Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעשות נסיעת מבחן על האוטומט של פיאסטה, יש השהייה בתחילת נסיעה, כנראה זה משהו שצריך להתרגל אליו.

חוץ מזה הרכב מעולה אבל אני לא בטוח ששווה להוסיף עוד 13K ש"ח לגרסה האוטומטית. כמובן שכל אחד והשיקולים שלו, כי בתכלס חוץ מהגיר אין כמעט הבדלים באבזור חוץ מהגה מעור ומנוע 1.6 כמובן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין,לי דווקא השהייה של תגובת המנוע ברנו לא הפריע,דווקא בגיר של הפורד יש מן שהיייה כזאת,לא מהמנוע, שהזכירה לי ישר את הגיר החד מצמדי,אותי זה מעצבן השהייה בעת העברת הילוכים.

זה כאילו משהו מאט את הרכב,לא יכול לסבול את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתכלס, אם הרכב שלך לא עבר הרבה ק"מ אני לא רואה סיבה להחליף אותו, מה גם שלא תקבלי עליו הרבה כי הוא מוצף בחברות הליסינג במחירים נמוכים. אם את נחושה לקחת רכב חדש, אז אולי עדיף לך גם להשתדרג לליגה אחרת, וזה אומר למתוח קצת את התקציב ולכוון לפיאסטה או לקליאו - שתי הסופר מיני הטובות כיום. הספייס סטאר רכב פחות טוב ממה שיש לך כרגע, אבל הרבה יותר חסכוני וזול לרכישה - וכמובן חדש. הכל עניין של תקציב. אני הייתי נשאר עוד שנתיים-שלוש עם המאזדה. מדובר בסוס עבודה אמין שיכול לשרת אותה נאמנה עוד מספיק זמן.

היי לכם,

טוב, אז נכנסתי לסוכנות סיאט והזמנתי איביזה.

הכי מדאיג אותי זה הגיר שהדעות חלוקות או לא ידועות עדיין

עשיתי נסיעת מבחן - בהשוואה למזדה 2 שלי, שהיא שנת 2010 אבל מרגישה כמו חדשה (וגם נראית)

התרשמתי לגבי האיביזה בנסיעה חלקה יותר על הכביש, לא מרגישים מהמורות קטנות כמו במזדה

אבל הרגשתי רעידות קטנות בדוושת הגז בהאצה בלבד וגם הרכב הרגיש לי כבד על הכביש לעומת המזדה.

אני רגילה לרכב שלא רואה מוסך מלבד טיפול פעם בשנה ואני תוהה עד כמה האיביזה תהיה לי אמינה לפחות ל-4 שנים הקרובות

יש לי זמן להתחרט ובנתיים אני עדיין לא שלמה עם הבחירה אבל במסגרת התקציב עדיף לי איביזה על פיקנטו או I10

פורסם (נערך)
היי לכם,

טוב, אז נכנסתי לסוכנות סיאט והזמנתי איביזה.

הכי מדאיג אותי זה הגיר שהדעות חלוקות או לא ידועות עדיין

עשיתי נסיעת מבחן - בהשוואה למזדה 2 שלי, שהיא שנת 2010 אבל מרגישה כמו חדשה (וגם נראית)

התרשמתי לגבי האיביזה בנסיעה חלקה יותר על הכביש, לא מרגישים מהמורות קטנות כמו במזדה

אבל הרגשתי רעידות קטנות בדוושת הגז בהאצה בלבד וגם הרכב הרגיש לי כבד על הכביש לעומת המזדה.

אני רגילה לרכב שלא רואה מוסך מלבד טיפול פעם בשנה ואני תוהה עד כמה האיביזה תהיה לי אמינה לפחות ל-4 שנים הקרובות

יש לי זמן להתחרט ובנתיים אני עדיין לא שלמה עם הבחירה אבל במסגרת התקציב עדיף לי איביזה על פיקנטו או I10

אני יכול להגיד לך שאף אחד לא יוכל לתת לך תשובה שהיא 100%.

לא להרבה אנשים יש את השילוב של המנוע + גיר של האיביזה ומי שיש לו הם חלוקים ל-2:

חלקם יגידו שהרכב לא רואה מוסך וחלקם יגידו שנמאס להם לבקר במוסך.

אני אישית הייתי חושב אלף פעם אבל אם אהבת את הרכב והנסיעת מבחן הייתה לטעמך וכבר הזמנת את הרכב {במידה וביטול לא יגרור קנס קטן, צריך לבדוק את זה באותיות הקטנות}...אז שיהיה רק בהצלחה והכי חשוב שתהני ותשמרי על הרכב.

יש שרשור שבדיוק התחלתי לקרוא, כדאי לך גם אם עדיין לא עשית את זה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537023-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-TSI-DSG-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-2013-2014

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם את כבר עכשיו דואגת,מה יהיה אחרי שנתיים?

למה לקנות רכב שאת לא שלמה איתו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני יכול להגיד לך שאף אחד לא יוכל לתת לך תשובה שהיא 100%.

לא להרבה אנשים יש את השילוב של המנוע + גיר של האיביזה ומי שיש לו הם חלוקים ל-2:

חלקם יגידו שהרכב לא רואה מוסך וחלקם יגידו שנמאס להם לבקר במוסך.

אני אישית הייתי חושב אלף פעם אבל אם אהבת את הרכב והנסיעת מבחן הייתה לטעמך וכבר הזמנת את הרכב {במידה וביטול לא יגרור קנס קטן, צריך לבדוק את זה באותיות הקטנות}...אז שיהיה רק בהצלחה והכי חשוב שתהני ותשמרי על הרכב.

יש שרשור שבדיוק התחלתי לקרוא, כדאי לך גם אם עדיין לא עשית את זה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537023-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-TSI-DSG-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-2013-2014

תודה רבה על השירשור

• תוכן חדש...