Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

אני עובד באחת מחברות הליסינג המובילות והפופולריות.

לפני כחודש (12.8.14) עברתי תאונה עם רכב של העבודה.

נסעתי על כביש 44 מצומת חולון לכיוון רמלה ובצומת טמפו התכוונתי לפנות ימינה לרחוב המלאכה,

שם עצרתי על מנת לתת זכות קדימה לאלה שפונים שמאלה לרחוב המלאכה שבאו מכיוון בית דגן (היה להם רמזור ירוק

אז נתתי זכות קדימה).

כעבור 2-3 שניות רכב נכנס בי, צעיר כבן 20 יצא מהרכב והתנצל ואמר שהוא לא שם לב.

החלפנו פרטים, חתם לי על הדף, הוא הוקלט מודה באשמה וכעבור מספר דקות חזרתי לסניף להמשך היום.

כעבור חצי שעה לערך הרגשתי סחרחורות וכאבי ראש וביקשתי ללכת הביתה.

לקחתי כדור לכאבי ראש והרגשתי קצת יותר טוב. יש לציין שלא ייחסתי לתאונה כל כך חשיבות מפאת עוצמה והדף לא גדולים.

למחרת הגעתי לעבודה ובמהלך היום הגיעה ה''פצצה''- הרגשתי כאבי ראש חזקים, צוואר, חולשה ושלל ירקות.

ביקשתי ללכת והלכתי לבית חולים וולפסון שבחולון.

לאחר סידרת בדיקות שנמצאו תקינות השתחררתי והלכתי לקופת חולים להמשך טיפול, שם ניתן לי חופשה ארוכה יחסית,

והתחלת טיפולי פיזיוטרפיה.

מאז אני מטופל, עדיין סובל מאוד מכאבי ראש וצוואר בעיקר, עד עתה לא חזרתי לעבודה ובעיקרון יש לי עו''ד שיטפל בעניין תביעת

נזקיי גוף, החזרי שכר וכיו''ב.

השאלה שלי היא כזאת- מה עושים מכאן והלאה?

מי מפצה אותי על שאר השכר שמגיע לי? הביטוח הלאומי או הביטוח חובה שהולך להיתבע בימים הקרובים?

הביטוח הלאומי טוען שתביעת ביטוח החובה היא תפצה גם על החזרי שכר, תשלומים רפואיים ופיצויים,

אין לי מושג מה לעשות והעורך דין לא ממש מראה לי רצינות ואני שוקל לעבור לעורך דין אחר.

מי אמור לפצות? האם הביטוח הלאומי מפצה על החזרי שכר ופיצויים זה מהביטוח של הבן אדם הפוגע?

מה אתם ממליצים לי לעשות בנוסף?

אשמח לעזרה מהירה, קצת לחוץ.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

• תוכן חדש...