Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר פוליסות ביטוח חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי ז"ל יש 3 פוליסות חיים בשלוש חברות ביטוח שונות.

השבוע קיבלנו מחברת הביטוח טופס תביעה למילוי ובאחד הסעיפים יש לציין האם לאבי היו פוליסות ביטוח חיים נוספות בחברות אחרות.

למה זה מעניין אותם ?

האם אפשר לא לרשום שיש פוליסות נוספות ?

האם נקבל מכול חברת ביטוח את הסכום המלא הרשום בפוליסה בלי קשר לשאר החברות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

[h=1]חובת הגילוי הנאות של מבוטח כלפי המבטח[/h]בעיקרון חברת הביטוח בודקת שלא העלמת מהם מידע שאותו דיווחת לחברות ביטוח אחרות(עושה השוואה).

פורסם

לא ממליץ למלא פרטים לא נכונים.

על פי הזכור לי, בביטוח חיים אין מגבלת כפל ביטוח וכל אחד מהביטוחים משלם בלי קשר לאחרים. ממליץ להתייעץ עם יועץ ביטוח שאיננו קשור ובעל אינטרסים. אם תרצה המלצות - בפרטי.

:turn-l:
פורסם

לדעתי התייעץ עם עו"ד.

חשוב לקרוא את הפוליסות ולבדוק מה כתוב בנושא כפל ביטוח (למרו שבביטוח חיים זה כמעט ולא קיים אבל עדיין חשוב לוודא).

כמו כן אל תנסה להעלים מידע כי הם יעלו עליו. כשחברת ביטוח צריכה לשלם היא תהיה מוכנה להוציא מליון שקל כדי לא לשלם 100K.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי חברות ביטוח אוהבות יותר כסף מעורכי דין.

לדעתי שווה לשלם כמה מאות שקלים כדי לא לעשות טעות עם הנבלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם למיטב זכרוני אפשר לעשות פוליסות בכמה חברות במקביל.

כשאני חושב על זה, אישתי עשתה לי שתי פוליסות בשתי חברות שונות, ושתיהן תופסות.

בוודאי לא לרשום מידע לא מדוייק, גם לא ברור לי למה זה העניין של חברת הביטוח איזו פוליסה יש ואיפה.

ממליץ להתייעץ דווקא עם סוכן ביטוח שאתה סומך עליו ולא עם עורך דין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...