Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא מטען פרקטי יותר,היא מרווחת יותר מאחור,היא חיסכונית יותר תודות לגיר רציף,היא רכה יותר שלזה יש יתרון וחיסרון,החיסרון שבפניות הרכב מרגיש פחות יציב,היתרון שהרכב פחות קופצני ונעים יותר לנסיעה.

היא גם מאובזרת יותר לפחות אם רוכשים מהסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האיביזה לא נוחה ודי פשוטה. ממליץ על הפיאסטה - נוחה מאוד, תנוחת ישיבה גבוהה יחסית, יציבה על הכביש, זריזה ומאוד מהנה בדומה למאזדה. אפשר לקנות אותה חדשה בחברות הליסינג בכ-87 אלף. אם מה שחשוב לך זה רק נוחות וחיסכון בדלק, יש את הספייסטאר שאותה כבר אפשר למצוא בליסינג ב-70 אלף.

אם היא הייתה רוצה ידנית גם אני הייתי ממליץ על הפיאסטה, אבל בגיר האוטומט יכול להיות קצת בעייתי. כנ"ל גם האיביזה שבמבצע.

הספייס סטאר נראה רכב קטנצ'יק אבל עושה את העבודה מעולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדעתי הספייס סטאר נחותה מהמאזדה כמעט בכל הפרמטרים.

עיצוב פנימי וחיצני, איכות חומרים, מנוע חלש...

כמו כן, הגברת צייינה שהנסועה שלה 20-30 ק"מ ביום ולכן החיסכון בדלק לא מאוד משמעותי עבורה.

אם אהבת את המאזדה, את יכולה למצוא היום חדשה או כמעט חדשה (דגם דינאמיק) במחיר מצוין ומשתלם, לדעתי, יותר מהספייס סטאר.

גלוי נאות, עלי לציין שאני מעט משוחד. בבעלותי מאזדה 2 דינאמיק 2013, רכב מצוין, אני מאוד אוהב את העיצוב החיצוני.

לטעמי, יותר יפה מהדגם החדש שיגיעה במהלך שנה הבאה.

בכל מקרה, תתחדשי וסעי בזהירות.

פורסם

היום ה 2 ניראית מיושנת ליד האחרות וגם בפנים,אני בטו שברגע שתיראה את המזדה 2 החדשה אתה תחשוב אחרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין שום סיכוי שהיא תעלה כזה מחיר במיוד דגם חדש שמזדה יודעת שהולך להימכר טוב.

פורסם
היום ה 2 ניראית מיושנת ליד האחרות וגם בפנים,אני בטו שברגע שתיראה את המזדה 2 החדשה אתה תחשוב אחרת.

יכול להיות. בתמונות היא נראית לא מרשימה ופחות מעודנת מהדגם היוצא.

ה-2 הנוכחית נראית מיושנת רק בגלל שהיא לא מעט שנים מסתובבת בכבישינו ובמספרים לא קטנים.

לדעתי, היא עדיין אחת היפות בקטגוריה.

במחירים שהיא נמכרת היום, היא רכישה מצוינת.

פורסם

על טעם וריח אתה יודע מה אומרים..

פורסם

בתכלס, אם הרכב שלך לא עבר הרבה ק"מ אני לא רואה סיבה להחליף אותו, מה גם שלא תקבלי עליו הרבה כי הוא מוצף בחברות הליסינג במחירים נמוכים. אם את נחושה לקחת רכב חדש, אז אולי עדיף לך גם להשתדרג לליגה אחרת, וזה אומר למתוח קצת את התקציב ולכוון לפיאסטה או לקליאו - שתי הסופר מיני הטובות כיום. הספייס סטאר רכב פחות טוב ממה שיש לך כרגע, אבל הרבה יותר חסכוני וזול לרכישה - וכמובן חדש. הכל עניין של תקציב. אני הייתי נשאר עוד שנתיים-שלוש עם המאזדה. מדובר בסוס עבודה אמין שיכול לשרת אותה נאמנה עוד מספיק זמן.

פורסם

אוהד זכי, אחרי 20 אלף ק"מ אין שום בעיה עם הגיר של הפיאסטה. למעשה, הוא מהנה מאוד והשילוב עם המנוע מוצלח ומהיר. מעדיף את השילוב "הלא אמין הזה" הזה על איזה רכב משעמם. זה רכב לנהג שלא מחפש רק להגיע ממקום למקום. קל לעקוף איתו, כיף גדול לקחת פניות במהירות גבוהה ולנהוג לאילת או לצפון. אבל היי, זה אני. כל אחד ומה שחשוב לו. הייתה לי לפני כן קיה ריו עם גיר פשוט ומיושן, ורציתי למות בכל פעם שעליתי על הכביש. הרגשתי שאני נוהג בטנק.

פורסם

הייתה לי דילמה דומה לפני 3 חודשים..

חיפשתי רכב חדש ב80 אלף.

אותן מועמדות כמו שלך מינוס האיביזה שלא הייתה אז במבצע..

בחרתי בפיקנטו..

מאובזרת מאוד.. תנוחת ישיבה גבוהה יחסית ומושב מתכוונן לגובה.

גיר אוטומטי מיושן אז צריכת הדלק לא מדהימה.. אני עושה נסועה דומה לשלך.

בעיקר בן עירוני, יוצא 1:13/14

אם את לא צריכה את המושב האחורי בכלל הייתי הולך על השלוש דלתות שמכונה "ספורט".

עיצוב יפה יותר ותוספת סאנרוף.

אישית היום הייתי הולך על הסוניק במבצע

או כבר על פיאסטה במתיחת תקציב אבל את מחפשת רכב קטן.

על הפיקנטו תקבלי עודף מ80 כולל אגרה וכמובן אחריות ארוכה של קיה.

פורסם
אוהד זכי, אחרי 20 אלף ק"מ אין שום בעיה עם הגיר של הפיאסטה. למעשה, הוא מהנה מאוד והשילוב עם המנוע מוצלח ומהיר. מעדיף את השילוב "הלא אמין הזה" הזה על איזה רכב משעמם. זה רכב לנהג שלא מחפש רק להגיע ממקום למקום. קל לעקוף איתו, כיף גדול לקחת פניות במהירות גבוהה ולנהוג לאילת או לצפון. אבל היי, זה אני. כל אחד ומה שחשוב לו. הייתה לי לפני כן קיה ריו עם גיר פשוט ומיושן, ורציתי למות בכל פעם שעליתי על הכביש. הרגשתי שאני נוהג בטנק.

לעולם לא אמרתי שיש איתו בעיות, אמרתי שהוא בעייתי מכיוון שהוא עדיין לא הוכיח את עצמו.

לצערי אני מכיר אנשים שקנו פיאטסה אוטומטית והתאכזבו. כמובן שיש לכאן ולכאן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הבעיה עם הרובוטי שהוא לא מוצלח כמו זה של VAG,עדיין יש לו מן השהייה בין מעבר בין ההילוכים הנמוכים,אני ישר הרגשתי את זה,אמנם זה לא כמו ברובוטי חד מצמדי,אבל זה עדיין לא DSG.

פורסם

יוליאן, דווקא באיביזה ובקליאו הרגשתי יותר את ההשהייה הזו בתחילת נסיעה שפוגעת ביציאה מהמקום. בפיאסטה זה ממש לא מורגש, למרות שמרגישים את העברת ההילוכים בדיוק כמו בגיר רגיל. אני דווקא אוהב את זה, כי אתה מרגיש באיזשהו אופן את הרכב - מעין שליטה ידנית מדומה

• תוכן חדש...