Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה שבועות התחילו לי רעשי חריקות מהבולמים האחוריים באקסנט

לא היה לי פנאי וכסף להשקיע לכן מרחתי את זה עד לפני שבועיים כאשר החלפתי בולמים מפירוק.

אחרי יומיים שוב קצת חריקות .. הרבה יותר חלשות ממה שהיו אבל בכל זאת חריקות. חזרתי לבחור (שאני מכיר דרך אגב ..) וביקשתי שיסדר לבולם אחר. הכל היה טוב ויפה במשך שבוע . אתמול בנסיעה בעיר התחילו שוב חריקות והיום גם כן.. בדרך כלל בנסיעה עירונית כשיש קצת קפיצות קטנות בכביש אך כל קפיצה מאוד מורגשת וגורמת לחריקה

האם העבודה לגעתכם הייתה חאפרית או שסתם נפל מזל רע בבחירת הבולם מהמגרש? בכל אופן אחזור אליו שוב השבוע עד שתעלם הבעיה הזו (או שאולי אפילו לדעתכם זו בעיה בחלק אחר..(

תודה

• תוכן חדש...