Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ידני עד 15000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

כמה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה ברורה

אני מחפש רכב ידני כמו סוזוקי בלנו או ניסאן אלמרה ידניות אבל לצערי לא מוצא(גם לא אוטומט) במצב טוב בצבע שאני רוצה (כן הצבע ממש משנה לי )

ראיתי עוד אופציות כמו שברולט אופטרה פורד פוקוס ועוד רכבים זולים למיניהם

האם שווה לקנות אותם אם כבר אני לא ימצא ויתפשר על אוטומט?

אני חייב לציין שרכבים כמו פולו פונטו וכדומה לא בשבילי.....

פורסם

פורד פוקוס אוטומט רכב מאוד מוצלח ואיכותי, הוא גם בתקציב שלך שנתון 2005. אין ידנית לצערי.

מה שכן חובה לבדוק את הרכב לפני הקניה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אתה מחפש רכבים מאוד ישנים, שמאוד נדיר למצוא אותם עם גיר ידני, שאתה גם רוצה שיהיו במצב טוב ובנוסף גם מתעקש שיהיו בצבע שאתה אוהב?

בקצב הזה הרכב הראשון שלך יהיה קלנועית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
עשיתי לו בדיקה באתרי יד שניה ולא מצאתי. כולם אוטומט.

זה שלא מצאת ביד 2 לא אומר שאין ‎:)‎.

יש מעט, שיווקו לארץ אבל לא הרבה קנו, ויד 2 הוא לא הלוח היחיד...

פורסם

?דבר ראשון זה לא רכב ראשון

היה לי לאנטיס והיא שתתה דלק יותר מידי

והיה לי פונטו וזה אוטו שלא אחזור אליו

השאלה שלי היא איזה רכב הכי משתלם לקחת במחיר הזה

האם הפוקוס / אופטרה יהיו יותר טובות מניסאן אלמרה או בלנו ישנות יותר?

(כמובן זה אם אני מתפשר על אוטומט)

פורסם (נערך)

הכי משתלם לך יהיה רכב שטופל בצורה הכי טובה. אתה לא קונה אוטו חדש אז אין יותר מדי מה להתפנק.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ושכל המכלולים בו עובדים (מזגן, ח"ח, נ"מ, מראות חשמליות וכו').

מה זה שווה לך לרכוש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל כל שבוע יבקר במוסך?.

אם אתה רוצה ידני ומנוע יחסית טוב, חפש פולו קלאסיק/סיאט קורדובה 1600 וגיר רגיל.

אם תמצא אחת שמורה אתה תהנה כי הרכב נחשב לאמין, חסכוני בדלק ומנוע יחסית טוב (100 כ"ס, שים לב שיש גם גרסאות של 75 כ"ס).

חשוב לבדוק שטופל כראוי ושהוחלפה רצועת טיימינג לפי הוראות יצרן.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בכללי מה שאני שואל זה אם אני מוצא אלנטרה / פוקוס / אופטרה שמורה במצב טוב זה שווה את הקנייה ?

מבחינת דלק טיפולים אמינות וכו'

פורסם (נערך)

פוקוס דור ראשון תהיה טובה יותר מהשאר שציינת. האלנטרה והבלנו יהיו בתחתית הרשימה, לאופטרה בכלל לא הייתי מתקרבת.

האלמרה תיתן ערך מצויין לא פחות, אם לא יותר. גם טויוטה קורולה (אבל באלמרה תקבל שנתון גבוה יותר למחיר).

אבל אם הלנטיס שתתה לך יותר מדי דלק, אל תצפה למשהו שונה מהרכבים הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

פורסם

אם זה "שווה את הקנייה"? הכל יחסי. מחיר השוק של ה206 שלי הוא בערך בתקציב שלך, ואני לא הייתי מוותרת עליה תמורת אף אחת מהאופציות שהעלית. אבל זו אני.

אם זה התקציב שלך, וזה מה שאתה מחפש, אז "שווה". אל תצפה לניסים. קניית הרכב היא רק יריית הפתיחה של הוצאות כספיות שלעולם לא תחזיר: טסט, טיפולים, ביטוח, דלק, תיקוני בלאי. כל מה שאפשר להגיד לך זה שכדאי להיות יסודי וסבלני ולנסות להשיג תמורה מקסימלית לכסף שלך מבחינת הפרמטרים שחשובים לך.

פורסם

אני חושב שהכי משתלם בישבילי זה לתת את הסכום כמקדמה ולקחת רכב כמו פיאט גרנדה או משהו דומה ידני בתשלומים נוחים מטרייר מובייל או מגרש אמין אחר וכך להמנע מבעיות שיש בשנים האלה וצריכת דלק גבוהה

מה אתם חושבים?

פורסם

אם יש לך את התקציב עדיף לך לעשות את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחברות ליסינג או מגרשי סוחרים וסוכנויות ישנם מגוון אפשרויות מימון,

אם כי אל תשכח שהלוואה/מימון צריך לשלם.

אני גם לא חסיד גדול של שברולט אופטרה אך המחיר הזול מאוד שלה יכול לשנות פה את כללי המשחק,

אתה מתעניין ברכב כמו בלאנו,אלמרה במודלים ישנים,אופטרה אתה יכול למצוא בשנתון 2007 ואולי אף מעלה במחיר הזה.

אני לא סבור שהאופטרה תעשה לך בעיות יותר מהבלאנו והאלמרה המבוגרות למדי.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

• תוכן חדש...