Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור (מוכרי רכב )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ליראות רכב שמפורסם פה בפורום ובהרחבה גדולה , מגילה , הכל מעולה והוא דורש מחיר משוקלל ומעל למחירון , אני מגיע ,הרכב כולו שריטות, מראה של הנהג לא מקורית וצבע דהויי ,עובדת בחלקה ,שואל את המוכר , אה בכלל לא שמתי לב שהיא לא מקורית ,אההה ? אבל זה לא אותו צבע ולא אותה צורה זה בכלל זה של דגם אחר , לא שמתי לב , היתה מכה קטנה בדלת אז צבעתי את כל הצד , למה ? ככה אמרו לי במוסך ,טוב, מסתכל גם קדימה הכל צבוע ואני לא פחח ולא קרוב לזה ,פשוט העבודה ברמה ירודה ,שואל את המוכר ? לא יודע אולי זה הבעלים הקודמים , מה בבדיקה ל אמרו לך ? אהההה נזכרתי כשצבעו לי את הצד אז גם מקדימה עכשיו נזכרתי , מכסה מנוע כולו שירטות וקילופי צבע , אני אומר לו זה דורש צביעה חדשה , זה כבר מתפשט על כל המכסה מנוע ? כן אבל לשנתון הרכב מעולה , טומבון קידמי סדוק ,כן אבל לשנתון הרכב מעולה , יש וישרים לפנסים (משהו קטן ) צד אחד לא עובד ,לא שמתי לב ואני עוד בסבלנות מנסה לעכל את המוכר ופתאום אני רואה שחצי מהגומיות של החלון הראשי לא קיימות , נוגע בקצת שנשאר וזה פשוט נופל ובשני הצדדים בפאינג חלון קידמי !! מה זה ? לא שמתי לב ואני עוד בסבלנות אבל זה פאקינג חלון ענק והוא מולך כל הנסיעה , אבל מה שחשוב זה המנוע הוא אומר לי ומים לא נכנסים אני מקשה ? לא מה פתאום ,טוב נכנסים לרכב אני ישר מסתכל על הפנלים שליד החלון וכמובן שהריפוד שעליהם כבר לא דבוק ונוטה ליפול , אמרתי לו בו נחזור לרכב שלי ,תודה רבה ושלום והוא נותן קיק מטורף ואני אומר לו אין צורך גם אישתי ברכב ,אההה זה רק שתרגיש את המנוע ,הגענו בחזרה לרכב שלי והוא עוד שואל אותי רוצה לראות מסמכים ואני זורק לו רשמת מגילה שהכל מעולה אבל לכמה דברים קטנים וחשובים לא היה מקום ? אההה מבחינתי זה שטויות העיקר זה המנוע ואני בא לי לצאת עליו אבל מנומס עד הסוף ,תודה נחשוב על זה

***הודעת הנהלה: כתיבה כזו, ללא פיסוק וחלוקה לפסקאות, מזכה את הכותב בהתראה. הודעה זו לא נמחקה בגלל הדיון שהתפתח***

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה המשפט הכי ארוך שקראתי בחיים שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סורי , זה רכב שאני מחפש כבר תקופה ועד שהאישה אישרה בסוף בהתראה של כמה שעות להוסיף את הכסף החסר ואתה מדבר עם בן אדם שנשמע פדנט , טורח לציין את המיקצוע שלו ושל הידיים הקודמות אני כולי מתלהב סוחב את האישה ואז בום , הייתי חייב להוציא (סלחו לי על החפירה ) .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סבבה שההודעה יצאה ארוכה, אבל למה לא חילקת אותה למשפטים? :-D

פורסם

לא סתם אומרים שלא פועלים מאמוציות. זה לחלוטין לא מנטרה סתמית, אלא אחת מהעצות המועילות ביותר שקיבלתי ושאני נותן ללקוחות. נבדק פעמים רבות מספור. כולל פוסטים בפורום :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז מה קרה? הלכת לראות רכב, לא מצא חן בעינך? המשך עד שתמצא. בוא צא מנקודת הנחה שאיו מושלם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם (נערך)

תקרא ספרים של לב טולסטוי כגון "מלחמה ושלום" - משפטים באורך מספר עמודים (הכי ארוך ,נדמה לי כ-20 עמודים).

