Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי היום מזדה 2 ואני מאוד אוהבת אותה.. אבל בכל זאת הגיע הזמן להחליף היא שנת 2010

אם היה לי תקציב למזדה חדשה הייתי קונה ללא היסוס..

בכל זאת, יש עכשיו מבצעים של 80000 לרכבים חדשים ולאחר לבטים רבים בין היונדאי I10 לפיקנטו ולאיביזה

אני עדיין לא יודעת מה להחליט (הולכת רק על אוטומט)

האיביזה כמובן עולה על השניים בגלל מנוע חזק ומהיר יותר אבל היא מרגישה לי גדולה פיזית

אני נהגת יחידה לרכב משני בבית, בנסיעה יומית של 20-30 ק"מ בדרך בינעירונית

לא מחפשת פינוקים מיוחדים, למעט! מערכת אודיו וישיבה נוחה וגבוהה (יש רכבים שהמושב קצת נמוך ואני רק 1.58)

בקיצור.. אשמח לקצת עזרה

אגב, בדגם המבצע של איביזה AM5 האם הבנתי נכון וזה מגיע ללא רדיו דיסק מקורי ואין שקע AUX?

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
עריכת כותרת לא מועילה
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בעצם את מחפשת בשידרוג? כי במחינת זריזות ה2 נחשבת לבין הזריזות בקטגוריה,מבחינת מרווח מאחור האיביזה לא מרווחת,וגם לא ברור אם הגיר שלה נהיה אמין או שעדיין יש לו את הבעיות שלו.

אישית לא הייתי מחליף כי ה2 נחשבת לרכב אמין,כלומר לא תשיגי פה שום שידרוג משמעותי,לפחות לדרישות שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקראת סוף השנה אמורה להגיע המאזדה 2 החדשה, אם אהבת את הקודמת שווה לחכות לדעתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השידרוג היחיד שאני מחפשת זה התקדמות בשנה.

מזדה 2 אכן רכב מאוד אמין. למעט טיפולים שוטפים הרכב הזה לא ראה מוסך (טפו טפו)

יש לי תקציב למזדה 2, שנת 2013 שהמחיר הוא בסביבות ה-80 אלף אבל אני חושבת על זה

שאם אני כבר מוציאה כזה סכום לא עדיף להתחדש ברכב חדש.

כמובן ברכב אמין כמו המזדה שלי. מושבים מאחור לא מעניין אותי כי אני נהגת יחידה.

וגם חיסכון דלק לא משמעותי כי אני נוסעת מעט.

אז בעיות גיר באיביזה?.. עוד אין מידע לגבי הדגם החדש אם הוא מוצלח מהבחינה הזו?

אוף.. קשה להחליט

פורסם

האיביזה לא נוחה ודי פשוטה. ממליץ על הפיאסטה - נוחה מאוד, תנוחת ישיבה גבוהה יחסית, יציבה על הכביש, זריזה ומאוד מהנה בדומה למאזדה. אפשר לקנות אותה חדשה בחברות הליסינג בכ-87 אלף. אם מה שחשוב לך זה רק נוחות וחיסכון בדלק, יש את הספייסטאר שאותה כבר אפשר למצוא בליסינג ב-70 אלף.

פורסם

לי יש כזאת,מנועי ה3 צילנדרים לא רועדים בזמן נסיעה אלא בעמידה,יש רטט.

הרכב אצלי כמעט חודשיים,הדבר האחרון שמפריע לי זה רעש מנוע,כשאת נוסעת בין עירוני המנוע עובד על סלד נמוך ולכן הרכב שקט,תוסיפי לזה שרובנו נוסעים עם מוסיקה או רדיו והמנוע בכלל לא נשמע,הוא מרעיש במאמץ למשל אם יש עליה או בעיר הררית כשזזים מהמקום,אבל לי זה לא מפריע.

היא רכה,מאוד מאובזרת חסכונית וכמו מיצובישי צריכה להיות אמינה.

פירסמתי סיקור עליה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533615-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8-2014-CVT-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%9C%D7%99

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...