Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור (מוכרי רכב )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נכון.

הסתכלתי ביתר עיון, יש רק נקודה אחת וכדרך אגב גם מיקום הפסיקים, המילה שאלה מוצמד הפסיק לא תיקני.

כנראה נכתב מהאייפון 6 החדש.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזה רכב מדובר? (אפשר גם בפרטי).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האמת שהוצאת (ולא "הוצעת") הרבה קיטור כנגד בעל הרכב על כביכול אי הוגנות.

היות וציינת רמזים רבים ועבים לא התקשתי להבין באיזו מודעה מדובר. עיינתי במודעה - נכון שהיא מלאה שבחים לרכב ולא מצויינים הריג'קטים. בינינו - רוב המוכרים בארץ , אם לא כולם , נוהגים כך. אבל , לזכותו של מפרסם המודעה כאן יש לציין , כי בניגוד לרוב המודעות המפורסמות באתר זה המוכר צירף למודעה

קישור לרצף של 18 תמונות באיכות גבוהה שמציגות את הרכב מכל הכיוונים.

אם היית מעיין בהם בדקדקנות לפני שרצת לראות את הרכב הייתה עולה על רוב הריג'קטים רק מהתמונות. גם מתוכן המודעה יכולת להבין הרבה ממה שכאילו בא לך בהפתעה.

מה יכולת רק דרך האתר והמודעה לגלות ולא להיות מופתע :

1. הוא רשם במודעה : "

פגיעה קלה בדלת ימין תוקנה, וכל צד ימין נצבע מחדש (נראה אם תבחינו בתמונות...

:smile:

)"

2. רואים היטב בתמונות בקישור מ GOOGLE+ שהמראות בשני הצדדים שונות לגמרי.

3. רואים פגמים במשקופי הפנים סביב השמשה.

4. רואים שריטות בפגושים ובספים.

בנוסף באחריותך לפני שבאת לשאול ולברר - מה לא עובד ? מה לא תקין ? מה מצב הצבע ? יש קילופים ? יש סדקים ? וכיו"ב.

האם נאמר לך בשיחה מקדימה שהכל מושלם והוטעת ?

איך אתה רוצה שהוא ישים לב דרך תמונות אם המוכר טוען שהוא בעצמו לא "שם לב" לכל הפגמים ברכב ? המוכר לא זוכר שהוא בעצמו צבע את החלק הקידמי ? אי הוגנות מוחלטת מצד המוכר ודווקא פותח השרשור לא ציין במפורש את סוג הרכב .

פורסם

בחוקי פורום מכירה יש איסור מפורש לערוך דיונים לגבי הרכב הנמכר, כולל מצב (אם כי האפשרות הטכנית קיימת). אני די בטוח שאין הכוונה להעביר את הדיון הנ"ל לפורום הכללי.

למה אתה חושב ככה ? אסור ? תוכל להסביר בבקשה ?

(לעניין הביקורת, אני דווקא נוטה להסכים במקרה זה לתגובה מס' 12, של מר beamvelavan. איני רואה יחד עם זאת סתירה ל"למה אסור לכתוב ביקורת על רכב ספציפי שמפורסם למכירה בפורום". כ"כ לא צויין בביקורת באיזה רכב מדובר במדוייק).

להיפך - זה יכול לעשות לו רק פרסומת.

פורסם

את כל הבעיות האלה אפשר לכמת לכסף.

אפשר לתקן פחחות וצבע

אפשר להחליף גומיה ומראה.

בגלל הדברים האלו לא הייתי מפיל את העסקה.

לא צריך להיות בלש לאתר את הרכב בלוחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואם באמת נכנסו מים לרכב ? זה נזק שלא תיראה אותו במידי ,חוץ מיזה רכב שלא שמור בכלל חיצונית ,יש מצב שגם מכנית לא ואם אני מבין נכון באיזה רכב מדובר ,אז כל חלק שם עולה ועולה הרבה .