לפותש -אולי תפרסם איזה רכב ראית על מנת לחסוך עוגמת נפש מחברי פורום אחרים

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין לי מושג באיזה רכב מדובר, אבל אני חושב שלא ראוי לפרסם בפורום כזאת ביקורת על רכב ספציפי שמוצע למכירה בפורום.

ההתרשמות היא דבר סובייקטיבי, יכול להיות שהנסועה של הרכב המדובר נמוכה משמעותית, והוא באמת טופל מכאנית כפי שצריך כל השנים.

באמת שאין לי מושג באיזה רכב מדובר, אני גם לא כך כך רוצה לדעת (לפחות לא על גבי הפורום).

חוץ מזה, לא נפלתי מככסא, קרא את השרשור עם הבחור שקבע עם קונה שהבריז.

(ובאמת באמת בקטנה, וממש לא בשביל להקניט: את המילה בו (נלך) שרשמת צריך לרשום עם א' בסוף, ועם פסיק. אבל יותר מתאימה בהקשר הזה המילה "הבה", בלי פסיק)

פורסם

האמת שהוצאת (ולא "הוצעת") הרבה קיטור כנגד בעל הרכב על כביכול אי הוגנות.

היות וציינת רמזים רבים ועבים לא התקשתי להבין באיזו מודעה מדובר. עיינתי במודעה - נכון שהיא מלאה שבחים לרכב ולא מצויינים הריג'קטים. בינינו - רוב המוכרים בארץ , אם לא כולם , נוהגים כך. אבל , לזכותו של מפרסם המודעה כאן יש לציין , כי בניגוד לרוב המודעות המפורסמות באתר זה המוכר צירף למודעה

קישור לרצף של 18 תמונות באיכות גבוהה שמציגות את הרכב מכל הכיוונים.

אם היית מעיין בהם בדקדקנות לפני שרצת לראות את הרכב הייתה עולה על רוב הריג'קטים רק מהתמונות. גם מתוכן המודעה יכולת להבין הרבה ממה שכאילו בא לך בהפתעה.

מה יכולת רק דרך האתר והמודעה לגלות ולא להיות מופתע :

1. הוא רשם במודעה : "

פגיעה קלה בדלת ימין תוקנה, וכל צד ימין נצבע מחדש (נראה אם תבחינו בתמונות...

:smile:

)"

2. רואים היטב בתמונות בקישור מ GOOGLE+ שהמראות בשני הצדדים שונות לגמרי.

3. רואים פגמים במשקופי הפנים סביב השמשה.

4. רואים שריטות בפגושים ובספים.

בנוסף באחריותך לפני שבאת לשאול ולברר - מה לא עובד ? מה לא תקין ? מה מצב הצבע ? יש קילופים ? יש סדקים ? וכיו"ב.

האם נאמר לך בשיחה מקדימה שהכל מושלם והוטעת ?

פורסם
אין לי מושג באיזה רכב מדובר, אבל אני חושב שלא ראוי לפרסם בפורום כזאת ביקורת על רכב ספציפי שמוצע למכירה בפורום.

למה אתה חושב ככה ? אסור ? תוכל להסביר בבקשה ?

(לעניין הביקורת, אני דווקא נוטה להסכים במקרה זה לתגובה מס' 12, של מר beamvelavan. איני רואה יחד עם זאת סתירה ל"למה אסור לכתוב ביקורת על רכב ספציפי שמפורסם למכירה בפורום". כ"כ לא צויין בביקורת באיזה רכב מדובר במדוייק).

להיפך - זה יכול לעשות לו רק פרסומת.

alfa 156 2.5.

פורסם

סבבה שההודעה יצאה ארוכה, אבל למה לא חילקת אותה למשפטים? :-D

התכוונתם להגיד פסקאות, משפטים ופיסוק כן היו שם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המון פסיקים, אבל רק נקודה אחת בסוף.

• תוכן חדש...