Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם מה כל כך קריטי שהרישיון נשאר באוטו אם הוא גם ככה נגנב? (שלשם הסיטואציה הזאת אנשים מתלבטים אם לא להשאיר רישיון ברכב)

פורסם

רשיון הרכב ותעודת ביטוח חובה נמצאים ברכב באופן קבוע בתא הכפפות.

אין איסור חוקי לעשות כך ואין המלצה מאף גורם רשמי לנהוג אחרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי תמיד בתיק - ליד הארנק, תעודת הזהות, פנקס הצ'קים, משקפי הקריאה, משקפי השמש, שני צרורות מפתות ועוד כמה פריטים פחות חשובים כמו מטען לסלורי, חפיסת טישו ומגבונים לחים, ועוד כהנה וכהנה, חפצים שמצטברים ככל שעובר הזמן מאז החלפת התיק לחדש.

כדי לסבר את האוזן\עין - התיק קומפקטי, ממש לא תיק של אשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון רע אני משאיר את הרישיונות לידי, בתיק או בבית אף פעם לא באוטו. פרצו להורים שלי בזמנו לסקודה הישנה שלהם וגנבו את כל המסמכים, מאז הכל צמוד לנהג ולא נשאר ברכב.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

טרטור לא קטן שיכול לעלות כמה ימי עבודה. כפל רשיון רכב ורשיון נהיגה זו בעיה קטנה (פשר באינטרנט או ברישוימט) כפל תעודת ביטוחח חובה זה גם עניין טן (41 ש"ח באמצעות סוכן הביטוח), אבל לך לבלות חצי יום במשרד הפנים בשביל תעודת זהות, ואם מדובר בדרכון גם לשלשם קנס או, במקרה הרע, לקבל דרכון לשנה או אפילו תעודת מעבר, להתעסק עם ביטול טיסי אשראי וצ'קים והזמנת חדשים - בקיצור הרבה בלבול מוח. יותר פשוט להכניס את המסמכים לנרתיק קטן שצמו לשאר המסמכים והחפצים שאתה צריך כל הזמן.

הדבר הגרוע שיכול לקרות הוא אם הגנב גם ישתמש במסמכים לצוך זיוף זהותך, אז אתה בצרה גדולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי דיבר על דרכון?

מי דיבר על כרטיסי אשראי וצ'קים? תיכף תגיד שגם חתמת בלאנקו על כל הצ'קים כי ככה יותר נוח...

וכל הנושא של גניבת זהות בארץ לא מאוד מפותח (וטוב שכך).

זה לא כמו אמריקה שיכול להיות סרט מטורף.

פורסם

קצת הרחבתי כדי להדגיש את חשיבות שמירת המסמכים. בכל מקרה - רץ כאן השרשור המקביל על הבחור שנגנבו לו מפתחות הרכב כדי להדגיש כמה המצב מלחיץ.

כיון שממילא כל אחד מאתנו צריך לשאת תיק עם חפצים כאלה ואחרים, כולל מסמכים אישיים - הרי שהוספת מסמכי הרכב היא מאמץ קטן מאד.

פורסם

לא נכון.

בתור גבר אני מתנגד לתיקים.

במכנסי ג'ינס תקניות קיימים ארבעה כיסים - אחד לטלפון, אחד לארנק, אחד לצרור מפתחות ועוד אחד שנשאר ריק (ולא, אני לא הולך לדחוף שם ניירת).

זהו.

אין שום סיבה להוסיף פריטים נוספים.

פורסם

אם מחזיקים את כל המסמכיים המקוריים של הרכב בבית, ובאוטו שומרים העתקים, אין בעיה חוקית להציג אותם לשוטרים כשהם ידרשו ממני?

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

יש דרישה להצגת מסמכים מקוריים, פרט ליוצאים מהכלל מסויימים בציי רכב.

• תוכן חדש...