Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ניסיתי למצוא את התשובה בעזרת מנוע החיפוש בפורום אך לצערי לא מצאתי תשובה.

חפשתי תשובה גם ביוטיוב גם שם לא מצאתי תשובה חד משמעית.

למילוי שריטות נהוג להשתמש בחומר מקשה(20%) +חומר מילוי מעין שפכטל (80%) , יחד עם זאת ראיתי עבודות בהן השתמשו בפריימר.

מה דעתכם ?

• אחראי פורום
פורסם

פריימר עושים לקישור טוב בין הפח לצבע עליון וכדי להבליט החוצה פגמים שיתוקנו עם חומרי מילוי.

עם זאת יישום עבה שלו בוודאי ממלא בצורה מסויימת שריטות ופגמים אבל כאלה שהם שטחיים מאוד,

בכל זאת זה בסה"כ צבע בעובי כמה עשרות מיקרון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש כאן בפורום עשרות שרשורים על הנושא.

תעשה חיפוש קל ותגיע לתוצאות. (אני הסברתי עשרות פעמים על הנושא- התעייפתי לחזור על זה שוב ושוב)

פורסם

אם הכוונה לתיקון שריטות, התהליך די מוכר לי, אני שאלתי לגבי משהו ספציפי והתשובה של המגיב הראשון די ענתה לי על השאלה.

כנראה שאין ברירה, אם לאחר הליטוש יישארו שריטות עמוקות, אצטרך להצטייד בחומר מילוי כאשר שני המועמדים הם בונדו או שפכטל ומקשה.

• תוכן חדש...