

68950-59066 בוכנה ימין

68960-59026 בוכנה שמאל

בחנויות החלפים יש להם קטלוגים עם cross reference ששם הם יכולים לראות האם המק"ט החליפי תואם למק"ט היצרן.

לחילופין עם המק"טים האלה תוכל להזמין חלק חליפי מחו"ל. במקרה הזה אין חשיבות וממש לא הייתי מתעקש על מקורי.

למיטב זכרוני בתל אביב יושב היבואן של מוצרי stabilus בשם רדקו. השמועה מספרת שהבוכנות שם זולות מאוד והיצרן הינו יצרן גדול, איכותי ומוכר. גוגל ימצא כתובת וטלפון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רדקו יושבים ברחוב ריבל 3, זה במתחם יד חרוצים, מאחורי הבניינים הגבוהים בצומת רחוב הרכבת עם דרך פתח תקווה. כניסה מרחוב המסגר או מדרך פתח תקווה כיוון צפון.

בולמים של סטבילוס לא רעים.

רדקו כנראה לא ימכרו לך לפי מק"ט יצרן.

אתה צריך להראות להם דוגמה או לתת נתוני אורך (מודדים בין החורים ולא מקצה לקצה) וכוח פתיחה בניוטון N - רשום על הבלום. שים לב לכוח פתיחה. חייב להיות זהה למה שיש לך היום.

איתמר, למה יש הבדל בין ימין לשמאל?

בדרך כלל ימין ושמאל זה אותו בולם בדיוק.

פורסם

בוכנות הידראוליות ברדקו הן באזור ה 200-250 ש"ח + מע"מ לאחת. מביאים להם את הבוכנה המקורית, ואין להם בעיה להתאים חליפית מקבילה, יש להם מגוון גדול מאוד.

פורסם

מחיר תלוי בגודל ובמאפיינים של הבולם.

יש גם ב 50 ש"ח וגם ב 500...

אגב זה בכלל לא הידראוולי.

זה בולם גז.

פורסם

איתמר, למה יש הבדל בין ימין לשמאל?

בדרך כלל ימין ושמאל זה אותו בולם בדיוק.

לפי ה EPC לא ניתן לקנות רק את הבולם אלא הוא מגיע כסט גם עם התושבת שלו. בגלל שיש הבדל בין ימין לשמאל אז גם קיים השוני במק"טים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מחפש כאלה בפירוקיות, מרכב זהה שנראים חדשים. עד עכשיו לא התאכזבתי. עולים בסביבות 100 ש"ח לאחד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

וגם bonnet gas spring.

אני מחפש כאלה בפירוקיות, מרכב זהה שנראים חדשים. עד עכשיו לא התאכזבתי. עולים בסביבות 100 ש"ח לאחד.

מניסיון רב גם מחוץ לתחום הרכב, הבולמים האלו של יצרנים טובים כמו סטבילוס מחזיקים 6-7 שנים לפני שהם נחלשים. אחר כך עוד שנה - שנתיים - שלוש הם מחזיקים את הדלת למעלה אבל לא מרימים לבד, ואז מגיע מצב שהם כבר לא מחזיקים את הדלת.

ולכן חלק מפירוק גם אם הוא נראה כחדש, הוא עייף במידה זו או אחרת.

שילמת 100 שקל שזה נגיד חצי ממחיר חדש וגם קיבלת חצי (במקרה הטוב) זמן עד שיהיה צורך להחליף שוב.

לא שווה לדעתי.

פורסם

במידה והבולמים שלך מחוברים עם תושבת (שלא מתפרקת) לרכב, תוכל למצוא את זה אצלנו במחיר של 175 ש"ח כולל מע"מ לכל בולם.

במידה והבולם כן מתפרק המחיר 100 ש"ח ליחידה.

הבולמים הם חדשים.

פורסם

תפרק אותם ותיגש לחנות חלפים הקרובה, לא צריך לעשות מזה סיפור.

ברוב מקרים לא צריך להחליף אתה התושבת המוברגת (גם אם כן זה לא סיפור), והפרוק הוא על ידי טבעת הבטחה.

לא מזמן החלפתי זוג בוכנות כאלו במכסה מנוע עבור לאנד קרוזר, אם אני זוכר נכון זה היה 220 ש"ח לזוג.

• תוכן חדש...