Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אשמור את זה קצר כדי לא להעיק.

שימושים:

תתחבר למחשב. צפייה בסרטים ובתכני HD. סטרימינג. אולי תשמש לגיימינג (לא בטוח).

אין כבלים.

תמוקם בסלון עם הרבה אור יחסית.

מרחק צפייה - 3.5 מטר.

מה אני רוצה:

1. איכות תמונה(!!!). חשוב לי מאוד שהצבעים יהיו אמיתיים, הפרדה טובה ובהירות גבוהה.

2. גודל - ראיתי בזאפ שבתקציב נכנסות לא מעט טלוויוזיות בגודל 40 אינץ' פלוס מינוס. קצת יותר קטן לא משמעותי.

3. מהירות של 100Hz לפחות. אני רואה הרבה סרטי אקשן עם תמונות שזזות מהר והבנתי שמהירויות נמוכות יותר מורחות את התמונה ופוגעות בחוויה בצורה דיי משמעותית.

מה לא מעניין אותי:

סמארט TV

תלת מימד

תפריטים, כתוביות או בכלל תמיכה בעברית.

כל שאר הצעצועים של טלוויזיות מצ'וכללות.

תקציב - 2000 ש"ח. רצוי לא למתוח.

מה ראיתי:

-סדרה F5500 של סמסונג. קראתי ביקורות על דגם ה-32 אינץ', נראה שהיא מאוד טובה, אבל יש לה סמארט TV ולכן עולה בערך 2400 ש"ח. האם שווה למתוח את התקציב בשבילה?

-הבנתי שסדרה H הושקה לאחרונה, מהביקורות שהצלחתי למצוא עלייה, לא נראית משמעותית טובה מסדרה F, האם באמת שווה ללכת עליה או שמא כדאי לנצל את ההשקה לטובת סדרה F שמחיריה צפויים ככל הנראה לרדת? הדגם שהכי קורץ לי הוא H5203 שלא מצאתי בזאפ.

-הציעו לי דגם של הייסנס, נקרא 40K310. לא מצאתי שום אזכור לדגם באינטרנט, מצאתי דגם שנקרא 40K360. יכול להיות שמוכר התבלבל והתכוון ל- 360? ראיתי את הטלוויזיה בדגם גדול יותר, 58 או 60 אינץ' אם אני לא טועה. נראית נהדר, אבל משום מה קשה לי ללכת על הסינית. יש לציין שיש בבית של ההורים שלי טלוויזיה של הייסנס (26 אינץ') שנראתה בסדר, אבל אחרי שקנינו דגם של LG התברר שהסינית הייתי משמעותית פחות טובה.

עזרה! בבקשה! אני רוצה לקנות את הטלוויזיה כבר בשבוע הקרוב.

-עריכה: נתקלתי עכשיו בסקירה על סמסונג F5000 שמספקת תמונה טובה, בלי כל הוואג'ראס הזה של סמארט ותלת מימד. מה גם שהיא עולה 1950 ש"חים בזאפ. האם מצאתי את האחת?

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פחות מכיר את הדגמים הנמכרים היום, אבל - אם רלוונטי אליך מבחינת מיקום, שני מקומות שרכשתי בהם בעבר והיה מוצלח:

* בכפר סבא, סביר סנטר, יש מתחם עודפים של LG (שם יושב היבואן ח.י.), אתה יכול לקנות שם טלוויזיות חדשות (שבגלל שהקרטון קיבל מכה קטנה הוא לא מגיע לחנות רשמית, אפילו אם הטלויזיה בפנים 100% תקינה), או טלויזיות מחודשות/מתצוגה, לפעמים אפילו מדובר על טלויזיה חדשה לחלוטין ובגלל שאין מעמד אז נמכר בהנחה ואם אתה מתכנן לתלות על הקיר אז בכלל אין צורך במעמד וזה אחלה.

