Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב TPLINK TL-WR741ND.

הקליטה מלאה לגמרי, ערוצים 11 ו-7 בשימוש.

בבדיקה ב SPEEDTEST נמצא שב WIFI קצב ההורדה הוא... חצי מגה ביט !

בבדיקה בחיבור עם כבל RJ45, קצב ההורדה הוא 30 מגה ביט (זה החיבור).

כ-3 מכשירים מחוברים בד"כ ל WIFI וכולם "נחים" בד"כ (אין הורדות), מידי פעם מתחברים עוד מכשירים (לא יותר מ 5 מחוברים בו זמנית).

הלך הראוטר או שיש עוד מה לבדוק ?

(אגב, שום דבר לא השתנה בתקופה שהוא אצלי [שנה ו-4 חודשים] וניסיתי לעדכן קושחה אבל המצב נשאר כמו שהוא)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. האם בדקת את החיבור האלחוטי עם מחשב סמוך לנתב, או שהמחשב מרוחק?

2. נסה לבצע factory reset על ידי לחיצה עם מחט על הכפתור בחריר שבדופן האחורי. כמובן שבהמשך יהיה עליך להגדיר את הנתב מחדש, אבל לצורך הניסוי תוכל לעבוד זמן קצר עם הנתב במצב גולמי, בלי הגדרות רשת אישיות ובלי הצפנה.

3. נסה לבחור ערוצים אחרים - יתכן שיש הפרעה מכשירים אחרים - למשל נתב של השכנים על אותם ערוצים.

4. לי הלך בשבוע שעבר נתב דומה (

TPLINK TL-WR741N). באותה הזדמנות גם השתחחרו לי חוטים מחיבור ה-RJ45 שבקיר, הייתי צריך לחבר מחדש, עבודה די מעצבנת (והשארתי אותה לבן שלי, שיש לו אצבעות קטנות משלי). למזלי יש לי נתב נוסף ששימש AP, עכשיו הוא הותקן כנתב ראשי ואני צריך לקנות נתב חדש שישמש כ-AP בעלית הגג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק סוג אבטחה, במידה והוא wpa 2 וכדומה תנסה להעביר לwep אם תקבל מהירות גבוהה יותר, הבעיה היא בדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי במחשב.

תבדוק עם אייפון 5 ומעלה בתוכנת ספידטסט. אם באבטחה גבוהה את מקבל מהירות גבוהה , זה מאשש את ההנחה שלי על דרייברים

פורסם
1. האם בדקת את החיבור האלחוטי עם מחשב סמוך לנתב, או שהמחשב מרוחק?

המחשב לא מרוחק, ניסיתי גם להיות צמוד את הראוטר וזה היה אותו הדבר.

2. נסה לבצע factory reset על ידי לחיצה עם מחט על הכפתור בחריר שבדופן האחורי. כמובן שבהמשך יהיה עליך להגדיר את הנתב מחדש, אבל לצורך הניסוי תוכל לעבוד זמן קצר עם הנתב במצב גולמי, בלי הגדרות רשת אישיות ובלי הצפנה.

עשיתי עדכון קושחה כולל FACTORY RESET וכולל החזרת הקונפיגורציה למה שהיה, נשאר אותו הדבר.

3. נסה לבחור ערוצים אחרים - יתכן שיש הפרעה מכשירים אחרים - למשל נתב של השכנים על אותם ערוצים.

אנסה.

4. לי הלך בשבוע שעבר נתב דומה (

TPLINK TL-WR741N). באותה הזדמנות גם השתחחרו לי חוטים מחיבור ה-RJ45 שבקיר, הייתי צריך לחבר מחדש, עבודה די מעצבנת (והשארתי אותה לבן שלי, שיש לו אצבעות קטנות משלי). למזלי יש לי נתב נוסף ששימש AP, עכשיו הוא הותקן כנתב ראשי ואני צריך לקנות נתב חדש שישמש כ-AP בעלית הגג.

תגובותיי באדום

תבדוק סוג אבטחה, במידה והוא wpa 2 וכדומה תנסה להעביר לwep אם תקבל מהירות גבוהה יותר, הבעיה היא בדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי במחשב.

תבדוק עם אייפון 5 ומעלה בתוכנת ספידטסט. אם באבטחה גבוהה את מקבל מהירות גבוהה , זה מאשש את ההנחה שלי על דרייברים

כן, מדובר ב WPA2, אנסה לעבור ל WEP ואעדכן.

בלי קשר למה שנאמר, אם ימצא שהראוטר דפוק - יש לי ראוטר של בזק ASUS 604g. אם לא אמצא פתרון, אולי אחבר בינהם עם כבל RJ45 ואגדיר את ה ASUS כסוג של AP ואבטל את ה WIFI ב TPLINK... (ה TPLINK יתפקד רק כחייגן).

מייד חוזר...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מעדכן:

מעבר ל WEP (מה שהצריך מחיקה\"שכיחה" של רשת מהמכשירים המחוברים - כי הם זוכרים אבטחה של WAP2 - והתחברות מחדש) פתר את הבעיה.

תודה לעוזרים :)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון נוסף:

לאחר בדיקות יותר מעמיקות, יש שיפור משמעותי בזמן התגובה ובזמן הטעינה של הדפים, אבל מהירות ההורדה עדיין לא מה שהיתה.

אני עדיין חושש שיש סיכוי שהראוטר לא תקין או שאולי יש בעיה של ערוצים. אנסה להחליף ערוצים ולבדוק שוב.

איציק

עריכה:

שיניתי את הערוצים (כמה פעמים) והפעם, לאחר כמה בדיקות, הבעיה נפתרה לחלוטין. להערכתי זו היתה בעיית ערוצים יותר מאבטחה.

אולי שווה להחזיר את האבטחה ל WPA2 ?

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תנסה. זה עולה לך 10 דקות של הגדרה בנתב ובמחשב אחד ובדיקה קצרה בספידטסט. מה שכן - בצע זאת בסמוך לבדיקה ב-WEP, ואולי עוד בדיקה ב-WEP אחרי ה-WPA2, כדי שההשואה תהיה בתנאים דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Wep ו wpa tkip מאיטות את הרשת

לביצועים מירביים חשוב להשתמש ב wpa aes

כדי למצא ערוצים נקיים תתקין על המחשב inssider

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי inssider כבר שנים על המחשב, ובדקתי את הערוצים אבל נראה שבסביבה שלי יש לא מעט רשתות. פשוט צריך לנסות ערוץ ערוץ עד שמוצאים אחד נורמלי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

תנסה 1 ואז 11 הם הכי פחות חשופים להפרעות כי שניהם בקצוות הסקאלה של ה2.4

דבר שני, תעביר את רוחב הערוץ ל20mhz

תאורטית זה פחות מהירות אבל ב2.4 זה לא רלונטי ולא ישפיע לרעה אלא יוריד סיכוי להפרעות

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...