Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה בפארק המדע רחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר ( יום חמישי 21/8 ) אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה בפארק המדע . כידוע יש בעיית חנייה חמורה בפארק המדע ברחובות . במקום העבודה שלי יש חנייה שחולקים אותה עם עוד חברות באותו בניין לכן החניות שם גם שמורות אז לא אוכל להחנות בפנים .

מחוץ לבניין אנשים מחנים על החולות וקרוב יחסית לבניין (שם יש מדרכה כחול-לבן) . הבניין עצמו ממוקם לא רחוק מתחנת רכבת רחובות אבל החנייה כפי שהבנתי היא בתשלום .

מה אני אוכל לעשות על מנת שאוכל להחנות את רכבי מבלי לחטוף דו''ח חנייה ומבלי לשלם ? האם זה אפשרי ? האם החברה בה אני עובד אמורה לדאוג לי אם אני בא עם רכב פרטי למקום העבודה? האם הם אמורים להשתתף בנושא של תשלום חנייה ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זכאותך או אי זכאותך לתשלום או להשתתפות או לחנייה על חשבון החברה תלויה ביכולת המיקרח שלך עם המעסיק. למעט אםם אתה נכה שיש לו תו חניה שאז בתנאים מסויימי המעסיק חייב לתת לך חניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

9 שנים מצויינות ביליתי בפארק המדע.

כמו שייעצו לך כאן החברים - המעסיק שלך אמור וצריך לדאוג לך והנושא צריך היה לעלות כחלק מחוזה ההעסקה.

גם אם המצב הוא מימון חנייה סטנדרטית בכחול לבן - תשאיר אופצייה זו כאחרונה היות והפאר מ א ו ד עמוס ולא יהיה נעים לגמוע מרחקים ארוכים ברגל למשרד.

מגרשי חול כאלו ואחרים - למשל זה הסמוך לרכבת - הצמוד לרחוב אופנהיימר פינת ברגמן - הם צפופים מאוד ומתמלאים במהירות. מדיי פעם אנשים חטפו שם דוחות. לך תתלונן...זה הרי מקום לא מוסדר.

לכן - ולשאלתך- החברה צריכה **לממן** לך באופן מלא חניה או סידור לחניה - או לממן לך את ההגעה אליה ברכבת אם רלוונטי למקום מגוריך.אך אם הקולקטיב בחברה הסכים לסידור אחר זו בעיה.

בהצלחה במקום החדש!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אני עובד בפארק המדע קרוב ל10 שנים.

אמנם יש לי חניה בבניין בו אני עובד אולם התחבורה הציבורית המצויינת והנגישה לאזור (מראשון לציון -שם אני גר) גרמו לי לקבל החלטה שאני לא רוכש רכב נוסף ולמעשה אני כבר שנים רבות מתנייד לעבודה בתחבורה ציבורית, ההבדל בין הגעה עם רכב לבין תחבורה ציבורית מסתכם אצלי ב12 דקות, תחשוב על זה.

פורסם

עד השעה 08:30 אפשר למצוא חניות חינמיות באיזור הפארק.

יש את האיזור החולי ליד רחוב פרופסור ברגמן. יש ליד מכון איילון, יש את החנייה האחורית שמאחרוי הקופי פקטורי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...