Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס או 206?

Sergey Arenzon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

206 שנת 2007, 1600 סמ"ק עם 100,000 קילומטראג', אוטומטית, דגם M1 (לא יודע בכלל מזה הדגם הזה הוא לא מוזכר בשום מקום בעולם) (אחרי שיפוץ גיר במוסך מורשה) יד 3 (אני אהיה אם ו...),

ללא קשר למחיר כרגע, הרכב מומלץ? כמה קילומטרים נוסע לכל ליטר?

***מצטער בעל הפוסט אם נדחפתי, הרגשתי שיש בנינו משהו משותף :wink: ***

עריכה אחרונה על ידי eliran 23

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

אם אתה מחפש רכב זריז ומהנה - חד משמעית לך על XS, רק תהיה סבלני למצוא אחת שמורה.

אני ממליץ בחום, לקחת אחת שטופלה במוסך שמכיר אותם (אורן, אמ הדרך) ובלי סאנרוף כי הוא נוטה לנזילות. בדיקה אצל מומחה חשובה, כי אם הרכב לא תוחזק טוב, היישור קו יעלה לך הרבה (5+ אלף בקלות). קח בחשבון שזה רכב עם חלקים יקרים יותר מגרסת ה 1.4, ובהתאם לסגנון הנהיגה דורש יותר תחזוקה (משולשים, קלאצ' וכו').

אם אתה מחפש רכב פשוט וחסכוני, ונוח, גרסת ה1.4 הידנית של ה 206 היא בסדר גמור.

הייתי שומר מרחק מהאוטומט כמו מצ'רנוביל (למרות שיש המון כאלה בארץ) ונמנע מהגטס אם חדוות נהיגה זה מונח שאתה מכיר - הגטס (בגרסאות הסבירות) זה רכב להגיע מA לB, לאנשים שרכב זה המוצר שהכי פחות מעניין אותם.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

C2 קטנה מאד לדעתי, מאד זריז ונחמד, בכללי לא רנו ולא פגיו ולא סיטרואן לא כדי לקחת אוטומט, התיבה המעצבנת הנקראאת AL4 היא מקור הבעיות של כל רכב צרפתי, בידני הפגיו והסיטרואן יהיו מאד אמינות. לדעתי בישראל לרכב הצרפתי עשו רצח אופי, הסאן רוף ב206 לא בעייתי בכללי, אולי במכוניות ספיציפיות קרה לסאן רוף משהו, בוא לא נשכח כמה שנים על הכביש הרכבים האלה.

פורסם
הסאן רוף ב206 לא בעייתי בכללי, אולי במכוניות ספיציפיות קרה לסאן רוף משהו, בוא לא נשכח כמה שנים על הכביש הרכבים האלה.

זו בדיוק הסיבה שאני ממליץ להתרחק ממנו. בגיל הזה, הוא כבר נהיה בעייתי, והתיקון יקר.

אני מתכוון אגב רק לפנורמי על מסילות - יצא לי לראות גם עם סאנרוף "רגיל", לא יודע אם זה מקורי של פג'ו או התקנה מקומית ולא יודע אם יש לו מחלות.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...