נותנים הנחות יפות (בין 10 ל40 אחוז הנחה), ואתה עדיין מקבל 3 שנים אחריות יבואן מלאה עם נציג עד הבית טלויזיה חלופית וכל שאר השטויות של היבואן ח.י. (הרשמי של LG), כמו כן אין בעיה לבקש להפעיל את הטלויזיה במקום לראות שהכל תקין.

רכשתי שם 5 טלויזיות במצטבר ועוד חברים שהופנו לשם וכולם מרוצים.

* אלמ עודפים ברחוב שלבים בתל אביב, הנחות קטנות יותר, בדרך כלל על סדרות קודמות או תצוגה, רכשתי שם טלויזיה אחת והייתי מרוצה.

פורסם

קניתי בשבוע שעבר אינובה לד 50" ב 2300ש"ח.

משמשת בפאב לצפיה בספורט והחליפה סמסונג LCD בת 4 שהתפגרה.

תמונת HD יפה ואיכותית, שנה אחריות, כל מה שהייתי צריך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם (נערך)

טומז - נשמע מאוד מעניין הסיפור על העודפים, במיוחד לאור העובדה שעברתי לגור ליד כפ"ס. אקפוץ לשם במהלך השבוע להתרשם.

אורי - לא יודע למה, ואני יודע שזה דבילי, אבל אני מעדיף להימנע ממותגי מדבקה. ניסיתי לחפש מידע לגביה וכל מה שאני מוצא הם אתרים מישראל בהם היבואן מתאר אותה כ"מסך מפואר" ומציין שהיא מגיעה עם שלט רחוק. אם יש צורך לציין שיש שלט רחוק, קצת קשה לי לחשוב שמדובר על מוצר איכותי. סטיגמות, סטריאוטיפים, דעות קדומות ואמונות תפלות, אני יודע, אבל קשה לי.

*תוך כדי חיפושים מצאתי מותג אמריקאי שנקרא Vizio, משהו אמריקאי שמוכר לא רע בכלל בארה"ב והביקורות עליו גם כן מתלהבות. לא מצאתי אזכור לחברה בזאפ או באתרים ישראליים (מלבד אתרים חדשותיים סטייל גיקטיים). מישהו מכיר?

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

ניסית לשקול פלזמה? עבה יותר וצורכת קצת יותר חשמל, אבל איכות התמונה מעולה. מקבלים גם יותר אינץ' לשקל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם כבר הזכרת פלזמה, האם גם היום, 6 שנים אחרי רכישת ה LCD האחרונה, פלזמה היא-היא המומלצת ל 100% שידורי טלוויזיה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש בתקציב הזה מספיק LCD-LED, אין צורך בפלזמה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שקלתי פלזמה, הבעיה היא שהטלוויזיה תמוקם בחדר בהיר יחסית, מה שיפגע בתמונה. מה גם שהיא תשמש ל-0% צפייה בטלוויזיה.

פורסם

עדכון: נקנתה סמסונג UA40F5000 במחיר של 2250 ש"ח במחסני חשמל. אמנם לא ה- 1950 שמופיע בזאפ אבל עם אחריות של סמליין וגם לא היה לי כח לחפש את החנויות האלה ברשת ואלוהים יודע כמה זמן המתנה למשלוח ו... בקיצור, היה שווה את התוספת בשביל הנוחות.

איך הטלוויזיה? במילה אחת, בדיוק מה שהייתי צריך. תמונה מצויינת. אני דיי דפוק בכל מה שנוגע למסכים ואיכות תמונה והיא מספקת אותי לגמרי. כן, היא לא 4K של LG עם תמונה שנראית כאילו אתה מסתכל דרך חלון פתוח, אבל היא מספיק טובה כדי להבחין בנקבוביות על הפרצוף של השחקנית ב-720p. מה שעוד יותר טוב, זה שגם תוכן באיכות ירודה, שהרבה פעמים נראה מזעזע על מסכי FHD, נראה באמת בסדר גמור.

בקיצור. טוב ומומלץ. אני מבסוט.

• תוכן חדש...