Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב ,אין לי מושג של איזה חברה הוא ,אבל הוא מאוד איכותי, בצורת בזוקה מרובעת ,בגודל של מלבן 40 כפול 25 ס"מ, עם וופר אחד של 8 אינץ.

הסאב מחובר למגבר בברידג,מגבר של לאנזר 100 כפול 2.

הכל עובד מעולה,המגבר בעוצמה שלו על בין רבע לחצי,והבאסים ממש איכותיים ,נמוכים וחזקים.

עכשיו, אני מעוניין לשפר, אני לא אוהב כ"כ את הקופסאות העצומות של הסאבים ,אני אוהב יותר את הקטנים האיכותיים, גם מבחינת מקום, ולכן אני שואל האם כדאי להוסיף סאב נוסף ולחבר את שניהם למגבר , ללא ברידג, כלומר, כל סאב לצד.

האם יהיה שיפור באיכות? שיפור בעוצמה? מה יקרה אם אני מחבר עוד סאב למגבר ללא ברידג, אני אשים את המגבר על חצי ווליום במקום על רבע,כי בברידג העוצמה יותר חזקה,כיצד יבוא ליידיי ביטוי השיפור הנ"ל?

בקיצור, האם כדאי להוסיף עוד סאב קטן וקומפקטי ?

האם גם 6.5 אינץ יכול לעשות את העבודה, או שעדיף ללכת על 8 אינץ?

פורסם

צורת החיבור שאמרת ממש לא הגיונית

שלא תחשוב אפילו לעשות את זה

אם את בא ומחבר כול סאב לערוץ כמה הסאב יקבל ? כלום ממש ממש כלום !

מה שכן אם המגבר שלך יציב ב 2 אום

אתה יכול לחבר את שניהם לאותו הברידג ואז לקבל כפול הספק " בחינם" ( בכוונה אמרתי את זה בצורה פשוטה שהוא יבין אותי..)

פורסם

אבל כרגע המגבר הוא על בין רבע לחצי עוצמה וברדיודיסק הוא על +2 מתוך 6.

אם אני מוסיף סאב איכותי קטן, ומחבר אותו ללא ברידג, ושם את המגבר על חצי או אפילו טיפה יותר, זה לא ייתן לי את אותה העוצמה או אפילו יותר ממה שיש לי כרגע?

יכול להיות שהמגבר הוא יותר מ 100כפול 2 אולי 120,מסידרת VIBA משהו,הגודל הפיזי שלו הוא 30*20 ס"מ ויש לו לחצן להדגשת הבאסים ולחצן לתדרים,הוא מחובר לפיוניר רדיו דיסק עם האנימציות,הוא מחובר ליציאת RCA של הסאב..אומנם הוא לא הכי חזק,אבל הוא דוחף את הסאב בצורה טובה מאוד,וגם איכותית מאוד.

פורסם
אבל כרגע המגבר הוא על בין רבע לחצי עוצמה וברדיודיסק הוא על +2 מתוך 6.

אם אני מוסיף סאב איכותי קטן, ומחבר אותו ללא ברידג, ושם את המגבר על חצי או אפילו טיפה יותר, זה לא ייתן לי את אותה העוצמה או אפילו יותר ממה שיש לי כרגע?

זה שגיין על רבע זה ממש לא אומר שזה חצי עוצמה

מה שאתה חושב זה דב כזה

שהמגבר בפול עוצמה עם גיין גבוה נותם 100 RMS ( דוגמא )

ואם הוא על חצי הוא יתן 50 RMS

אז זה לא נכון

פורסם

המגבר שלך הוא מסדרת וייב (VIBE) ואין מצב שהוא נותן יותר מ100 וואט RMS לערוץ אלא סביר מאוד להניח שהפוך.

סאב נוסף ישנה לך את ההתנגדות בצורה ניכרת כך שאפילו אם תגביר את הבאסים בHU זה לא יספיק

וכמו שמתן אמר הגיין לא אומר ווליום.

אני לא מבין אם אתה כל כך מרוצה מהבאסים החזקים והעמוקים שלך- למה אתה מעוניין להוסיף עוד סאב? לא חבל על הכאב ראש? עדיף ציפור אחת ביד מאשר 2 על העץ. ואם לא הבנת עדיף שתהנה עם סאב אחד מאשר שתוסיף עוד אחד ולא תהיה מרוצה מהשמיעה. תשקיע במשהו אחר, זוהי דעתי בכל אופן

פורסם

עדייף להשקיע כבר במגבר יותר איכותי מאשר לקנות עוד סאב

לא נראה לי שזה ישנה הרבה ..

אם הסאב שלך לא מנוצל עד הסוף עדייף מגבר אחר שירים אותו חזק יותר ויתן אותו אפקט של 2

פורסם
עדייף להשקיע כבר במגבר יותר איכותי מאשר לקנות עוד סאב

לא נראה לי שזה ישנה הרבה ..

אם הסאב שלך לא מנוצל עד הסוף עדייף מגבר אחר שירים אותו חזק יותר ויתן אותו אפקט של 2

גם אם הוא ירים אותו בכפול לא יהיה הספק של 2 כי מדובר פה בשטח מברנה

בכול מקרה זאת גם דעתי תשקיע במשהו אחר

כמו רמקולים איכותיים ( קומפונט)

• תוכן חדש...