פורסם

אם מדובר על הרכב שנרמז עליו בתגובה #12. אז באמת רואים בתמונות של הפנים, שבצידי השמשה הקדמית הריפוד קיבל רטיבות והדבק הופרד.

משכנתא זה קל

פורסם

לפי דעתי הרכב זועק תאונה ! מוכר לא אמין שאומר שבגלל מכה קטנה צבעו את הצד של הרכב כולו ושכח שגם את החזית צבעו , מראה לא מתאימה כנראה מפרוק ושימשה שלא הורכבה כמו שצריך (גומיות נופלות) בקיצור אין מה לכעוס , יצא לך טוב שלא בזבזת כסף על בדיקה וממוכר כזה גם קורקינט לא הייתי קונה .

:fadein:
פורסם
בחוקי פורום מכירה יש איסור מפורש לערוך דיונים לגבי הרכב הנמכר, כולל מצב (אם כי האפשרות הטכנית קיימת). אני די בטוח שאין הכוונה להעביר את הדיון הנ"ל לפורום הכללי.

או קיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

האנשים הללו, שמפרסמים רכב, ועוד מעל המחירון וגם מציינים שהרכב נראה חדש, יוצרים בסופו של דבר חוסר אמונה עבור אלה שדווקא מתעקשים לקנות רכבים שמורים.

ואם יש כאלה שמחפשים דווקא רכבים שמורים ביותר{ויש הרבה}, הם יפסיקו להיתייחס ברצינות למודעות ה"אמיתיות" של ה"פדנטים" שבינינו וחבל.

לפעמים נדמה שרכב שעבר השבחה בחברת ליסינג ונמכר גם אם אחריות{למרות שהיא די ריקה מתוכן}, עדיפה על רכב יד ראשונה פרטי, מוזנח, שרוט, ומרובה נהגים.

הייתה לו גם את החוצפה לבקש מעל המחירון... סוג של דייג שמנסה את מזלו. {בעולם הפראיירים}. זה מריח כמו עקיצה קטנה עם רווח קל.

פורסם
את כל הבעיות האלה אפשר לכמת לכסף.

אפשר לתקן פחחות וצבע

אפשר להחליף גומיה ומראה.

בגלל הדברים האלו לא הייתי מפיל את העסקה.

אפשר גם לקנות רכב אחר, מדוגם, ללא צורך לתקן שום דבר, או לצבוע.

רכב ששווה לשלם עבורו מעל המחירון.

לא צריך להיות בלש לאתר את הרכב בלוחות.

אפשר גם לחפש רכב אחר, שלא צריך לתקן או לצבוע בו דבר.

רכב ששווה לשלם עבורו מעל המחירון.

פורסם

העניין הוא שזה רכב מאוד ייחודי ונדיר ולכן אין ברירה אלא להתגמש, מה גם שהידיים הקודמת היו רופאי עיניים שלא רואים ממטר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
העניין הוא שזה רכב מאוד ייחודי ונדיר ולכן אין ברירה אלא להתגמש, מה גם שהידיים הקודמת היו רופאי עיניים שלא רואים ממטר.

חח , אהבתי , דווקא בגלל שזה רכב מיוחד שכזה ולקנות אחד לא שמור ,זה בור ללא תחתית , סתם לדוגמא ,מראה מקורית אין להשיג וכנראה שגם לא בפרוקיות ולכן יש שם כנראה מראה של דגם אחר ,מה גם שרק מראה מסכנה כזאת יכולה לעלות כמה אלפים ואני בכלל לא מדבר על מצב מכני, או האפשרות שמים נכנסו לתוך הרכב או שבכלל הייתה תאונה קשה , הכי מצחיק שהבחור פתח שרשור למה המחירון של לוי יצחק זה פסה ודווקא יד 2 הוא טוב .

:fadein:

• תוכן חדש...