Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא יונדאי I30 שנת 2010, טופל במשך מספר שנים בגולדמוביל בירושלים אבל אנחנו כבר לא מגיעים לירושלים ולכן אני מחפש מוסך חדש לטיפול 80K באזור ת"א.

1. מישהו יכול להמליץ?

2. לא מזמן פורסם בפייסבוק של קארספורום שמחפשים מוסך יונדאי עם הנחות לחברי הפורום, האם קרה עם זה משהו?

• ספונסר פורום
פורסם

בקרוב יהיו לחברי CarsForum מחירים מיוחדים (ואטרקטיביים מאוד) במוסכים המרכזיים של יונדאי בפתח תקווה ובחיפה.

טיפול 80 אלף ליונדאי i30 "צורה ישנה" הוא טיפול גדול יחסית שכולל -

שמן

פילטר שמן

מסנן מזגן

מצתים

נוזל בלמים

מסנן אוויר

טיפול כזה יעלה משהו כמו 1050 ש"ח במוסך המרכזי, כמובן עם חלפים מקוריים וכו'.

אם זה דחוף לזה לשבוע הקרוב אתה יכול להתקשר ישירות למוסך כלמוביל פתח תקווה, לבקש את שרון והוא יאשר לך את המחיר הנ"ל.

אם אתה יכול לחכות עוד שבוע, אז כבר אמור להיות משהו מסודר יותר לקבלת ההנחה.

פורסם

אם בכל זאת לא תשתמש בעזרה שהמגיב מעלי הציע, יש לך את מוסך ''מוטורוני לפיד'' בתל אביב,

מוסך מצוין של יונדאי, הם יושבים ברחוב ראם בתל אביב, זה באיזור של ישראל ב''ק, בן אביגדור ושונצינו אם אתה מכיר.

מוסך נוסף שאני ממליץ עליו הוא חולון מוטורס ברחוב הפלד באיזור התעשייה בחולון.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

באיזור תל אביב יש לך כמה מוסכים של יונדאי. אבל אני הייתי ממליץ לך לנסוע להוד השרון למוסך דני סמרלי . זה מוסך מורשה של יונדאי. השירות שם פשוט מעולה והם מאוד מאוד אמינים וגם העבודה מצויינת.

בהצלחה

פורסם

תודה על התגובות

מוסך מוטורוני לפיד הכי נוח לי מבחינת המיקום, נמצא ליד פיאטון שבו אני מטפל בפיאט שלי.

עוד מישהו עם נסיון טוב במוטורוני אולי?

• תוכן חדש...