Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי לסבב נוסף להשלמת הטיפולים לרכב שלי שמן וולוולין 5 ליטר 10-40 סה"כ 80 שקל והוא משווק מורשה של וולוולין בירושלים בתלפיות במחיר הזה אפילו מוצר מדבקה היום אי אפשר לקנות .

שמן גיר (סבב נוסף להלעמת הדקסטרון 3 הזוועתי ) 45 שקל לבקבוק ליטר תקן SP3 מיצובישי מקורי לא תמצאו בשום מקום בארץ מחיר כזה .

אם כי עמי פרטס בתלפיות מכר לי בקבוק אחד שהיה לו ב 60 שקל (היה חסר לי טיפה אחרי המילוי)

חלפים במחירים באמת הרבה יותר זולים ממה שהחנויות בתלפיות מוכרות .

ביררתי בשביל חבר פורום מחיר ציריה בתלפיות זה עולה כ 350 שקל ומעלה אצלו 250 אותו המוצר בול .

כל המכונאים שאני מכיר וגם חשמלאים ועד בעלי מקצוע בירושלים קונים אצלו דברים בשביל עצמם .

ולכל מי שמעלה מחשבות גזעניות אז הבעלים נוצרי ואפילו סגור בראשון :-)

פורסם

קנית אצל ג'וני בגאלי? הוא נחשב קצת יקרן יש זולים ממנו.

בכל מקרה יש הרבה זיופים במיוחד בשמנים וכד' ולדעתי חלק מהמוצרים שנמכרים שם מזויפים וכדאי לבדוק.

פורסם (נערך)

ממש לא פיראטי , הוא משווק מורשה של וולוולין בירושלים לא נראה לי שחברה כזאת היתה ממנה נציג פיראט לייצג אותה

:-) לדעתי הוא פשוט מוכר במחירים שבתלפיות מקבלים רק המוסכים והא לא שייך למפיה של תלפיות . וכן ראיתי את המחירים שהמוסך משלם על חלפים הנחות מטורפות שממש לא מגולמות ללקוח (גם 30 אחזו פחות ממה שמוכרים לנו).

הקרטל שיש בכל אזור התעשיה תלפיות אם תיאום מחירים די מושלם ביניהם והנה קיבלתם למה חלפים בירושלים עולים כל כך יקר.

פעם היה לי מישהו שהיה מסדר לי הנחות בירוחם הייתי קבוע משלם שם כ 30 אחוז פחות מהמחירים הרגילים ואני בטח שהם היו מרוויחים בכל זאת.

החנות לא בשטחים 500 מטר מהמטה הארצי .

גם בעמי פארטס נתנו לי הנחה נחמדה ושמן זהה של יונדאי מכרו ב 60 שקל בלבד. שזה גם מחיר מאוד נחמד.

ובטוח שהם לא סתם תרמו לי .

שכל אחד יסיק מה שהוא יסיק אבל יש בעיה בירושלים בתחום הזה.

אני מאז ההחלפה הקודמת עברתי כבר 5000 ק"מ כמעט ירושלים-באר שבע-ים המלח מסלול כמעט יומי קבוע .הרכב נוסע נהדר על השמן הזה הגיר מעביר נהדר לא מחליק לא בועט כמו חדש . אם זה היה מזוייף אני מאמין שכבר תופעות לוואי היו מופיעות.

עריכה אחרונה על ידי dani12
פורסם (נערך)

כדאי לעשות קצת סדר, מחיר רכש חלקים פשוטים (שמן, מצתים וכו') דומה לכל החנויות. בחלפים כאלה אין לחנות הרבה חופש ברכש, או רכישה מהיבואן או יבוא אישי שלא זול בהרבה. מחיר נמוך משמעותית הוא מחשיד.

עם חלפים יחודיים הסיפור שונה, עקב המיסוי הכבד נפוצה התופעה של הברחת חלפים מירדן. שם באמת ישנו הפרש מחירים משמעותי.

עריכה: כשאתה משווה מחירים אז כדאי להשוות לחנויות חלקי החילוף הגדולות בת"א, גם שם ניתן להשיג את החלק ב"מחיר מוסך" או קרוב אליו.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
  • תוכן חדש...