Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שם לב שהרבה מההודעות ביד 2 שמציגות את עצמן כיד ראשונה מפרטי הם בעצם יד ראשונה מליסינג מימוני.

עכשיו אני לא בטוח איך להתייחס לזה וגם שומע דברים שונים מאנשים שונים.

יש אנשים שטוענים שהרכב רשום על שמם ואחרים שטוענים שהרכב רשום על שם החברה המממנת - על שם מי הרכב אמור להיות רשום ?

כמו כן רב האנשים טוענים שסיימו לשלם על הרכב , האם צריך לוודא זאת מול החברה או שמספיק לבדוק ברשם המשכונות ? האם לגיטימי לבקש מספר רכב בטלפון ?

האם מבחינת ידיים רכבים כאלה באמת נחשבים יד ראשונה ? האם זה אכן נחשב בעלות פרטית ולא בעלות של ליסינג ?

כמו כן - מי היה אמור להיות אחראי על הטיפולים ? חברת הליסינג או האדם שקנה את הרכב ? האם בכל מקרה הייתם מצפים שהטיפול ברכב יעשה רק במוסך מורשה של היבואן ?

כיצד להתייחס לטיפול במוסך מורשה אבל של סוגי רכב אחרים ?

לגבי בדיקה - ברור לי שאני אקח את הרכב לבדיקה שלי ולא אסמוך על בדיקה שהם קיבלו מחברת המימון.

אני חייב להודות שהעניין קצת מבלבל אותי - אשמח אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבאלגן ולהכווין אותי לדברים שחשוב לשים לב אליהם בעסקה שכזאת.

תודה !

פורסם

אם הרכב רשום על שם האדם שמוכר לך אותו אז הוא רכב פרטי לכל דבר. זה שהבן אדם לקח הלוואה כדי לרכוש את הרכב זאת בעיה שלו, לא שלך. מבחינתך אם אין שיעבוד על הרכב הכל בסדר.

אם הרכב רשום על שם חברת ליסינג אין תשובה חד משמעית. לוי יצחק קובע 8 או 10 אחוזי הפחתה אבל השוק קובע יותר. האמת תלויה בכושר המיקוח שלך ובלחץ של המוכר למכור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעבר להפחתה דרוש לראות הוכחה לכך שמדובר בליסינג מימוני, חוזה או אישור מחברת הליסינג יהיו מספקים, בלעדיהם אין שום ערבון שלא מדובר בליסינג תפעולי והמחיר צריך להיות בהתאם.

הרכב שלי הוא ליסינג פרטי/מימוני לשעבר ולאחר הרכישה פניתי לשלמה כ.א.ל וקיבלתי אישור כי הרכב הוכחר לאדם פרטי בעיסקת ליסינג מימוני.

הרבה מודעות היום מציגות את הרכבים כליסינג מימוני כי זה נשמע יותר טוב לקבל רכב ששימש בעצם כרכב פרטי לכל דבר וגם ההפחתה במחירון נמוכה יותר.

בפועל חלק גדול מאוד מהמודעות האלה הועלה ע"י סוחרים.

• תוכן חדש...