Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי i20 מודל 2010 והרכב בשימוש על ידי ואמא שלי. מכיוון שאני חייל הרכב נמצא באופן קבוע אצלה ומדי פעם אצלי.

רמת האכפתיות והשמירה שלה על האוטו היא "מינימלית" בלשון המעטה. ממבטים חטופים באוטו אני מגלה מדי פעם שריטה קטנה או לשלשת ציפורים. בשטיפה שגרתית היום הציעו לה לבצע פלסטלינה + ווקס באוטו להסרת הנזק (ויש במידה מסויימת) בעלות של כ - 400 ש"ח.

מחיפושים שלי בפורום הבנתי שפלסטלינה זה משהו שניתן לבצע באופן עצמאי, אך לא מצאתי מדריך המסביר איך לעשות זאת.

מספר שאלות:

1) האם העלות של ה400 ש"ח משתלמת או שעדיף לעשות בבית? מה עלות החומרים אם אני אבצע בבית?

2) האם קיים מדריך המסביר איך לעשות זאת באופן עצמאי?

3) במידה ובעל מקצוע יבצע את העבודה, יש מקום מומלץ?

4) במידה ואבצע זאת בבית, יש חומרים מומלצים?

תודה רבה מראש חברים!

פורסם

1. לדעתי המחיר לא בשמיים אבל פה יותר חשובה איכות העבודה. פלסטלינה 20 שקל מאיביי, וווקס יש המון סוגים.

2.youtube.com how to clay bar

4. תרשום תקציב

פורסם
פלסטלינה 400 שקל???? שוד לאור יום.

יש לך מקום בבית נגיש לשטיפה וכו'?

יש חנייה של הבניין, אפשר להעביר צינור / ברז זמין למילוי דלי במים.

כמה טיפול כזה עולה במחיר סביר (לצורך השוואה בין זה לעלות חומרים)?

1. לדעתי המחיר לא בשמיים אבל פה יותר חשובה איכות העבודה. פלסטלינה 20 שקל מאיביי, וווקס יש המון סוגים.

2.youtube.com how to clay bar

4. תרשום תקציב

קודם כל תודה רבה על הסרטון!

התקציב שלי הוא 300 שקל פחות או יותר.

שאלה שעלתה עכשיו עקב התגובות -

אם 400 שקל זה שוד לאור היום, התקציב שלי הוא 300 ולמיטב הבנתי זאת עבודה ארוכה וקשה - לא עדיף להוסיף את ה100 שקלים האלה (אם בכלל) לבעל מקצוע שיעשה את זה ויחסוך לי מהכאב ראש בשביל סך הכל 100 שקל (מה שגם אני מקבל עבודה מקצועית)? האם מישהו מכיר מקום מומלץ לביצוע עבודה כזאת בטווח המחירים של 300 ש"ח לערך?

פורסם

לא התכוונתי שהמחיר גבוה, אלא שאתה יכול לקנות את המוצרים בלפחות חצי מחיר ולבצע עצמאית.

אני קניתי פלסטלינה מאיביי ב25 שקל, מסכך עם onr מדולל.

פורסם

יש חבילה מאוטוסטור של קארפלן פלסטלינה + מסכך + ווקס ומטלית מיקרופייבר ב130 תשקיע עוד כמה שעות שלך והנה חסכת כמעט 300 שקל וקיבלת תחושת סיפוק שעשית בעצמך

פורסם

במהלך השבוע אני לא נמצא בבית והזמן הפנוי היחיד שיש לי הוא בסופ"ש, ואם ההבדל בין עלות החומרים לבעל מקצוע הוא 100-200 ש"ח (כמו שהבנתי מהתגובות פה), אני מוכן לשלם את הסכום בשביל לחסוך לעצמי את זמן העבודה הארוך.

האם יש לך המלצה למקום מקצועי?

פורסם

שמע לא בא לשכנע אותך, אבל בהבדל של ה100-200 ש"ח זה שאתה קונה ציוד לעבור על הרכב בכמה שטיפות לעומת מחיר חד פעמי של 400 ש"ח.

מקום מקצועי אני ממליץ לך על יעקב אלטר

פורסם

אני בספק אם זה יעלה לו 400 אצל אלטר. ספק גדול. אבל תתקשר ותגלה.

אגב יש נקודה שלא נגעו בה פה וזה תיאום ציפיות.

קח בחשבון שפלסטלינה וווקס לא בהכרח ייתנו את התוצאה שאתה מצפה לה.

פלסטלינה לא תמיד תוריד סימני לשלשת, הרבה פעמים הצריבה משאירה כתם שדורש גם פוליש.

על שריטות בכלל אין מה לדבר אלא אם הן מאוד שטחיות וגם אז בספק.

פורסם

אבל אלטר זה הסופר נני של עולם הדיטיילינג בארץ.

מציע לפותח השרשור ליצור קשר עם אלטר ולדבר באמת על תיאום ציפיות, לאיזה רמה אתה רותה להגיע עם הרכב שלך.

נכון לא בהכרח פלסטלינה ווקס יתנו לך מראה מושלם.

פורסם

הצעה שלי - פנית לפורום דיטיילינג שכל הכיף זה ״לעשות זאת בעצמך״, קנה את הערכה של קארפלן שהיא לא יקרה ותספיק לך לשנה- שנה וחצי. הסיפוק שלך ושל אמך שווה את העבודה של 3 שעות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

shlomifr- יעקב אלטר אכן מקצוען אמיתי וגם אדם מאוד נחמד (יצא לי לדבר איתו כמה פעמים), אבל עם כל הכבוד (ויש לי הרבה כבוד אליו, שלא תבינו לא נכון) הוא לא היחיד בארץ ובמרכז.

לפותח השרשור:

יש פה הרבה חברי פורום שישמחו לעשות לך טיפול כזה במחיר זול משמעותית מכל מכון שתלך אליו.

אבל יש דבר אחד שאני ממש לא מבין- בהודעה הראשונה שאלת אם יש מדריך שמסביר איך לבצע זאת, הבאתי לך קישור בהודעה הקודמת שלי, אתה התעלמת מזה ועכשיו אתה אומר שאין לך זמן. תחליט- אתה צריך המלצה למקום או שאתה רוצה לבצע בעצמך?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...