Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

המקרר בן10 שנים אם לא יותר

עובד טוב מאוד

אבל מרעיש!!!

נסתי לסדר - להזיז את הצינורות מאחור ללא הצלחה.

אני לא רוצה לתקן

שימות נקנה חדש

האם לחבר אותו לשעון שבת שבלילה מ21:00 עד 07:00 לא יעבוד?

הוא חופר לי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מקרר מתחיל לעבוד לפי טרמוסס.

ברגע שהוא מתחיל לעבוד - הטמפרטורה עלתה מעל איזשהו רף קבוע.

מה שאתה מתאר יגרום באופן קבוע לעלייה משמעותית בטמפרטורה (המקרר לא יכול לשמור קור במשך עשר שעות) וכנראה התקצרות משמעותית של חיי המוצרים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תנסה ותראה (אם המוצרים ישרדו).

כעיקרון - מקרר אמור להיות מחובר כל הזמן לחשמל (ופועל לפי הצרכים שלו :wink: )

אגב, אני חושב שזהו האביזר החשמלי הכי חשוב בבית.

alfa 156 2.5.

פורסם

10 שעות ללא חשמל?

אתה כנראה הולך להפרד מכל המוצרים הקפואים שלך, בשר לא אוהב להכנס לתהליך הפשרה ואז שוב להקפאה.

אם אתה אומר שמדובר בסוס עבודה טוב (משרת אותך מעל 10 שנים ועדיין עובד מצויין), לא שווה להביא טכנאי שיבדוק מקור הבעיה?

קח בחשבון שחלק ניכר מהמקררים כיום לא יאריכו חיים כמו המקרר שיש לך.

לפעמים עדיף לתקן את הישן והטוב מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש וטוב (טוב לתקופה לא ארוכה במיוחד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממש לא מומלץ , מעבר לעובדה שאתה תגרום לו להחזיר את מנועו לבורא מהר יותר בשל הכיבוי וההדלקה , הוא לא מיועד לפעולה כזאת. שנית 10 שעות ?! תזמין אמבולנס מראש מתחת לבית בשל הקלקול קיבה שתחטוף מאכילת בשר/חלב מקולקל ומלא בחיידקים .

פורסם (נערך)

בניגוד למה שכתב המגיב מעלי, אין למנוע המדחס של המקרר שום בעיה עם משטר העבודה שאתה רוצה להכתיב לו. לגמרי תקין לכבות אותו באמצעות שעון שבת, וכי איך התרמוסטט מכבה אותו? לא ע"י הפסקת הזרם? ברור שכן.

בכל הקשור למזון תהיה בעיה מסוימת. ניתן כנראה קצת למתן אותה אם תנמיך מראש את הטמפרטורה בעזרת התרמוסטט, אבל גם אז כנראה שהטמפרטורה תעלה מעל לרצוי.

במקומך הייתי מנסה יום יומיים, בודק במיוחד קרטון חלב או שקית מותחלים שממהרים להחמיץ אם הקירור לא מספיק, ובודק אם הבשר במקפיא לא התרכך.

אם המקפיא גדוש ודחוס סביר שרוב המזון בקושי יבחין בשינוי.

חשוב שלא תפתח את המקרר בשעות שהוא מנותק. רק מקווה שהמקרר שלך לא חשוף למקור חום סמוך לדפנות שלו, למשל מתקן מים חמים על השיש או שתחליט להכין פינג'ן קפה והגז צמוד לדופן המקרר.

אתה גם יכול לקצר קצת את שעות ההפסקה, נניח לתשע שעות.

אם תיישם, אשמח לעדכון מה קורה למזון במשטר הפעלה כזה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

מה ההבדל אם תקנה מקרר חדש כעת או בעוד חודש או ביולי בספטמבר או במאי?

קנה עכשיו מקרר חדש,הם מאד חסכוניים בחשמל וידידותיים לסביבה (ירוקים)

10 שנים? אני מכיר מקרר שהחזיק גם 40 שנה אבל לא היה חסכוני.

מכל מקום לנתק חשמל??? חח רעיון רע.

בהצלחה!

פורסם

ואפשר להמר על יד 2.

לפני 4 שנים קניתי מקרר כרומקס משומש בן 3. עלה לי 500 שקל עם ההובלה (!) והמקרר חי ובועט ושקט...

אחד ההימורים המוצלחים שלי מיד 2.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אני זורק רעיון לאויר: נסה לראות אם אפשר לבודד את המדחס מבחינה אקוסטית (לעטוף אותו במשהו מבודד אקוסטית).

ברמת העיקרון, מדחס מתקרר מהגז שחוזר אליו בטמפ' נמוכה, כך שאין בעיה לעטוף אותו.

הגדילו לעשות אלקטרה, שבנו מזגן SQ (בעברית: SQ=Super Quiet) שמיועד במיוחד למקומות בהם נדרשת רמת רעש נמוכה (ספציפית לבניינים רבי קומות, בהם מסתור הכביסה פונה לחלונות חדרי שינה או סלון). ההבדל בינו לבין מזגנים אחרים מסתכם באקסטרה בידוד למדחס וזה עושה עבודה לא רעה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמויות הנוזלים שהולכות להצטבר לך במקרר יהיו נדיבות במיוחד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה עלול לחכות גם 15 שנה עד שימות... עניין של מזל.

תסדר את המטבח בצורה שונה. אצלי המקרר באיזה מין כוך,

ההבדל עצום ברמת הרעש בהשוואה למקררים

שהצד שלהם חשוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...