Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין ואתה צודק אם אכן האחזקה כול כך יקרה ולא ישאר לי למערכת שאכן אני רוצה והכי חשוב כסף לדלק אני אכן הייתי רוצה רכב שהוא די פוזה עם ביצועים סבירים אבל התחזוקה זולה אבל הבעיה שאין לי אפשרות לידנית

מה אתה אומר איזו תחלופה אוטומטית יש לי ?אני קונה את הרכב עם אחי והוא די נעול על הa3 (חייל משוחרר שחוסך לתואר ויש לו כסף נוסף לשים למרות שאני לא רוצה שהוא ישים שקל על הרכב עצמו והביטוח)והוא הציע אופיצה של ליסינג על רכב חדש או לפחות 2010 מה אתה אומר?

ליסינג ורכב חדש לחייל משוחרר ולנהג חדש זה לא רצוי, מכיוון שאמנם אתה לא שם את כל הסכום על הרכב על ההתחלה אבל בסופו של דבר יוצא לך לשלם 70K על רכב ואם הוא רוצה לחסוך לתואר ואתה מתגייס עוד מעט אני מניח, אז אין סיבה לעשות את זה.

הייתי מציע לך להקשיב לחבר'ה פה ולקחת רכב קטן אוטומט שישרת אותך ואת אחיך, במחיר שפוי שישאר לכם עוד כסף לישור קו, למערכת טובה, לקוסמטיקה וגם לדלק.

מבטיח לך שלאף אחד אין אינטרס שלא תיקח רכבים גדולים עליך כלכלית אלא כולם רוצים לעזור לך ולתת לך את האפשרויות הכי טובות בשבילך.

תבדוק פונטו גרנדה במקום האיבו, הרכב מרווח ונעים לנסיעה.

אמרו כבר פג'ו 307 או 207 שהוא בחירה טובה.

פולו ואיביזה לא חסר שמורות כאלה.

תלמד נהיגה מתקדמת, גם תהנה וגם אח"כ תבין על מה כולם מדברים.

תחפור עוד קצת בפורום ותלמד דברים חדשים.

בסוף בסוף אם עדיין תרצה רכב פוזה תמיד תוכל לרכוש אחד כזה ולבזבז עליו כסף כאוות נפשך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...